Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Оная снимчица, дето Bon bon-ка я пусна, не се знае- човекът може пък SMS да ми праща и да ме кани на пътешествие с яхтата...То аз толкоз чувства потроших подире му, че може пък и да ми излезе късметът?! Неведоми са пътищата господни- вие се майтапите, пък аз- късметлийката hahaha hahaha hahaha

# 406

ЗА ДОБРО УТРО НА ПЕТКО.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 00:22 от marmalon

# 407
  • София
Ох, мила то толкоз сме се наредили на опашката за тоя късмет, ама....

Айде и аз се пренасям в по-добрия свят   sleepuu smile3524 Sleeping

Лека на всички!  

# 408
Оная снимчица, дето Bon bon-ка я пусна, не се знае- човекът може пък SMS да ми праща и да ме кани на пътешествие с яхтата...То аз толкоз чувства потроших подире му, че може пък и да ми излезе късметът?! Неведоми са пътищата господни- вие се майтапите, пък аз- късметлийката hahaha hahaha hahaha

Ама тя снимката е от преди три години бе мила! Ти да не си си изтрила по погрешка SMS-те? hahaha hahaha

# 409
  • Варна
Ама и мадамата си я бива- мацка отвсякъде -коси,тяло и очи като звезди!Аферим машаллах!

# 410
  • Варна
Виж,сега! Тя хубавата работа бавно става- дорде доде тоз SMS и хоп- времето минало... Joy hahaha

# 411
Marmalon-че браво! Ти си знаеш.
И аз искам да му пусна на Петко една снимка за добро утро с неговата любимка ама дано не ми я отрежат че е малко големичка

# 412
Виж,сега! Тя хубавата работа бавно става- дорде доде тоз SMS и хоп- времето минало... Joy hahaha

Ех ако ти кацне пиленцето на рамото /демек получиш поканата/ пък изпрати ни малко снимчици ама по панорамнички че то наличните ни от нета вече ги пускаме по хиляда пъти.

# 413
  • Варна
Гледам разни предишни епизоди и се чудя- това хубавото младо момиче един път не го облякоха както трябва- некакви анцузи, размъкнати джилетки от баба ми от времето, блузчици като от втора употреба, грозни стари ботуши, омачкани роклета и какво ли не още...И въпреки всичко е голяма хубавица и омайница!Не случайно побърка и нашия човек.Дето беше казал Bganio в една от по-предишните теми -като ги има тия две очи, кой ти гледа друго!

# 414
  • Варна
Имаш ги снимчиците! Обещавам!

# 415
# 416
Гледам разни предишни епизоди и се чудя- това хубавото младо момиче един път не го облякоха както трябва- некакви анцузи, размъкнати джилетки от баба ми от времето, блузчици като от втора употреба, грозни стари ботуши, омачкани роклета и какво ли не още...И въпреки всичко е голяма хубавица и омайница!Не случайно побърка и нашия човек.Дето беше казал Bganio в една от по-предишните теми -като ги има тия две очи, кой ти гледа друго!

Наистина красива е актрисата. Забелязала съм че и в други сериали я обличат в анцузи.Имам толкова много снимки с нея по анцузи и по чорапки че ако ги постна ще си помисли някой, че представяме нова модна линия.

# 417

Ами затова се казва, ХУБАВ КОН И ПОД СЪДРАН ЧУВАЛ.....

# 418
  • Варна
То верно, че хората казали, че хубавият кон и под съдран чул се познава, ама друго си да му туриш хубав чул.Я, гледай каква е хубавка и как и ходят крилцата- истинска гълъбичка! hahaha hahaha hahaha

# 419

Общи условия

Активация на акаунт