Ако Аревик беше планина или куче......

• 12 242
  • 204
  •   1
Отговори
# 90
Откъде ти е инфото, че бременността й е тежка?

# 91
Ооо, любимото ми! Разбира се, злобата! И удивителните! Интересно, възклицанията как с какъв препинателен знак се обозначават? Или някой е пропуснал часовете по литература за въпросителните изречения?
Часовете,разясняващи пунктуацията,са по българска граматика.
Реализмът няма нищо общо с благородството.
Ама ти си се напъвай Joy

# 92
НуЦа, ти какво предлагаш да направим за бедното арменско момиче?

# 93
Петиция!  Joy Joy Joy

# 94
Петиция!  Joy Joy Joy

Разбира се,както и тежко,лирично писмо,лично до ББ Joy

# 95
Може и сценарий за сапунка- колко лоша е тази България, че веднъж си е спазила законите  Crossing Arms

# 96
Абе ние се джафкаме, подхвърляме си препинателни знаци, търкаляме се от кеф на нечие фалшиво чувство за хумор, но някъде навън, някое момиче, нечия дъщеря, забременява.
И то съвсем не от човека, от когото би следвало да забременее.
Та дискусията е широка. Според мен дори не опира до това от каква националност е Слънчице (това е името на Аревик, в превод от арменски).
Тя е поредното момиче, което подлъгано от романс, или от нечии подбуди, се оказва пред задънена улица.

Да помислим над това?

# 97
Ами нали това се опитах да кажа. Пълно е със Слънчица в топлите вечери, а ние се вторачваме в едно и си лъскаме съвестта.

# 98
Твърде голям реалист съм, за да мисля, че тази бременност не е била планирана и целенасочена.

# 99

Тя е поредното момиче, което подлъгано от романс, или от нечии подбуди, се оказва пред задънена улица.

А ,не така емоционално,ще те замоля.
Тук всичко е сметнато и пресметнато.
Ти ако си,няма ли да си способна на всичко,за да се настаниш в този рай България Mr. Green

# 100
Ти ако си,няма ли да си способна на всичко,за да се настаниш в този рай България Mr. Green

Аууу, ми като не е Рай- свят широк- защо реват? Да не ги е вързал някой тук? Ей Армения къде е - раждат си детето и така. Военната служба все ще я преглътнат.
Хем така, хем иначе  Thinking

# 101

Аууу, ми като не е Рай- свят широк- защо реват? Да не ги е вързал някой тук? Ей Армения къде е - раждат си детето и така. Военната служба все ще я преглътнат.
Хем така, хем иначе  Thinking
Простете,не съм разбрала важната подробност,че жените отслужват военна служба.

# 102
Явно родителите правят еднакви грешки навсякъде- в България, Армения, Занзибар...
Подтикват децата си да търсят успеха, по-доброто бъдеще, а то кво?
Голям корем, огромни отговорности и Бусманци.
Въпреки, че някои дами тук са откровенни пуританки, на мен ми е мъчно за Аревик.
Щото мога да си преглътна егото и да кажа, че на всеки може да се случи. Дори и на мен. Преди години де, мен вече са ме лъгали Laughing

# 103
Простете,не съм разбрала важната подробност,че жените отслужват военна служба.

Той ще я отслужи, простете  Rolling Eyes Пиша в множествено число, нима не обърна внимание на това, че "ще си родят" детето. Не обърна внимание на важната подробност, че мъжете не раждат?!

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 22:24 от елиас

# 104
е, за арменците сме привлекателна страна,
 познавам бегло една такава арменка - родителите й починали , тя дошла тук при леля си и успяла да се установи, но това е било отдавна, за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт