Звездни компромати-62

• 67 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И пак Мария. Няколко кадъра от клипа. Дрешките са от Gaultier, Malloni и La Perla, а обувките Versace. Но снимките са само с един тоалет:

Цък, пак, и последно

Много хубав тоалет Peace..чак и завиждам Flutter

# 346
абе и аз немога да повярвам аккво се случи с него, изведнъж много е напълнял... Rolling Eyes Да не би д аима някакво заболяване  Confused Горкия

# 347
 Сега видях снимките на Люси и не мога да повярвам, стана ми гадно за него, и според мен е някакъв здравословен проблем.

# 348
Галена определено е направила страхотна фигура,много по добре изглежда сега от преди раждането.Тогава беше една пухкава.Сега  ме кефи ,страхотни крака.Браво ,как е постигнала този ефект ,сигурно зверски диети и спорт

# 349
Преслава доста изкурвя това момиче.
Андреа имам чувството ,че всички дрехи са й еднакви.
Райна от промоцията на Галена с друг тоалет.
Черил Коул чаровница...
Ева Лонгория

# 350
Имам си мнение за поведението на Преслава от много време, но не съм го споделяла до сега.
Според мене това момиче има комплекс. Преди години е била едно прасенце, което никой не е отразявал, най-малко пък е имал за "сексимвол" както сега се опитва да се наложи. За мен са адски жалки опити, но както и да е. Също така си мисля, че ако Петя не беше станала Преслава, ако свали хубавите дрехи, тоновете грим и махне влажния кравешки поглед - положението ще е същото както и в миналото и . Абсолютно никой не би я погледнал на улицата, ако махне ъпгрейда. Но към днешна дата понеже го има - и се счува сега да покаже колко е секси, провокативна,и т.н. Смешна ми е.

# 351
Ах' Не, може и така да е, дори ми се струва логично. Аз един единствен път съм я виждала на живо (случайно, не на концерт) и всъщност има малко разлика. Фигурата й е закръглена само в дупе и бюст и е доста сексапилна. Малко тип Дженифър Лопес. А и като не е в тия фолкаджийски рокли, подчертаващи бюст, а с дънки, си изглежда по съвсем друг начин.  Гримът не беше никак силен. Въобще натруфения блясък на фолкаджийките (па било то и с дизайнерски дрехи) оплесква всичко.

# 352
Аз само да добавя, че тази снимка е кадър, от новият клип на Коцето, Илиян и Борис Дали "Палатка", където нейната роля е на сексапилна жена,  и трябва да "побърка" едни войници.
Всъщност Преслава не се облича по такъв безумен начин. Напротив. Аз когато й да съм я виждала, нито се е изявявала като сексимвол,а даже е много свежа и естествена като държание, нито е била с циците навън. Аз я харесвам.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 08:02 от Just*AvvA*

# 353
# 354
Да вземе и кученцето да напълнее, че  затанал до нея, тя изглежда още по-едра.

# 355

Анцунг с токове  Shocked кърти мивки фейшъна ........

# 356
  • София

Ужас hahaha а мъжа й до нея изглежда все едно и е  по малкия й братовчед Mr. Green

# 357
http://avtora.com/news/nowini/luiza_ot_stuklen_dom_e_nai-seksi_b … arka_spored_maxim   -  Алекс от "Стъклен дом"  била най-секси българка според Мaxim, има и кои са първите десет, половината не съм ги чувала...

# 358

Ау, то бива бива широки деколтета, ама на тая снимка й се вижда зърното, бе!  Crazy
За съжаление, prikachi.com не ми се отваря.

# 359

Ау, то бива бива широки деколтета, ама на тая снимка й се вижда зърното, бе!  Crazy
За съжаление, prikachi.com не ми се отваря.

Че то това нейно зърно е на 99% от снимките и  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт