Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 298
  • 603
  •   1
Отговори
# 465
Мили момичета Днес е моят ден! Много ви моля да се помолите за мен и да ми пратите положителна енергия, днес имам интервю за работата, която дълго чаках и исках. На път е да се сбъдне едно от желанията ми. Много ви моля бъдете с мен, че много се притеснявам дали ще изберат мен, в себе си съм сигурна, че ще съм Аз, но има и едно червейче на съмнение. МОЖЕ ли да си напиша сега желанието и довечера да започна изгарянията, може това да ми помогне.

# 466
  • Пловдив
Здравейте всички, много съм щастлива че ви открих  Hug (вярвам че не случайно). От около една година открих философията за подсъзнанието, прочетох достатъчно литература за да разбера, че трябва още много да уча. Още когато бях малка може би четвърти пети клас беше популярно следното: когато изгрее първата звезда на небето и само тя е там, поглеждаш я и си пожелаваш едно желание. Тогава имах наистина странни желания, но всички те се сбъдваха и то за относително кратък срок. През годините съм се сблъсквала с много чудеса на които просто съм се чудила  newsm78 . Когато бях 16-17 годишна пък се появи в училище една много интересна гъба на желанията. Беше едно пихтиесто нещо което се отглеждаше в тава с вода за период от тридесет дни (мисля че толкова бяха но не съм много сигурна, беше отдавна) всяка вечер отивах при гъбата, поливах я с непомня точно колко вода и й казвах три желания на глас. След тридесеттия ден гъбата "раждаше" четири малки гъбки, които аз трябваше да раздам на четири човека които искаха (всъшност така получих и моята), а старата гъба умираше. И вярвате ли или не, но желанията и трите ми се сбъднаха. Сега след като имам донякъде отговор на тези чудеса разбирам, че това се е случвало по-скоро защото съм вярвала че ще се случи. Така мисля, че ако човек вярва в нещо и е съвсем сигурен че това е така, то се случва независимо дали казваш желанието си на звезда, гъба или на черната улична котка важното е да вярваш.
Знаете ли от известно време бях "излязла" от пътя, просто съм сама в убежденията си и ми е трудно да бъда вдъхновена на 100%, тогава едно камъче преобърна колата, осъзнах се и ето ме пак търсеща отговори и открила вас   bouquet . Надявам се да ме приемете защото често ще споделям мисли и преживявания с вас и ще търся подкрепа.
Благословенни да сте, пожелавам ви цялото здраве, щастие и късмет на света  Heart Eyes

# 467
  • на брега на морето
Desss,спомням си, че в някоя от книгите си Норбеков споменаваше за този метод, но коя ли беше  33uu
Делф, с нетърпение ще чакам отговора ти.

Зари,  Peace Peace Peace Да не забравиш да ни се похвалиш с новата прекрасна работа. Стискам палци на ръцете и краката  Joy
Лени, вълшебнице   Kissing Heart

# 468
  • Universe
... но има и едно червейче на съмнение.
... може това да ми помогне.

zari_a, Hug fingerscrossed Flowers Sunflower

Смени вибрациите  Peace
1.Нямам и капчицасъмнение, ЧЕ ИЗБИРАТ МЕН.  babydust7
2.ТОВА МИ ПОМАГА Flowers Four Leaf Clover

Ние,разбира се, че ще помагаме, но СИЛАТА Е В ТЕБ

Котьо Тръмп  Heart Eyes Heart Eyes

mamka mimka, welcome  newsm44 Майните се увеличаваме  Hug

Dess,  byeда не си "открила" методика за изучане  с пъхане на зарядно в ухото  hahaha По Норбеков - от курса - научаваш думите за деня, качваш си речника на много високо - да се стига със стол и почваш да ги преговаряш. Като трябва да погледнеш думата, е необходимо да извършиш доста движения и така се активира мозъка да помни  Peace

# 469
Благодаря ви момичета , непременно ще пиша!

# 470
  • la Città Eterna

А кажете ми какво е това? Като се заиграх с вълшебния квадрат си намислих 11.
Тк наистина прелива от енергия Laughing

Условието над квадрата е да си намислиш едно двуцифрено число, да събереш цифрите и да ги извадиш от намисленото число. Резултта откриваш в таблицата с картинките и запомняш картинката - после тя излиза отгоре. В твоя случай 11 се състои от две единици, а сбора на две единици е 1+1=2. Полученото число трябва да извадиш от намисленото 11-2 и получаваш 9. Трика е, че каквото и двуцифрено число да си намислиш, отговора винаги е кратно на 9 - изброила съм ги в таблицата, която всички добре знаем 1.9=9, 2.9=18, 3.9=27 и т.н.

Доказателството е съвсем простичко, но трябва да си спомниш как в математиката се записват разрядите - примерно ако едно двуцифрено число го запишем с букви "ab", единиците ги означаваме само с тяхната буква, т.е. [ b], десетиците обаче, за да се знае, че са предходен разряд ги означаваме с буквата по 10, т.е. "10.a". Примерно ако [ ab]=87 това число математически е 87=8.10+7, ако [ ab]=11, то се представя математически като 11=1.10+1. Надявам се, че ме разбираш, не мога по-простичко.....
Та условието от числото да се извади сбора на цифрите, изразено с букви е:

[ab] - ([a] + [ b])=10.a + b - (a + b)=10.a + b - a - b = 9.a

(изваждаме от 10.а единичното а и от единично b другото единично b , което излиза от скобите със знак минус отпред, т.е. и то става със знак минус след разкриването им). Очевидно, че каквото и число да си намислим, като извадим сбора на цифрите, ще получим девет по цифрата на десетиците му. Сайтът е програмиран така, че през 9 картинки се повтарят и то точно на позициите, кратни на 9: 9, 18, 27, 36, 45, 63, 72, 81. Това е достатъчно. Останалите картинки нямат никакво значение, защото няма начин математически да се попадне на тях, гледайки горното доказателство (дано да си го разбрала, ако не си, уверявам те, че е така).

Desss, за мен най-лесно се оказа ученето на италиански чрез песни (има мнооого и не е трудно да си избера). Намирам песен, която ми харесва - може в youtube или търся откъде да я сваля - пиша в google името download MP3 може и free, въпреки че доста от сайтовете, които излизат изискват регистрация или са платени. При някои сайтове има вариант след като един брояч отброи определен брой секунди да си свалиш и безплатно. Може да пробваш и по торентите, стига да имаш програма за торенти. След което трябва да си намериш пак в google текста на съответната песен - това е по-лесната част - пишеш думата "текст" на съответния език и името на песента, а ако си успяла да разконспирираш част от думите, написването на тази част оградена в кавички гарантирано ще ти намери цялата песен. Често се случва на сайт с текста да има вграден плейър и с аудио на песента. След което пееш докато душата ти иска и думите ти се набиват в главата, които са ти непознати ги намираш в речника. Гарантирам, че след като си преведеш песента, после няма да ти трябва да ровиш повторно да ги търсиш, а запомнянето става автоматично. На мен това ми помогна за глаголните времена, защото италианците имат 16 такива и някои са непреводими на български, т.е. е трудно да се осмисли разликата между тях.

Иначе шапка им свалям на езиковите курсове за чужденци тук. Методиката им е безумно простичка - първата година никаква граматика. На всеки урок се дават няколко нови думички, тематично свързани и всеки от групата прави изречение с някоя от тях. Като се извъртят 20 човека, със сигурност запомняш думичките. Изреченията в началото започват само с Аз съм/Аз имам, после се добавя Ти, после Ние, после Вие. За Тя и Той времето идва след няколко месеца курс, да не говорим, че всичко се движи предимно в сегашно време. Естествено, първите два-три урока са само за лично представяне - кой си, на колко си години, какво семейство имаш, от къде си и т.н. средна продължителност на едно занятие - 3 часа. Сложните времена се вкарват в курса за втората година - дотогава вече имаш достатъчно богат речников запас и ги усвояваш безболезнено, за разлика от типично българските методики по чужди езици, дето те убиват от граматика, а речника ти беден отвсякъде.

Добре дошла на mamka mimka   bouquet

zari_a, бъди уверена и забрави за съмненията. Усмихвай се в продължение на поне 5 минути в къщи пред огледалото, преди да излезеш. Излъчвай енергия. Не помня в коя от книгите за енергията пишеше, че когато излъчваш енергия, си по-симпатичен на хората около теб, защото ги зареждаш. Така че раздавай енергия днес (само първо се зареди от вкъщи) и изживей един опиянетилен ден, в който като слънцето излъчваш енергия без да мислиш и да се притесняваш какво и как ще се случи. И ще ти се случат само хубави неща, включително и на интервюто за работа (просто няма да могат да ти устоят).

# 471
  • Пловдив
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%D3%E4%E8%E … ED%EE%F1%F2%F2%E0

Благодаря ви!
Извинявам се ако го има назад във темите

# 472
  • Tам през Атлантическия океан
Иначе шапка им свалям на езиковите курсове за чужденци тук. Методиката им е безумно простичка - първата година никаква граматика. На всеки урок се дават няколко нови думички, тематично свързани и всеки от групата прави изречение с някоя от тях. Като се извъртят 20 човека, със сигурност запомняш думичките. Изреченията в началото започват само с Аз съм/Аз имам, после се добавя Ти, после Ние, после Вие. За Тя и Той времето идва след няколко месеца курс, да не говорим, че всичко се движи предимно в сегашно време. Естествено, първите два-три урока са само за лично представяне - кой си, на колко си години, какво семейство имаш, от къде си и т.н. средна продължителност на едно занятие - 3 часа. Сложните времена се вкарват в курса за втората година - дотогава вече имаш достатъчно богат речников запас и ги усвояваш безболезнено, за разлика от типично българските методики по чужди езици, дето те убиват от граматика, а речника ти беден отвсякъде.
Peace така съм учила известно време немски в Германия по подобен метод и наистина бързо се учи  Hug
Носега съм тук в Бг. и съм по българската методика  #Crazy

Мерси за "трикчетата" на всички,   чакам още  Mr. Green

Hug

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:08 от Desss

# 473
Мили мами, защо не се отваря линка към ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЖЕЛАНИЯ?

# 474
  • Universe

Нищо от нашите писаници не се отваря  Sad Според модератора, всичко ще си дойда на мястото, когато се архивират темите  Laughing, неизвестно кога  newsm78

# 475

Нищо от нашите писаници не се отваря  Sad Според модератора, всичко ще си дойда на мястото, когато се архивират темите  Laughing, неизвестно кога  newsm78

Благодаря за бързия отговор.   bouquet Дано да го оправят скоро.  Grinning

# 476
Desss, освен всичко което са споменали момичетата (филми, музика), ще ти кажа че аз като учех усилено английски, вкъщи се говореше само такъв език - беше много смешно, но определено имаше ефект, дори дъщеря ми, ще не ще, понаучи нещо... Mr. Green
Да ви кажа честно това с желанията http://www.magicwish.ru/index/simoronskij_kalkuljator/0-58 имаше 100% ефект вчера и днес, чак се стреснах...възможно ли е...?  Rolling Eyes

# 477
  • Universe
Да ви кажа честно това с желанията http://www.magicwish.ru/index/simoronskij_kalkuljator/0-58 имаше 100% ефект вчера и днес, чак се стреснах...възможно ли е...?  Rolling Eyes

"Истина ви казвам: Който рече на тая планина: Дигни се и хвърли се в морето, и не се усъмни в сърцето си, но повярва, че онова, което казва, се сбъдва, ще му стане.
За това ви казвам: Всичко каквото поискате в молитва вярвайте, че сте го получили, и ще ви се сбъдне."
                                            Евангелие от Марка 11:23,24

Peace Отговорът идва от подписа на mamka mimka  Hug  /   bouquet  за книгата /

Редакция  Heart Eyes
http://www.slideshare.net/FreshMind/lyubov-love-movie

Една Любов има нужда от нас! Пратете й светлинка!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 15:44 от lenny_pld

# 478
Момичета интервюто мина, до утре вечерта ще разбера дали съм одобрена. Силно се надаявам да е така. Може ли вече да си напиша желанието и довечера да го изгоря, вие написахте ли вашите?

# 479
mamka mimka, добре дошла  bouquet
Густо, майна, Филибето...
На мен езиците не са ми силата в този живот Wink Скромният ми опит показва, че и възрастните най-добре възприемат като децата - чрез игри и песни, роли, творчески ситуации и пр... , най-добре тематично - тази седмица плодове и зеленчуци, другата седмица цветове, дрехите, мебелите, в магазина, в банката и т.н. като постепенно усложняваш ситуациите, диалозите и минаваш на следващото след като си затвърдила и усвоила предходното. Като ти стане навик започваш и да мислиш малко по малко на въпросния език - правиш си закуска сутрин и ти изскачат думичките на новия език за мляко или хлебче, после се разхождаш и се улавяш, че пред витрината на магазина за дрехи изреждаш думичките за тях, постепенно комбинираш с цветовете и така ... с натрупване Grinning И аз мисля като х-х-х, като имаш голям речников запас, дори да не се изразиш граматически правилно пак ще те разберат, какво като можеш да кажеш 20 верни изречения, пък не можеш да си изразиш мисълта Grinning.
Само пустите неправилни глаголи в английския ги бях налепила из цялата къща, включително на вратата на тоалетната отвътре... е от там най-ги запомнях  Mr. Green - този метод усвоих от две съквартирантки-студентки в Аграрния университет. Трябваше да запомнят хиляди латински названия на растения и на техните семейства, целия апартамент беше в плакати на плодове и зеленчуци - без да ми трябват и без въобще да забележа след два месеца повечето и аз ги помнех - приготвям си вечеря пък главата ми пълна с кукумис-и (краставици), капсикум (чушки) и алиум (лук), нямат забравяне Joy и след 20 години. Сега ми става смешно, понякога като правя салата и не мисля за нещо конкретно все още ми изскачат... не че ми трябват, ама понеже съм ги запомнила без да се напъвам, ще са с мен доживот Crazy

Общи условия

Активация на акаунт