Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Меги, здравей. Много те моля да ми обясниш как да вкарвам снимко от моя комп, или от нета във форума.
Много, много ти благодаря.
НО МОЛЯ ТЕ ОБЯСНИ МИ КАТО НА ДЕТЕ-ИДИОТЧЕ, ЗАЩОТО АЗ НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ОТ КОМПЮТРИ.

Сърдечно ти благодаря.
А от къде знаете, кой кога има рожден ден. В календара гледах, но там наште хора ги няма, сигурно само от другите теми.

Хубав ден, с много положителни емоции. Чао.

Искам да ти кажа ,че и аз съм се научила от скоро  и то от момичетата във форума. Затова е удоволствие за мен да ти помогна.

Първо трябва да си вкараш снимката в компютъра.
За целта с десен бутон кликваш върху снимката. После кликваш в/у "запиши изображението като..."
и си го записваш където искаш. Аз лично си ги качвам в" моя компютър"лок .диск С.
После отваряш от Гугъла" прикачи",това става ,като просто изпишеш думата "прикачи"

След като вече си в "Прикачи" кликваш в/у прозорцето" разглеждане".
Маркираш желаната от теб снимка.
Кликваш в/у "качи" и ти излиза изображението.
Под снимката в десния ъгъл пише "форум" кликваш и ти излиза един допълнителен прозорец.
В него маркираш реда отнасяш се за "форум"/мисля ,че е втория/.Копираш посредствум десен бутон.
И си готова . После пак чрез десен бутон поставяш изображението където искаш.

Искам да уточня ,че аз мога по този начин.Може би да има и по кратък ,но аз не го знам.
Ако нещо не си разбрала питай. Ще ти отговоря с удоволствие!

# 301
По повод на отношенията на героите с Бату-Харун май взе да се светва,че той е мистериозният Кенан дето за малко да му преобърне живота и му докара бая скъсани нерви и бели коси и може би сега ще го тества,за да бъде напълно сигурен. Интересно ми е,какво ще стане с връзката Бату-Ниса-тя явно го обича,щом му прости посегателството над нея, а пък по негов си начин и той май я обича.Актьорът много добре изпълнява ролята-в него се борят твърде много страсти-любов,омраза,жажда за отмъщение,колебания-лицето му често се сменя,очите му изразяват ту злоба,ту обич,искри,сълзи...Труден образ!Въпреки,че е един от големите злодеи в сериала,незнайно защо ми е симпатичен...Може би,защото да убият родителите ти пред очите е нещо наистина ужасяващо!
Това много пъти сме го коментирали .Той е симпатичен ,не само на теб а почти на всички.
На мене също.Много повече от Мелда ,въпреки ,че той е по-голям злодей от нея.

# 302
Аз качвам снимките по един много лесен начин при който става направо от нета без да ги копираш първо в компютъра.

1.Избираш снимката
2.Щракваш с десен бутон в/у нея и се отваря прозорец.Избираш" Properties"
3.Отваря се прозорец и копираш  Adress:.......    с  Copy
                                                           [URL]
4.Отиваш в "Публикувай отговор" във форума и от иконката "Вмъкни връзка" пействаш копираното.
Внимавай да го поставиш  между  [img]тук[img   и курсора на мишката да ти е след последното [img]

5.Публикувай и готово.
Успех!

# 303
  • Варна
Между другото, ние май позабравихме, че детето е болно-с генетично увреждане на сърцето(поне аз така съм разбрала),че щяха чак в Америка да го изследват,да не говорим,че е преждевременно родено,часове след раждането е насилствено отделено от майката,не е кърмено и още цял куп ужасии! Горкото бебе! Да не говорим пък майка му какви ужасни стресови ситуации изживя докато беше бременна-то отвличания,то цяло море сълзи изплака,сърцето и хиляди пъти се къса и разбива на парченца от любов и най-вече от отрицателни емоции.През цялото време се щураше немила-недрага и най-вече сама и отчаяна,яла-недояла,спала-недоспала.Цяло чудо е как го износи и роди това дете!Това не може да не се отрази на бебето!То верно,че е дете на любовта,ама пък...

# 304
Момичета нещо направих и съм изтрила всички снимки ,публикувани чрез "прикачи".Не само от мойте постове.Ако може някой да ги възстанови.!

# 305
Дежавю ,помагай ти си по във час.

Върху една от мойте снимки кликнах на блокирай снимки с "прикачи" и те всички изчезнаха ,не само мойте.

# 306
Здравейте мили хора и велики Императоре който от снощи се е "Пробудил" ама дали за тенис или за да почувстват че е сетиво на Природата не знам.
На мен ми хареса много това стихотворение "Пробуждане" има много неща описани и засегнати. Имаш възвишени мисли понякога и страхотно ти се получава когато ги сложиш в рима определено.

А за нашата сладка Мария с точното име тука бгхелп искам да я поздравя от сърце и д апожелая мноог хубави неща да и се случват винаги. Желая и здраве и късмет всичко друго може да се постигне.

ЗА МАРИЯ

Във форума си имаме голяма
мила и добричка сладурана
гледам маха ми от снимката
и не скрива си дори усмивката
Иска винаги да ни помогне
като хелп да може да ни смогне
на нашите молби тя все се отзовава
в мислите ни тя дори стреми се да остава
снимчици страхотни тука тя ни дава
включила се винаги когато има тук забава
Ала днеска си е неин празник само
да има винаги до нея топло рамо
пожелавам и го аз с обичта голяма
късмет да има тя като за двама

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 14:34 от dejavue

# 307
# 308
Сега като се опитах да кача нова снимка ,не става. Поста ми е празен.

# 309
Между другото, ние май позабравихме, че детето е болно-с генетично увреждане на сърцето(поне аз така съм разбрала),че щяха чак в Америка да го изследват,да не говорим,че е преждевременно родено,часове след раждането е насилствено отделено от майката,не е кърмено и още цял куп ужасии! Горкото бебе! Да не говорим пък майка му какви ужасни стресови ситуации изживя докато беше бременна-то отвличания,то цяло море сълзи изплака,сърцето и хиляди пъти се къса и разбива на парченца от любов и най-вече от отрицателни емоции.През цялото време се щураше немила-недрага и най-вече сама и отчаяна,яла-недояла,спала-недоспала.Цяло чудо е как го износи и роди това дете!Това не може да не се отрази на бебето!То верно,че е дете на любовта,ама пък...
Ама между другото и аз си мислех за това след като дадоха новия фрагмент сега ще намерят детето и то изведнъж ще се оправи нищо няма да му има и от зле и неможещо да диша и недоразвити друбове ща вземе всичко да е наред когатого намерят и нито доктори ще са нужни нищо ще си го гледат в къщата на Асранлъ и това си е

# 310

МНОГО, МНОГО  ЩАСТИЕ  bouquet

# 311
Мария/БГХЕЛП/:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!

# 312
Направих урок набързо, как да се качват картинки в форума. Който желае може да го свали от тук:
http://dox.bg/files/dw?a=afea54829a

Дано да съм била полезна!!!

# 313
  • Варна
Абе, тая работа с недоразвитите дробове да речем се е пооправила-нали като беше бебето при Бату му даваха някакви лекарства,обаче проблемът със сърцето?!Пък и от коя страна идват дефектните гени?Навремето,когато Еда припадна на модното дефиле и я откараха в болница,и докторът каза за генетичното увреждане на сърчицето на бебето,баба Тюркян бая свирепо изгледа Харун-демек,и за това си виновен! newsm78
Сега като се опитах да кача нова снимка ,не става. Поста ми е празен.

# 314
  • София
ЧРД, Мария

Последен днес се сещам за Мария
След като форума вече поздрави я
Надявам се да не се сърди много тя
Ако за ЧРД сега поднеса й цветя

С пожелания от мене най-сърдечни
Щастливите й дни да са безконечни
Любов да има и да дарява цял живот
Абе, с две думи нека да й е много гот 

Общи условия