Звездни компромати-62

• 67 480
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Хахаххаахаха, значи вече сте му свикнали и не се брои за компромат!
А на мен ми стана чудно, защо коментарът беше насочен към дрешките й.  Joy Joy Joy

# 361
  • София - град
Цялата фотосесия на Мария с тази визия, не че нещо ама този панталон не трябва ли да се изглади или аз не съм в час с модата? А и тия телефони не ги пуснаха, ако се е снимала така и в клипа.... Money

# 362
Е как ще пусне Верту-то, нали трябва да демонстрира хай стандарт  Mr. Green

# 363
Тая уста ми идва в повече....а якенцето беше много модерно 80-те години по абитуриентските балове hahaha

# 364
Тая уста ми идва в повече....а якенцето беше много модерно 80-те години по абитуриентските балове hahaha

Тази уста и на мен ми идва в повечко.Като надут балон е,който ще се пръсне всеки момент  Confused Понякога изглежда по-нормално,но с това червило точно се подчертава адски много  Rolling Eyes

# 365
На мен по-скоро ми прилича на възпален женски полов орган  Sick
Имам чуството, че устата й расте след всяка следваща фотосесия...  ooooh!

# 366

Щях да го пиша и това,но ме досрамя  Blush

# 367
Имам чуството, че устата й расте след всяка следваща фотосесия...  ooooh!
Ами харесва си се така жената... За мен е ужасно несъразмерна с този обем на косата, големите джуки и малката глава.

# 368
Нека якенцето да е от 80-те, той Готие не разбира. Laughing
Телефона е в клипа, гледах кадри от него, седи на една маса, обажда се на някой. Слага очила, грабва чантата и тръгва с колата.
За устните- и аз не ги харесвам. Ама я предпочитам пред почти всички други фолк-звИзди.

# 369
# 370
Е, то модата се върти все пак.  Peace Въпреки че и аргументът на Just Avva за Готие... абе така е, някои модни къщи диктуват модата, ама да не забравяме все пак и колко изкилифенчени неща имат понякога, които са по-скоро изкуство отколкото нещо носяемо.

Но в конкретния случай на мен ми допадат дрехите. А ако панталонът е ленен... какво пък? - на ленът му отива да е мачкан. Да се опитваш да опазиш тая материя без гънки е безсмислено.  Peace

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 15:01 от Stefka.b.k

# 371
На мен пък якето ужасно много ми харесва. Както и цялостната визия на Мария. Изключвам свръх обема и безумната уста.

# 372
Кога излиза клипа?

На мен дрехите адски много ми харесват! Точно по мой вкус са.

# 373
  • Earth
На Мария тази дреха не й ли е голяма ?

Колкото до творците на дрехи - мисля, че с тяхна помощ звездите стават за смях на червеният килим и влизат в разни  неласкави класации .

# 374
Незнам какви са и дрехите,но панталонът изглежда адски удобен  Heart Eyes Направо си се представям колко ми е широко и прохладно с него,а не с безумно тесните впити дънки,които едвам свалям след като се прибера,защото са залепнали за краката ми  ooooh!

Само че незнам от къде да се сдобия с подобен  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт