Квилинг за маниаци - 4

• 106 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
diversy, привет!
Както вече сама си се убедила С200 се използва само за елементи. Във всички останали случаи се ползва двойнозал. лента или сухо лепило.

# 601
  • Варна
diversy, от значение и картона върху който лепиш. Ако ползваш от тънкия тип принтерен картон рискуваш при повече и по-тежки елементи и при обилно намокряне с лепило да се сбръчка и нагъне. Трябва основата ти да е от по-плътен картон. Поне 200гр.

# 602
diversy, привет!
Както вече сама си се убедила С200 се използва само за елементи. Във всички останали случаи се ползва двойнозал. лента или сухо лепило.
много ти благодаря , наистина вече се убедих ама малко помощ не ми е излишна , ще тичам още утре за такава лента и сухо лепило, не искам да си развалям картичките , защото труда и времето отделени за тях са ми много скъпи Hug

# 603
diversy, от значение и картона върху който лепиш. Ако ползваш от тънкия тип принтерен картон рискуваш при повече и по-тежки елементи и при обилно намокряне с лепило да се сбръчка и нагъне. Трябва основата ти да е от по-плътен картон. Поне 200гр.
наистина съм доста незапозната с тези неща, ще го имам в предвид вече , то и аз го забелязах май вече....много ти благодаря  bouquet

# 604
diversy, вече са те посъветвали,но аз искам само да допълня, че освен двойнозалепващо тиксо и сухо лепило може да ползваш и едно прозрачни лепило UHU в тубичка. Има различни негови разновидности, но аз ти препоръчвам Der Alleskleber(лепи всичко). И другото, което също ще ти свърши работа е бяло лепило на BIC. Има го в Метро и големите книжарници, продава се в много удобна тубичка с остър накрайник.

# 605
Аз днес каква я свърших Close Направих снежинка и реших, че трябва да я лакирам за по-голяма издръжливост. Там ми беше и грешката. След като лака попи в картона, всички заврънтулки се отвиха Shocked Голяма игра падна, докато "отремонтирам" всичко. Като гледам, пак последна ще се включа в предизвик. на Грета.

# 606
diversy, вече са те посъветвали,но аз искам само да допълня, че освен двойнозалепващо тиксо и сухо лепило може да ползваш и едно прозрачни лепило UHU в тубичка. Има различни негови разновидности, но аз ти препоръчвам Der Alleskleber(лепи всичко). И другото, което също ще ти свърши работа е бяло лепило на BIC. Има го в Метро и големите книжарници, продава се в много удобна тубичка с остър накрайник.
извинявам се ако съм досадна с постовете си , но няма как да не ти благодаря и на теб bellaG  за изчерпателния и конкретизиран отговор - наистина много полезни съвети ми дадохте всички!!!  bouquet

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 20:29 от diversy

# 607
Пак съм аз Hug
Този път имам друга питанка. От какъв предмет мога да си взема тънка метална пластинка?  

Сега вече знам какво искам за Коледа - конструктор Lego Grinning

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 07:18 от Ianina

# 608
Здравейте мили дами! Творите прекрасни неща, за което искренно Ви се възхищавам.
Преди време започнах да правя блог, посветен на това изкуство, но времето ми беше доста ограничено - така че сега ще наваксвам.
Ще се радвам, ако го разгледате и напишете мнението си...
http://quilling-liva.blogspot.com/2010/11/blog-post_22.html

Приятен и усмихнат ден! Hug

# 609
Ianina, сигурно тази снимка съм виждала из нета и съм си спретнала подобно ЛЕГО приспособление. Доста по-елементарно, но толкова ефикасно  Grinning
Не разбрах каква пластинка търсиш  newsm78
liva, честит ти блог! Обикновено препоръчвам да се махне контролната дума, че е много досадно при писане на коментар след като си натиснал "публикувай" да те изненада такава дума, още повече, че ти модерираш коментарите си.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 11:17 от Te4eto

# 610
Te4eto,благодаря.
Махнах контролната дума Hug

# 611
liva , добре дошла! Честит нов блог и от мен!
Ами, какво да коментирам...  Дет' се вика добре въртиш инструмента и лентите Grinning

Te4e и аз не знам Laughing Има ли ламарина с деб. 1мм, примерно?

Такааа... Този път и аз успях да се закача за последния вагон - Картичкофурийско предизвикателство № 41
Имам някакви съмнения, че картичката ми  не отговаря на поставената тема newsm78
Ако е така, Десито да трие Hug

http://ianina.snimka.bg/hobby/quilling.496187.21518935

# 612
Ianina, благодаря! Много оригинален коментар... Joy
Картичката ти е страхотна! Hug

# 613
  • Варна
Яни, има ламарина 1мм, има и по-тънка. Продава се на листове, ама са доста големи. За какво ти трябва?
Ама си кротуваш, кротуваш пък накрая като извадиш нещо такова дето да не може да си представи как е направено и ме оставяш без думи.
liva, добре дошла. Чудесни неща си направила.

Момичета каня ви да се включите в Картичкофурийската Коледа.

Нека посрещнем заедно първата Коледа на Картичкофурии.

# 614
liva радвам се, че ти е харесала Hug

Яни, има ламарина 1мм, има и по-тънка. Продава се на листове, ама са доста големи. За какво ти трябва?
Деси,  благодаря за инфото  bouquet Трябва ми за няколко приложения. А за картичките - мисля да пробвам едно захващане. Абе сигурно от целия форум, само аз сега откривам "топлата вода".  ooooh! Ама, нека да направя нещо, да снимам и пак ще коментираме. Само да не се окаже, че има много по-лесен и евтин вариянт от моя. Grinning

Ама си кротуваш, кротуваш пък накрая като извадиш нещо такова дето да не може да си представи как е направено и ме оставяш без думи.
През последните два месеца не бях добре и чака сега ми светна малко, та реших да понаваксвам. Ако и в бъдеще съм по-добре, с удоволствие ще се включа в КК. Hug   [/size]

Общи условия

Активация на акаунт