Квилинг за маниаци - 4

• 106 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Е то не пречи да ги лепя или става по-грубо така newsm78 Че от този модел нямата в момента за А4 Rolling Eyes Иначе да, покажи твоя - аз съм абсолютно начинаещ и всичко би ми било полезно и интересно Blush

# 571
Ето тук в блога ми има снимки на тримера, а в коментарите съм написала точния модел и линк към сайта от който го купих(но това преди почти една година). Simple Smile
http://crazyquilling.blogspot.com/search/label/За%20техниката%20Квилинг

# 572
Благодаря момичета - ще си режем с ножичката и да споделя нещо . Мукавичката на която режех стана много грапава и започна да дере хартията . Замених я с едно  стъкло от тия които едно време ги слагаха по бюрата дебело и тежко . Режа с обикновено макетно ножче . Резултата е чудесен

# 573
Момичета, някой може ли да ми каже как и къде да си направя блог?
Към сайта на Двете елши си направих такъв, но като, че ли не мага да се ориентирам как да го управлявам...
Чето, четох в интернет, но ми се вижда много сложно. Почти всички от тук имате такъв и изглежда много лесно, но май не за мен Sad
Не искам да ви отнемам от времето, а само най-важните неща.
Ето, това което направих и на правилната посока ли съм newsm78 http://www.blogger.com/profile/02392103450422412621
Уф, дано не изглеждам глупаво, ама и за като жабата, дего гледала как подковават коня Embarassed

# 574
данина, направила си блог в blogspot (това е безплатна платформа и на практик почти всички имаме такива). Как ще го "облечеш" зависи само от теб, с времето ще разучиш всичките му функции.
Ако имаш някакви въпроси - питай. Но до тук се справяш много добре,на правилното място си, трябва само да качваш и публикуваш нещата по същия начин. А ние вече ще ги следим и коментираме лесно  Hug

# 575
  • Бургас
Ето тук в блога ми има снимки на тримера, а в коментарите съм написала точния модел и линк към сайта от който го купих(но това преди почти една година). Simple Smile
http://crazyquilling.blogspot.com/search/label/За%20техниката%20Квилинг
Благодаря ти  bouquet Наистина е от по-висок ценови клас, отколкото мога да си позволя засега. Ако взема да задобрея някой ден, ще инвестирам в нещо такова (и не само) Mr. Green Засега ще поръчам този за А5 и ще се уча Flutter И ще се наслаждавам на красотите, които творите  bouquet

# 576
данина, направила си блог в blogspot (това е безплатна платформа и на практик почти всички имаме такива). Как ще го "облечеш" зависи само от теб, с времето ще разучиш всичките му функции.
Ако имаш някакви въпроси - питай. Но до тук се справяш много добре,на правилното място си, трябва само да качваш и публикуваш нещата по същия начин. А ние вече ще ги следим и коментираме лесно  Hug
Бела, винаги се претичаш на помощ! Благодаря!
Малко ми е омотано с блога,  публикувам, дублирам, ставам си сама почитателка  Laughing, после трия, абеееееее каша...
Ще седна да да разгледам кое как става по-обстойно...
Обаче ще трябва да публикувам всички снимки наведнъж, понеже имам доста до сега, а вашите коментари са необходими - добри или лоши  Hug
Приятна вечер на всички  Hug

# 577
bradata колко струва този на, който си се спряла? Тримера на bellaG е страхотен, но и аз бая ще трябва да задобрея за да си го позволя.  Laughing

Не съм си влизала в блога цяла седмица и не съм разглеждала снимки от Варненската среща (и не съм качвала, но имам и скоро ще го направя Laughing). Беше много хубаво и с нетърпение чакам пак да се видим! Party

# 578
Пак съм аз и дано не ви досадя с въпросите си за блога  Embarassed... Снощи стоях до 2 часа и освен да направя друг блог, който така и не разбрах как става друго не направих...
Рових къде ли не, търсих в помощта, но точно това, което ми трябва не можах да го намеря.
Та ето какъв ми е проблема - Не работи таблото за управление - не мога да си оправя дизайна, не мога да публикувам нови неща, добавям блогове, които искам да следя, но не ги виждам в блога... Вашите коментари обаче и блогове, които сте добавили ги виждам, което значи, че има блог...
Уф, много объркано, но не знам как по друг начин да се изразя, а ми се иска да си остана с него и да не го трия.
Другия блог пак е със същото заглавие, който така и не разбрах как го направих, но от цъкане къде ли не как ли да разбера... Confused Там мога да качвам снимки, но си искам стария блог, а новия само го трия и възстановявам за да видя какво липсва на предния  #Crazy...
То въпросите ми станаха за специалисти, но ако някой се е сблъсквал с предните ми проблеми, моля да се отзове - може и на лични за да не разводняваме темата.
Предварително благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 11:03 от данина

# 579
Не успях да разбера какво имаш в предвид, а искам да ти помогна Laughing. Да започнем стъпка по стъпка. Този линк, който даваш на твой блог ли е или не? Какво виждаш като влезеш (с E-mail и парола) в blogger?  Пише ли някъде, че не ти работи таблото за управление.

# 580
И аз не можах много да разбера, как така не работи таблото. Като отидеш на блога си горе вдясно има "вход"  и като идеш там се влиза с е-мейл адрес и парола.
Веднага щом влезеш автоматично си в таблото за управление и там вече си избираш дизайн или нова публикация или оформление... там също трябва да виждаш и актуализациите на блоговете, които следиш. А ако искаш да се виждат в блога ти това става с добавяне на притурка към елементите на страницата.
Дано не ти изглежда много сложно - не е. Поеми въздух, издишай и спокойно стъпка по стъпка ще се справиш - успех!

# 581
Аз пък още не съм се организирала с моя блог, защото не мога да си харесам шаблон. Приемам всякакви безплатни сайтове за шаблони Mr. Green

# 582
http://btemplates.com/ - богат избор на теми за блогър.  Peace

# 583
О, да, знам го. Но целия го прерових и нищо не си харесах. Tired
Благодаря, все пак!  bouquet

# 584
  • Бургас
bradata колко струва този на, който си се спряла? Тримера на bellaG е страхотен, но и аз бая ще трябва да задобрея за да си го позволя.  Laughing
Ще ми излезе към 25-26лв някъде (ще го поръчвам от Ибей чрез посредническа фирма за по-евтинка доставка) Peace

Общи условия

Активация на акаунт