Звездни компромати-62

• 67 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък я харесах. Ясно е, че това не е прическа за улицата, а за корица. Освен това гримът й е много естествен, и в лице е много приятна. За разлика от обикновено, когато е китосана изключително много и цветно.  А и се радвам, че е без плитката и майото си.

# 46
  • UK
И на мен ми харесва прическата като за корица на списание. Simple Smile

# 47
Аз пък я харесах. Ясно е, че това не е прическа за улицата, а за корица. Освен това гримът й е много естествен, и в лице е много приятна. За разлика от обикновено, когато е китосана изключително много и цветно.  А и се радвам, че е без плитката и майото си.

И на мен ми хареса, но без косата - ясно е, че е прическа за корица, но изобщо не ми харесва  Naughty Но пък си права за грима! По принцип е хубава, сама се загрозява - огромна плитка, трика, ужасен грим - обикновено жена като си направи прическа и сложи кит-замаската  Laughing става по-красива, при нея е на обратно  Mr. Green

# 48
Добре ,че от списанието така са я преобразили.Така изпъква красивото й лице.
Определено трябва да ходи с пусната коса и по-стилни дрехи.

# 49
Тъкмо исках да порицая нехаресалите я. За пръв път изглежда толкова нежна, много е хубава.
 Mr. Green "Китосана" ужасно много ми хареса, страшно попадение  Mr. Green

# 50
следва да задам въпроса ...певица?

# 51
# 52
  • София
определено е различна корицата,обикновено са с прекалено много грим

# 53
# 54
Лейди Гага срещу Кристина Агилера скролвайте надолу, снимката е "дълга"

# 55

Да им е жива и здрава малката Никол!!!  bouquet

# 56
  • тъгата в мен
Ох,и като не знам нито коя е Биляна,нито кой е Митко...

# 57
# 58

Е много злобно е написана статията , звучи ми чак като поръчково. Това само ми прави Елен по-симпатична, хем че не ми е кой знай.
Пишман от подобни статии.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт