Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 952
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Хора,новият фрагмент може би само ни заблуждава...Страх ме е Бату накрая да не направи нещо на Харун, след като сме се успокоили,че вече всичко е наред с Еда,Харун и Ямур...

# 106
Хора,новият фрагмент може би само ни заблуждава...Страх ме е Бату накрая да не направи нещо на Харун, след като сме се успокоили,че вече всичко е наред с Еда,Харун и Ямур...
Сакън недей така, щом казаха че  ФЕЯЗ умира може би Бату ще навреди на него а не на Харун

# 107
Сакън недей така, щом казаха че  ФЕЯЗ умира може би Бату ще навреди на него а не на Харун

Това за Феяз съм го пропуснала...
Но ме е страх за Харун,защото така свършва фрагмана,че те двамата с Бату са сами...

# 108
  • Варна
Абе,истината е,че на нашите герои животът им е пълна каша-всички с пристегнати като в Гордиев възел-няма решение...Лъжи,тайни,измишльотини,много любов,много омраза,много низост,много предразсъдъци-пълна кашория!Чудя се как ли ще разплетат историята сценаристите,така че хем вълкът да е сит,хем агнето да е цяло. newsm78 Thinking

# 109
Ей, тоя СЕМ ги побърка от страх! Значи не може да са в една къща сами защото не са женен, а докато страдаха и си търсеха бебето- можеше! Но, сигурно тогава не е било неморално, защото като са нещастни не им минават разни мисли за интимност! Побъркана работа!  hahaha hahaha hahaha

Явно техния СЕМ се съобразява с зрителите. Има много протести против сюжета на филма. Непрекъснато в фейса чета под някоя снимка,мнения и цитати от корана, че любовта на Харун и Еда са голям грях.
За да влязат в Европейския съюз те корана ли ще преподписват или договор за присъединяване?

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 12:57 от sysyz

# 110
Много ми се иска да не се случи такова нещо, още повече, че може би в Бату ще надделее любовта му към Ниса - по тази линия и отношението към тази любов на Харун сигурно ще има доста време от епизодите да видим.

# 111
Здравейте момичета .Желая ви хубав и прекрасен ден.
Благодаря на всички ви за  допринасянето на доброто ни настроение.
Каквото и да пишем каквото и да мислим за техния морал и за техния СЕМ такива примери като тези за любовта  на Харун и Еда предполагам имат много както в тяхната така и в други страни из света.Те не само с този филм а и с много други да не цитирам показват за такава една уж невъзможна любов която е изпепеляваща и се превръща в ад.Но няма закон няма сила която да накара   сърцето ти да се съобрази с тези неща. Не искам да обидя никого но това вече са си съвсем естествени неща често срещани защото света се променя ,хората се променят и съм сигурна ,че и при тях нещата стоят така. Да никой не трябва да се подиграва с религията независимост каква е тя и смятам ,че колкото и да искат техния СЕМ да ги контролират самите сценаристи много ясно ни показаха на нас а и на тях , че за  истинсата и голяма любов няма, неможе и никога няма да има пречки тя да бъде изживявана.  

# 112
  • София

Не само това девойче се обяснява. Хиляди по малки и по големи момичета пишат и по форуми и във фейса, че го обичат. Но точно това не им харесва на някои,които са много силно религиозни. Не могат да разберат, че Бог е истинската любов, а истинската любов между един мъж и една жена е дар божи. Не всеки получава този подарък. Големия грях на Харун и Еда е, че скриха истината и за това платиха, а и продължават да плащат много висока цена. Опитах се чрез бог да изразя мнението си, макар че не съм религиозна. Вярвам,че има някаква сила,някои я наричат Бог, други космическа енергия, която ни помага или вреди. 
[/quote]
Днес видимо си философски настроена, което не е никак лошо и излишно!  Hug Истината е, че се вбесявам от налагания фалшив морал и ценности! Като, че ли всичко ще е наред, ако каквото и да се върши си стои под юргана и не стига до комшийте!  Действията на Тюркян са явното доказателство за това! Така, дори вместо да отстояват морал, карат младите хора да ги блазни забраненото, което има обратен ефект!Иначе съм съгласна, че всеки плаща за грешките си! Но, едно е сигурно - няма религия, която да осъжда истинската любов! Тук съм абсолютно съгласна с теб!

# 113
  • София
Абе,истината е,че на нашите герои животът им е пълна каша-всички с пристегнати като в Гордиев възел-няма решение...Лъжи,тайни,измишльотини,много любов,много омраза,много низост,много предразсъдъци-пълна кашория!Чудя се как ли ще разплетат историята сценаристите,така че хем вълкът да е сит,хем агнето да е цяло. newsm78 Thinking

Ами да са мислили, докато я заплитаха, та ни побъркаха от екшъни и простотии!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И сто пъти сме казвали, като не знаят да ни питат - ние знаем как да я разплетем и то бързо!  hahaha hahaha hahaha

# 114
  • Варна
Абе,вярно е,че ние сме супер и че намираме 1100 варианти на всяка ситуация,но работата е много сериозна.Истина е,че голямата любов минава през всякакви изпитания и побеждава(да се надяваме),но е истина също,че ако някой или някои решат да ти отровят живота,повярвайте ми,никой и нищо не може да ги спре!

# 115
Какви протести, какви 5 лева! Тогава за какво се обиждат, 4е Европа им създава проблеми за 4ленството.
Тези филми имат за цел да покажат друг морал, други ценности,по-свободни нрави преди вси4ко на самия народ.
Ще минат 100 години и поне 2 поколения докато се полу4и обрат в мисленето на обикновения тур4ин.

# 116
[quote author=BoBoYana link=topic=494058.msg15017108#msg15017108 date=1272708254

Ами да са мислили, докато я заплитаха, та ни побъркаха от екшъни и простотии!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И сто пъти сме казвали, като не знаят да ни питат - ние знаем как да я разплетем и то бързо!  hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Напълно съм съгласна с теб, толкова възможности имаха да се вразумят от тоя форум , ама те не та не
сега да си берат дерта защото ние си искаме хепи енда

# 117
Наистина това е спалнята на Еда, в която беше по време на пожара, но как спокойно си седят Еда, Харун и Ямур, това не ви ли кара да мислите, че ако все още не всички знаят чие е детето, те ще са така спокойни, все пак са в едната от къщите в имението, а не в къщата на Харун далече от всякакви очи. Мисля си, че надали вече има някой от домашните, който да не знае истината и затова се чудя какво ще развиват още 9 епизода.

Така е права си, но виж, че Харунски е по костюм, не е по-домашному! Изглежда като да се е отбил набързо! hahaha hahaha hahaha

И аз мисля, че е гадно Еда да стои в тая празна къща в имението сама, а Харун да притичва на прибежки от време на време! Още повече, че и сестра й е там! Но, явно не е случайно и има връзка с развитието на филма
Ама умно е нашето девойче, щом Харун е в къщата и тя е там да пази Харунчо от мецана!  hahaha hahaha hahaha
И аз мисля ,че това положение не е случайно.Уж имаха свой дом ,а сега са в имението.Ще има пак някаква интрига.!

Така да знаете!

# 118
  • Варна
Хепи енд,ама после какво ще правим без любимите ни герои,особено без Харун(боже какъв мъж!Направо съм луднала по него,ох!)Само като си помисля,че сериалът скоро може да свърши и как очаквам всяка сряда-направо не ми се мисли...

# 119

Общи условия

Активация на акаунт