Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Порових се днес из турските сайтове и видях че реитинга на сериала почти не е мръднал нагоре а във форумите се коментира
52 като последен епизод.
[/quote]

Ами това са 10 серий още като се има предвид ,че дават на седмица по една значи още 2 месеца и половина.А доколкото съм запозната не само за този сериал а по принцип те снимат до края на май след това излизат цяло лято отпуск и на есен с песен.

# 61
Забелязахте ли как гледа Саадет, застанала отстрани, когато всички от семейството се радват на бебето? Дали отново няма да си помисли, че това е Месоде?

# 62
Цитат
Ултиматум

Доживяхме да видим сега
щастието на Харун и Еда ...

Браво Мария , супер е ! Само остава сценаристите да го получат ама ги няма съгледвачите им от балкона да им го преведат.

# 63
Забелязахте ли как гледа Саадет, застанала отстрани, когато всички от семейството се радват на бебето? Дали отново няма да си помисли, че това е Месоде?

Да и на мен ми направи впечатление.

# 64
Това имах и аз предвид, освен да запълнят 9 епизода със "спомени" от хубавите времена, може би Бату, Мелда и Бурак ще са на преден план, защото Харун /Серхан имам предвид/ през май заминавал. Ако е така, тотално са си загубили публиката.

# 65
След този фрагман можем само да притаим дъх и да се радваме на мига.

# 66
Порових се днес из турските сайтове и видях че реитинга на сериала почти не е мръднал нагоре а във форумите се коментира
52 като последен епизод.

Ами това са 10 серий още като се има предвид ,че дават на седмица по една значи още 2 месеца и половина.А доколкото съм запозната не само за този сериал а по принцип те снимат до края на май след това излизат цяло лято отпуск и на есен с песен.
[/quote]
Няма да са повече от 3-4 серии още, няма вече с какво да заинтригуват зрителите. Пък и до края на май остават още 4 серии. Щом по Нова телевизия ще го пускат в средата на юни, а те казаха, че ще го направят като приключат със снимките.

# 67
Цитат
Ултиматум

Доживяхме да видим сега
щастието на Харун и Еда ...

Браво Мария , супер е ! Само остава сценаристите да го получат ама ги няма съгледвачите им от балкона да им го преведат.

Ами така де измъчиха ни цели 12 серий поне толкоз ги пребройх но може да са и повече
сега поне 10 само щастливи моменти та да върнат романтиката от целия този психотрилър.
Ама вече съм сигурна ,че ни четат дословно.Не може при толкоз изсписани теми от цели 1800 страници труд да не си вземат забележка.

# 68

Ама ако и това не е супермъж, не знам какво друго да е .То кога спаси Ямур, кога пък и на пазар смогнал да отиде. Joy Joy Joy

# 69
защото Харун /Серхан имам предвид/ през май заминавал.

Ами като го умориха от толкоз тичане да спасява Еда  човекът много се изтощи  има нужда от малко почивка за да може да си възстанови силите.  Peace

# 70
http://vbox7.com/play:99c97968&al=1&vid=302839 Дежавю спрциален поздрав за теб за новата тема която дължим на твойте ръчици
тоя фрагмент така ни сащиса,че забравихме да ти благодарим
 БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ

# 71
adi h бързо  слизай от балкона или в момента се чудиш на фрагмента или замисляш сега как да ни изненадаш сутринта защото ти си ни раннобудната  пчеличка.   Hug

# 72

Ама ако и това не е супермъж, не знам какво друго да е .То кога спаси Ямур, кога пък и на пазар смогнал да отиде. Joy Joy Joy

виж ги само как си правят реклама на мъжете им като супермени ни ги представят. Party

# 73
Момичета мили пожелавам ви лека и спокойна нощ. Blush

# 74
Момичета мили пожелавам ви лека и спокойна нощ. Blush

Лека нощ и от мен! До утре с нови сили /рими/!

Общи условия

Активация на акаунт