Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 420

Да я видим и по дънки.Не са много удобни като анцуга ама...

# 421
Здравейте, Незабравима банда!  bouquet

Божеееееееее, какви чудесни неща са се случили във форума, а аз за малко за ги пропусна!

Мария- bghelp, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! newsm59

Изключително ми е приятно, че има още един представител на нашата прекрасна зодия и, че това е един от най-активните и колоритни хора тук! Скъпа приятелко, желая ти да бъдеш много щастлива, много усмихната, много ценена и мноооого обичана или поне толкова, колкото ние те ценим и обичаме!  newsm51

Скъпа Бобояна,много ти благодаря. Колко хубаво е да чуе човек такива хубави думи. Аз също много ви ценя и обичам.

# 422
Хора, ние хубаво се смеем тази вечер ама утре като ни сервират пак някой обрат в сценария и ще се чудим кой на кого сестра, брат и т.н. Затишието предвещава буря!Цял ден във турския форум се молят за информация от администраторите ,но..... мълчание.

# 423
http://dox.bg/files/dw?a=81b0befd43

Това е подарък за бгхелп - МАРИЯ
Стихосбирката том 3 - част 1 с автор БГХЕЛП

Скъпа,невероятна си. Благодаря ти за чудесния подарък.

# 424
ЗДРАВЕЙТЕ- ТАЗИ ВЕЧЕР САМО ВИ СКИВАМ ОТ БАЛКОНА И ВИ СЕ РАДВА, ЦЯЛ ДЕН СЕ МЪЧА С ЕДНИ ФАЙЛОВЕ И ПРОГРАМИ ЗА ДА ВИ НАПРАВЯ ИЗНЕНАДА АМА ЙОК- МНОГО МИ Е ГОЛЯМ ФАЙЛА И НЕ МОГА ДА ГО КАЧА СУМАТИ ПРЕПРЕПРЕОБРАЗОВАНИЯ И ПАК НЕ- ОТ 1 ГБ- ГО ПРЕВЪРНАХ В 242 МБ И В FLV НО ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ ДО 100МБ И ОЩЕ СЕ ЧУДЯ КАТО ГО ПРАВЯ ПО МАЛКО СЕ РАЗВАЛЯ КАЧЕСТВОТО
БГХЕЛП А ВЪВ ФЕЙСА ДО КОЛКО СА ОГРАНИЧЕНИЯТА ДАЛИ ЗНАЕШ?

# 425
Здравейте всички аз малко късничко но да се включа . bghelp
Честит празник !!!!

Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце

Бъди непозната, за да си интересна,
Бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошo за теб,  не се ядосвай!
Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат значи има за какво.
Знай си цената,  но не се продавай!
Пожелавам ти това от все сърце заедно
с много здраве, щастие , късмет  и любов!

Мила Мария, много благодаря. Невероятна си. И аз Ви пожелавам  от все сърце много здраве, щастие , късмет  и любов!

# 426
http://dox.bg/files/dw?a=81b0befd43

Това е подарък за бгхелп - МАРИЯ
Стихосбирката том 3 - част 1 с автор БГХЕЛП

Скъпа,невероятна си. Благодаря ти за чудесния подарък.

МНОГО Е ХУБАВ, БРАВО МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНО НАПРАВЕНО ОТ СЪРЦЕ С МЕРАК И УСЕТ newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 427
Ади и Бон- Бон, здравейте,

Ади искам да ти благодаря още веднъж за организацията,която беше спретнала тази нощ за моя рожден ден. Мила Бон-Бон отново ти благодаря за хубавите пожелания. ДНЕС ОТНОВО РАЗБРАХ,КОЛКО Е ХУБАВО ДА ИМАШ ДОБРИ И СТОЙНОСТНИ ПРИЯТЕЛИ.

# 428
И НЕ МИ СТАВА МНОГО ЯСНО СКЪПА МИ РОЖДЕНИЧКЕ,  ХЕМ НЕ СЕ ПИШЕШ НА БАЛКОНА, ХЕМ ПОСТВАШ МНЕНИЯТА СИ  ДНЕС ДА НЕ СИ СТАНАЛА ВЪЛШЕБНИЦА ИЛИ АЗ СЪМ ИЗОСТАНАЛА С МАТЕРИАЛА

# 429
И НЕ МИ СТАВА МНОГО ЯСНО СКЪПА МИ РОЖДЕНИЧКЕ,  ХЕМ НЕ СЕ ПИШЕШ НА БАЛКОНА, ХЕМ ПОСТВАШ МНЕНИЯТА СИ  ДНЕС ДА НЕ СИ СТАНАЛА ВЪЛШЕБНИЦА ИЛИ АЗ СЪМ ИЗОСТАНАЛА С МАТЕРИАЛА

От известно време съм малко скрита. Днес влязох на два пъти,за да отговоря на всички мили момичета,като теб. Сега след,като се прибрах,реших,отново да ви навестя,и както винаги,ти още не спиш.

# 430
И НЕ МИ СТАВА МНОГО ЯСНО СКЪПА МИ РОЖДЕНИЧКЕ,  ХЕМ НЕ СЕ ПИШЕШ НА БАЛКОНА, ХЕМ ПОСТВАШ МНЕНИЯТА СИ  ДНЕС ДА НЕ СИ СТАНАЛА ВЪЛШЕБНИЦА ИЛИ АЗ СЪМ ИЗОСТАНАЛА С МАТЕРИАЛА

От известно време съм малко скрита. Днес влязох на два пъти,за да отговоря на всички мили момичета,като теб. Сега след,като се прибрах,реших,отново да ви навестя,и както винаги,ти още не спиш.
МИ БОРЯ СЕ С ПРЕОБРАЗОВАНИЯТА НА МОЕТО ФИЛМОВО ТВОРЧЕСТВО, КОЕТО Е МНОГО ТРУДОЕМКА РАБОТА, ИЗИСКВАЩА И ДООООООСТА ВРЕМЕ И СЕГА ИЗМИСЛИХ ДА ГО КАЧА В АБВ-ТО ТА ДА ВИДИМ-ИСКАХ ДА ГО ВИДИТЕ ДНЕС АМА НЕ СТАНА МНОГО Е ДЪЛЪГ КЛИПА- ДАНО УТРЕ УСПЕЯ

# 431
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bOqyygAQSX0

# 432

МИ БОРЯ СЕ С ПРЕОБРАЗОВАНИЯТА НА МОЕТО ФИЛМОВО ТВОРЧЕСТВО, КОЕТО Е МНОГО ТРУДОЕМКА РАБОТА, ИЗИСКВАЩА И ДООООООСТА ВРЕМЕ И СЕГА ИЗМИСЛИХ ДА ГО КАЧА В АБВ-ТО ТА ДА ВИДИМ-ИСКАХ ДА ГО ВИДИТЕ ДНЕС АМА НЕ СТАНА МНОГО Е ДЪЛЪГ КЛИПА- ДАНО УТРЕ УСПЕЯ

Открехни малко вратата,за какъв клип говориш.

# 433

http://dox.bg/files/dw?a=a8a97a047d 

ЕТО ОТ ТУК МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ И ДА ВИДИТЕ НАШИТЕ НЕЗАБРАВИМИ ГЪЛЪБЧЕТА-ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА, ИСКАМ ДА ПРЕСЪЗДАМ ЛЮБОВТА ИМ НА ДВАМАТА И ДО КРАЙ КОЙТО НИЕ ИСКАМЕ ДА ВИДИМ
МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ И КАКВО ИСКАТЕ ДА СТАНЕ ПО-НАТАТЪК- ИДЕЯ, ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ПОРИЦАНИЕ, КАКВОТО И ДА Е КАЖЕТЕ МИ.
КАКТО КАЗАХ, АКО ИМАТЕ ПРОГРАМА ДА ГО ПРЕОБРАЗУВАТЕ ЗА ДА ВИ Е С ПО ДОБРО КАЧЕСТВО ЩЕ Е МНОГО ДОБРЕ НО ТАКА Е АКО ИСКА НЯКОЙ МОЖЕ ДА МУ ПРАТЯ ПО СКАЙПА ДА ПИШЕ
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 01:44 от adi_h

# 434
Ади и Бон- Бон, здравейте,

Ади искам да ти благодаря още веднъж за организацията,която беше спретнала тази нощ за моя рожден ден. Мила Бон-Бон отново ти благодаря за хубавите пожелания. ДНЕС ОТНОВО РАЗБРАХ,КОЛКО Е ХУБАВО ДА ИМАШ ДОБРИ И СТОЙНОСТНИ ПРИЯТЕЛИ.

За мен е удоволствие да съм с вас в този форум. Вие сте изключителни хора! Нека се сбъднат всичките ви мечти и бъдете много щастливи!
Поздравявам ви с една моя много любима песен.
Bghelp исках да ти я пусна за рожденния ти ден с пожелание да отидеш на тези приказни места с любим за теб човек, но ми се видя малко тъжна и се въздържах.Затова я пускам сега.
http://vbox7.com/play:3078cf70

Общи условия

Активация на акаунт