Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 483
  • 603
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, да ви почерпя - днес голямата ми дъщеря навършва 19 години.

Да ти е жива, здрава и щастлива!   bouquet   Тя наистина голяма станала!  Wink

# 271
  • Tам през Атлантическия океан
Емоциите
Всяка прекалено силна емоция (и положителна, и отрицателна) разрушава организма. Понякога за няколко минути проявен гняв човек загубва повече енергия, отколкото за извършването на физическа работа през целия ден. И нито витамините, нито балансираната диета могат да възстановят организма напълно.

Умственото напрежение
В този случай загубата на енергия може да се сравни с изтичане на вода, капеща от лошо затворената чешма. Възбуденият ум е главният “консуматор” на енергия в организма.

Да умеем да запазваме и правилно да изразходваме енергията, да се научим по естествен път да зареждаме тялото си с енергия по време на отдих – в това се състои целта на овладяването на изкуството на релаксацията.

Умствено-емоционалното напрежение, предизвикано от излишните тревоги, отнема значително повече енергия, отколкото физическото напрежение. Затова отпускането и “успокояването” на ума е много по-важно, отколкото физическата почивка.

Вътрешните органи (сърце, черен дроб, бели дробове) също се нуждаят от отдих, но човек не е способен да контролира тяхната работа и не знае как да ги разтовари. Това може да направи само природата на нашия организъм,...

повече тук   Wink

# 272
  Чувствам се така ,все едно съм открила съкровище , толкова е интересно тук!

# 273

Ами ти защо си мислиш, че ние всеки ден копаме тук вече 24 теми?  Whistling

Hug

Честита рожденничка на Котьо Тръмп    bouquet

# 274
  • Costa Rica
Котьо, да ти е жива и здрава порасналата щерка!
 smile3525

# 275
  • Варна

Да,така се чувства човек,когато отрие темата Party Heart Eyes

Котьо Тръмп
,Да ти е жива и здрава,голямата дъщеря  bouquet  bouquet  bouquet

Татти  bouquet

# 276
Здравейте!
Извинявайте за нахлуването. Имам нужда от вашата помощ, като чуя вашите мнения и се надявам да си помогна чрез тях.

Случаят е следният. Синът ми/3г./ се захласва от 6 месечен. Доста сериозно, с изкривяване на крайниците и други неприятни прояви.  Опитвах се сама с положителни послания. Близо половин година не се беше случвало до миналата седмица. Ако желаете бихте ли ми дали предложения за положително утвърждение във връзка с този проблем?! Не върви да си казвам "синът ми не се захласва".  Най-често използвам "синът е спокоен и уверен", "винаги диша когато заплаче"...но някакси не са ми пълни. Зная, че в крайна сметка трябва сама да почуствам кое е най-подходящото послание, защото става въпрос за моето дете, но моля за малко идеи, които аз ще си наглася. Laughing

И за да не ме пращате на невролог и друг специалист да кажа, че сме ходили, всичко е наред, би трябвало да отшуми, няма последици за детето, но мен си ме тревожат тези прояви и предпочитам да им помогна по-бързичко да си отидат завинаги. Laughing

Хубав ден на всички!  bouquet

# 277
Щом са ти казали че няма проблем , спри да го мислиш ,всичко ще отшуми ..... само имай търпение Hug
Това което може да направиш да му даваш на детенце цялата си любов и внимание и да спреш да акцентираш само  в/у  " проблема" Hug

Не върви да си казвам "синът ми не се захласва".  Най-често използвам "синът е спокоен и уверен",
Hug миличка ти също трябва да си уверена и спокойна
а не си  Sunglasses

# 278
Щом са ти казали че няма проблем , спри да го мислиш ,всичко ще отшуми ..... само имай търпение Hug
Това което може да направиш да му даваш на детенце цялата си любов и внимание и да спреш да акцентираш само  в/у  " проблема" Hug

Не върви да си казвам "синът ми не се захласва".  Най-често използвам "синът е спокоен и уверен",
Hug миличка ти също трябва да си уверена и спокойна
а не си  Sunglasses

Desss, благодаря ти за включването. Аз не акцентирам върху проблема по принцип, напротив, вярвам че децата ми са здрави и те са такива. Laughing Също така вярвам, че моята положителна нагласа помогна да  се прекратят тези захласвания, които в началото бяха по 3-4 пъти на ден. Въпросът е, че се случи отново, а синът ми тръгва живот и здраве на ДГ от септември. Не мога да не си призная, че е ме притеснява да не се случи иманно там. Защото аз реагирам по начин , който го успокоява и му действа добре, но не мога да искам от учителките да постъпват и да мислят точно като мен. Затова искам сама да се справя с проблема дотогава. Имам нужда от добро утвърждение.

# 279
, но не мога да искам от учителките да постъпват и да мислят точно като мен. Затова искам сама да се справя с проблема дотогава. Имам нужда от добро утвърждение.
...защо да не се информирани , защо да не го изискваш от тях  Hug
По принцип в ДГ е хубаво да се знае ако детенцето си има някакви особености , привички  Hug
Бъди спокойна и уверена и ще го предадеш на детенце  Hug

п.п. ако не си чела Д.Кехоу "Подсъзнанието за деца от 3 до 12 години" горещо ти я препоръчвам  Peace

# 280
Вчера си я купих.
А на госпожите ще кажем разбира се.

# 281
А мога ли да си сваля от някаде "Подсъзнанието за деца от 3 до 12 години" Hug

# 282
Здравейте прекрасни Фей   Heart Eyes
Благодаря ви, че ви има и за всичката полезна информация, която сподяте! имам една молба кам вас, не е тясно свързата с темата, но смятам, че само вие можете да ми дадете отговор. Става въпрос за лекуването на синдрома на хроничната умора. От 14 годишна съм с мигрна, която се появи в следствие на домашни проблеми и страданията бяха... големи, неспирни... а преди около 5 години почнах да имам безпричинно малко по/висока темпрература 37/37,5 и да ми се спи. Обаче напоследък имах един плашещ за мен период от около няколко месеца. Освен,че често се чувстван много изтощена без причина, почнах и да имам нещо като депресии, което е странно за мен. По принцип съм много жизнена и весела личност, много активна. Сега се събуждам сутрин уморена, без сили да стана, а и имам много болки в гръбначния стълб. Много ми  е трудно да живея така...на 27 години съм. Родителите ми са лекари и си правих изследвания на кръвта,но понеже всичко е в нормата ми казват, че ми няма нищо. Искам пак да кипя от енергия, защото нашия свят трябва да се промени и искам да му помогна, но как мога да помогна на някой, ако не мога дори на себе си? Вие сте Фей,  скрити Ангели и вярвам, че с ваша помощ ще прогоня каквото и да е от мен. Благодаря ви и ми пишете на личния, за да не товарим темата. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО И НАЙ ВЕЧЕ, ЧЕ ВИ ИМА!

# 283
 Ако може намери и прочети книгата на д-р Дийпак Чопра  Безгранична енергия  Peace

всичките тези теща които описваш и ги има 1:1 в книгата  Shocked и начина им за решение  Hug

п.п.книжката е лека и бърза  за четене - джобен формат

Котьо Тръмп  Grinning честита ти рожденичка   bouquet

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 20:30 от Desss

# 284
Скъпи Фей Heart Eyes
мислите ли,че това може да е дължи на дисбаланс на чакрите и дали ТЕС може да ми помогне?

Общи условия

Активация на акаунт