Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 499
  • 816
  •   1
Отговори
# 795
    Сонче,през юли който ден и час кажеш мястото се знае там съм. А разговора очаквам с нетърпение.
      Скъпа ми Маргич благодаря за съвета и вниманието.Така съжалявам за срещата,ако можех да се телепортирам Whistling
       Приятно прекарване на всички.

# 796
  :bouquet:  bouquetЛорън ..........и аз обожавам Петя Дубарова!! Peace
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
  bouquet  bouquet

# 797
          Днес е Еньовден , имам двама именици, така че отивам да опъвам софрите!

newsm78 newsm78 newsm78

Баща ми е Енчо , а малкият е кръстен на него и въпреки,че е Емил ,също празнува Grinning

Миленка, стискам палци и аз !Погледни подписа ми.... Wink

# 798
Здравейте, имам въпрос относно Веси. Къде изчезна това момиче? Не пише нещо newsm78 Дано в събота се видим, но и тя прави темите, така, че ще е хубаво да се появи Mr. Green

Миленка ТУК съм...

Просто ми се насъбраха разни неща... професионално, семейно и ме е стегнала леко шапката.

Днес през нощта (с нощния влак) тръгвам за София. Щом пристигна ще ти звънна по телефона...

Пиши пак моля те мястото на срещата .... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Часът е 20,00 нали

# 799
wondertedy7

евала за бодито на малкия ...  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

ето ти две мноооого любими песни   superuu  superuu  superuu  superuu

MANOWAR

Manowar - Gods of War

адски ме е яд, че не успях да ида на концерта им...

# 800
Весееее, ще ни заключат! Пускай новата тема!  bouquet

пясъче, да са ти живи и здрави именниците,макар и пожеланията да са със закъснение!  bouquet Специални поздрави и целувки за Емчо!  bouquet

# 801
veselinap не е малкия - малката е   Wink Мерси за песничките  Hug И мен ми е мъчно , че не можах да отида в Сф за концертите , ама мама днес е на химио и нямаше как да ходим  Confused

# 802
Весееее, ще ни заключат! Пускай новата тема!  bouquet

Довечера, като се прибера в къщи...

Звъннах на Миленка, обаче не ми отгоеори... сигурно се е стреснала от непознатия номер  Mr. Green Mr. Green

пиши бре къде е мястото на явката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 803
Бул."Патриарх Ефтимий" 22
р-т.Тино
300 метра след Попа по булеварда
19.00ч.

# 804
  • София
Сис много се кефя на линийката ти! newsm10 smile3501 newsm44
Мойта в момента е в застой, ама съм сигурна че ще тръгне пак!!!!!! Naughty

# 805
Сис много се кефя на линийката ти! newsm10 smile3501 newsm44
Мойта в момента е в застой, ама съм сигурна че ще тръгне пак!!!!!! Naughty

Марги, въобще не се ядосвай! И аз имах такъв момент,но после нещата пак тръгнаха надолу! Само стриктност и режимност му е майката!
МъжО от 20 дена е режимен... До тук е -6 кг.Дори вече видимо му личи! Mr. Green
От 5-6 години той е с високо кръвно налягане и пие хапчета.Три дни след като започна режима,и съответно си пиеше лекарствата,се почувства леко отпаднал и замаян.Отишъл при личната и тя му измерила кръвното.Било 110 на 65... Shocked Ниско! От тогава не пие хапчетата и кръвното му е бетон-120 на 80... Crazy И хапчетата не можеха да му го направят такова...
Извинете ме за спама,ама исках да ви го разкажа,като пример на който съм пряк свидетел!

п.п.Марги, мери си и обиколките.В моментите ,когато задържаш,сваляш на обиколки.Тялото има нужда от почивка,а кожата се прибира! Аз съм свалила по 10 см от бедро и 10 см от ханш! Peace

# 806
Сисссс , margi4 , а бе вие двете много ме провокирате, я дайте тук менюто ви... Аз искам да сваля само 10 килца, като ви гледам линийките, май 2 месеца са ми достатъчни..., сега като съм в отпуск... да го използвам най-рационално. Ако пък го има някъде в интернет, дайте линк  Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 807
Сисссс , margi4 , а бе вие двете много ме провокирате, я дайте тук менюто ви... Аз искам да сваля само 10 килца, като ви гледам линийките, май 2 месеца са ми достатъчни..., сега като съм в отпуск... да го използвам най-рационално. Ако пък го има някъде в интернет, дайте линк  Praynig Praynig Hug Hug Hug

Заповядай!  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506872.msg15561033#msg15561033

# 808
  • Варна
Извинявайте за тъпия въпрос, ама то при тая диета само се яде ... а как се отслабва всъщност ?!?

# 809
Сисссс , МЕРСИ!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт