Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Възможно ли е да се откажат цигарите с помощта на някои от техниките?
Какво представлява умението за релаксация и как можем да го постигнем?
Как можем бързо да се отпуснем и възстановим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Възможно ли е да се откажат цигарите с помощта на някои от техниките?
Да, отказването от тютюнопушенето може да бъде подпомогнато чрез различни техники. Някои хора намират за полезна хипнозата, докато други използват методи като замяна на навика с други здравословни дейности, активно участие в програми за спиране на тютюнопушенето или използване на никотинови заместители. Важно е да намерите подходящия метод за вас и да останете последователни в решението си.
-
Какво представлява умението за релаксация и как можем да го постигнем?
Умението за релаксация е от съществено значение за възстановяване на енергията и намаляване на стреса. Една техника за постигане на релаксация е фокусирането върху определена картина или обект, съчетано с дълбоко дишане. Отделете време да се отпуснете и да се съсредоточите върху умствената си релаксация, което ще помогне на мозъка ви да премине от работен режим към спокоен режим.
-
Как можем бързо да се отпуснем и възстановим?
За бързо възстановяване на енергията и намаляване на стреса е важно да отделяте време само за себе си и да се съсредоточите върху умствената релаксация. Дълбокото дишане е също важна част от процеса, като помага на тялото да се отпусне и да получи повече кислород. Практикуването на тези техники редовно може да помогне за бързото възстановяване на енергията и намаляване на стреса.
-
Какво съдържа публикация със заглавие "Тяло мое, моля те, прости ми!"?
-
Какво е упражнението за справяне с гняв или тревожност, споделено в публикацията?

Не знам дали вярвате или не в Рейки и Хомеопатията. Но не пречи да опитате. Хомеопатичните лекарства и капките на д-р Бах не струват почти нищо, а при мен и детето ми имат огромен ефект и то след съвсем кратко приложение. Пожелавам ви късмет и успех в разрешаването на проблема! Вярвайте, че е възможно. Мъжът ми не вярва в Рейки, но смея да твърдя, че повлиях на сенната му хрема и на дископатията му. От първото тази година почти не се оплаква, а второто изчезна напълно, след като го е мъчило години наред. За ТЕС не съм пробвала, но от отзивите, които чета, съм склонна по-скоро да вярвам, че помага. Не се считам компетентна да препоръчвам каквото и да е - както много пъти се е писало в тази тема, всеки трябва да намери своите техники, за да си разреши проблемите. Единственото сигурно е, че са разрешими. Просто опитайте и вярвайте. 

Мислила съм за хомеопатия, но не съм ходила. Три месеца пих билки, но осъзнах, че решението е в мен самата и трябва да го намеря. Затова и се поразтърсих и намерих вас
. Не стига това, ами и се обвинявам,че го правя
. И накрая реших,че може би трябва да го изживея щом ми е дадено така да бъде и ги пуснах- да се настанят удобно- мислите, тъгата , пишманенето, абе- всякая гадост, па ха да видим какво ще правят?
те са като болести- реших , както казва Дънов да ги поканя, нагостя с каквото искат- и по живо по здраво да ги изпратя.

Голяма си скица!
До кога... 
А отдавна не ме е хващала
Обаче реших, че няма да му се дам на снега...
Нека си вали щом иска....
прекрасно е,че си имате сняг,хич не се оплаквай!Толкова е романтично,ама ти си го знаеш
Е,и лято ще дойде,ама всяко нещо с времето си пък ако ти домилее,ей къде е България
за да го получа