Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 481
  • 603
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ти много Desss!!!!!!! Hug

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:34 от medeya

# 286
  • Universe
Скъпи Фей Heart Eyes
мислите ли,че това може да е дължи на дисбаланс на чакрите и дали ТЕС може да ми помогне?

medeya, Hug ТЕС няма да ти навреди, можеш да я ползваш заедно /едновременно/ с други методики Peace

gerka, Hug според мен твоето притеснение за тргването на ДГ е "обострило" проблема. Това, разбира се, не го казвам, за да придобиеш чувство на вина, а просто да подскажа още веднъж, колко са важни вибрациите, които излъчваме /то утвържденията да казваме е едно, но да имаме пълен синхрон с тях - съвсем друго/. Препоръчвам майчина хипноза за щастие на проф. Драпкин - линкът е ваншен и, предполагам, че "работи"   bouquet

Котьо Тръмп,    на дъщеря ти, с пожелание да остане завинаги с млада и чиста душа Hug Heart Eyes Simple Smile  
А това  е за мама

А мога ли да си сваля от някаде "Подсъзнанието за деца от 3 до 12 години" Hug

Аз, поне, не съм я срещала  Wink Иначе щях да я изтипосам на първа страница  Hug

Благодаря на модератора за еспресното включване и разяснението  Hug  bouquet

# 287
Котьо Тръмп  с най- добри пожелания за здраве щастие и късмет на дъщеря ти! Да ти е радост в Живота!
Нищо не се отваря от първа страница. Дано е временно.

# 288
lenny_pld , Hug,Благодаря за мнението. Права си.Вината в голяма степен е в мен.
Преди години моя син,големия, заекваше. Изчистихме проблема като работихме върху мен . Имах други, финансови притеснения, за които той дори не знаеше. Обсъждали сме ги с мъжът ми, с когото се разбираме чудесно. Не е имало скандали , но подсъзнателно съм предала притесненията си на детето и той започна да заеква много сериозно. С капки на БАХ, мудри и утвърждения успях да се справя с моите притеснения и детето се успокои. направихме само 2 срещи с логопед и изполвахме една-единствена техника за говора.

# 289
Здравейте , момичета
 Hug
Започвам нов бизнес и затова ми се налага да търся персонал.Подадох обява в jobs.bg и сега очаквам обаждания от кандидатите за работните места.Тъй като, нямам опит с това  Embarassed незнам по какви критерии да ги избирам.
ПОМАГАЙТЕ със съвети  newsm51

# 290
Здравейте,момичета
съжалявам,че така набързо преминавам направо към въпроса,но искам да попитам тези от вас,които са поискали неутрален имплант /Крион/ какъв е бил ефекта след преминаване на тези 90 дни. Според вас има ли някакви сериозни опасности,които може да предизвика.То си пише в книгата някои неща,но малко съм объркана и не съм наясно точно със смисъла на това,което е описано. Запозната съм с трудния период от 90 дни,през който се преминава, повече ме притеснява периодът след това.
Моля ви,да споделите как се чувствате след този период.

# 291
Здравейте , момичета
 Hug
Започвам нов бизнес и затова ми се налага да търся персонал.Подадох обява в jobs.bg и сега очаквам обаждания от кандидатите за работните места.Тъй като, нямам опит с това  Embarassed незнам по какви критерии да ги избирам.
ПОМАГАЙТЕ със съвети  newsm51

Какви хора търсиш? Може да помогнем- предполагам , че всеки има близки безработни, които може да препоръча.

Желая ти успех в бизнеса!

# 292
Аз лично , ако съм на твое място първо ще гледам човека като такъв. Всичко се учи, но човешките отношения на тази възраст трудно се изграждат,ако не са заложени.
Ако имаш специални изисквания като специалисти трябва да се убедиш, че написаното в сивито е факт, а не само реклама. Някаква проверка.
Дано се включат и други.

# 293
  • Universe
Intella,  bouquet много успехи в бизнеса, от мен - попътен вятър  Hug Heart Eyes

Писах ти ЛС Peace

# 294
isskrata , има отделна тема за Крион във форума  Peace
Вярно, че напоследък не сме писали в нея... Потърси я, хем да я активираш  Wink

Intella , първо да ти пожелая успех в начинанието!   bouquet
Относно преценката на хората, за мен най-важно е първото впечатление при реален физически контакт  Grinning
Не знам в какъв отрасъл стартираш бизнес-начинанието си, но бих казала аз лично на какво бих обърнала внимание при най-най-първоначалния си подбор:

1. Грамотността на кандидата - това говори изключително много за качествата на един човек, за неговото самоуважение и отношение. Едно неграмотно написано мотивационно писмо с правописни грешки или изречения без ясна мисъл или без глагол /защото и такива съм виждала  Laughing /, директно бих игнорирала.
2. Езици и образование - тук едва ли е нужен коментар.
3. Професионалния му път - ако сменя 3-4 местоработи на година едва ли би бил моят успешен кандидат.
4. Интереси и хобита - също са важни за изграждане на първоначалните впечатления. Шефът ми и до сега ми припомня йога-интересите ми /не че те натежаха при избора ми hahaha /

Но това са само някакви основни критерии, които аз бих си поставила. Най-важен, пак да кажа, е личния контакт  Hug

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 14:17 от mijjjka

# 295
Благодаря ви Лени,Миш и всички останали момичета за отклика и хубавите пожелания

Става въпрос за експертен персонал, с висше образование.
Тъй като, доста години работя в моята област ми се иска да успея да предам знанията и опита си, като специалист на млади хора.
Затруднението ми идва от това ,че незнам кои от тях биха желали наистина да чуят и научат това което мога да им кажа.Също така ми се иска те да имат специално отношение към клиентите, а не да са бездушни.Работата ни и без това е трудна и тежка и за специалиста и за клиента .Нужно е да успееш да предразположиш хората, да си истински , защото те усещат, когато не те интересува особено много техния проблем.
Другото е да имат желание да научат тънкостите на нашата професия и да са упорити , за да вървят напред.

Отново ви благодаря.   bouquet

# 296
  • София
Intella ако искаш на лични- личният ми извод, е, че хора под 30 години трудно ще отговорят на критерийте ти. Според мен кандидати от 30 до 40 са доста по -отговорни. Досега аз лично нямам попадения във възрастта до 30 - доста схватливи и умни са, но са съвсем разсеяни, безотговорни, някак им е все едно... Може би не съм добър HR, а и това не ми е длъжността, просто ми се налага да подбирам хора. Имаме три мениджърки, започнали при нас на 25 и израстнали при нас, но това са изключения на фона на 60 служители общо. Дано не съм те дообъркала...Успех!

# 297
Съгласна съм на 100% с Енита относно възрастта, може би защото и аз съм в този възрастов диапазон  Flutter
Но пък е и факт, че "младостта е единственият порок, който минава с времето"  Laughing

Intella , разбирам, че търсиш висококвалифицирани и отговорни хора. Не искам да те отчайвам, но не мога да не споделя впечатленията си, че въпреки кризата и въпреки безработицата, за съжаление никак не е лесно да се открият качествени служители.

# 298
Благодаря ти Lenny! красив ден на всички вас  Hug

# 299
Intella , разбирам, че търсиш висококвалифицирани и отговорни хора. Не искам да те отчайвам, но не мога да не споделя впечатленията си, че въпреки кризата и въпреки безработицата, за съжаление никак не е лесно да се открият качествени служители.

Точно така  Peace
Intella макар, че съм само на 25 ми се е случвало в предишната ми работа да пресявам хора за други позиции.... По-добре се довери на интуицията си Flutter Естествено трябва да е високо квалифициран за областта която търсиш, но ако вземеш и напълно начинаеш човек, според мен няма да сгрешиш, защото си мисля, че ще полага много повече усилия...Поне аз бих Heart Eyes .. Макар, че в момента работя изцяло с хора, в сферата на услугите, никога не спирам да се усмихвам и да ги излушвам дори това , което говорят да ми е скучно и да не ме интересува. Старая се да ги разбирам..Мисля, че някой ден ако имам собствена фирма, бих искала от служителите ми най-вече да се държат любезно и добре с клиентите... Защото няма да ти казвам какви колежки имам и как се приема това от хората.... Laughing Има една реклама за шампоани, където всички се редят при една жена, а на другото гише никой, зашото косата и била  суха. Laughing Laughing.. При мен е същото, но само защото съм усмиханата и приветлива, за разлика от други -това клиенти са ми го казвали Flutter (каква самореклама си направих само  hahaha)

Много се разписах. Simple Smile Главното , което исках да ти кажа е че дори и най-големия профисионалист да вземеш, може да се окаже погрешно решението ти ... Така, че според мен заложи и на профисионализма и на интуицията ти, спрямо този човек..  Hug

Общи условия

Активация на акаунт