Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
да предложа още една порция "зад кадър":

ремонт на лодката

Мурат да си припомни репликите...

# 331
# 332
Алис мерси много за комплимента.Аз съм ти голям фен на творчеството и даже съм 100% сигурна , че ако опиташ и ти да направиш нещо подобно за Бурка ще се получи много по-сполучливо от моето! Hug  bouquet Ники радвам се , че и на теб ти харесва! Hug  bouquet Совабг - дано!Как се моля за това всеки ден... Praynig Praynig Praynig Ринка кадърите са уникални!Мерси много! Hug  bouquet

Абе момичета гледам в темата на ПнС сте си организирали уникален конкурс , който ме изкушава на макс.Проблемът ми е там , че не Джансел , а Мурат ми е слабостта , та тези , които ми споделят положението , ако искат може и ние да си направим нещо подобно!Какво ще кажете???За другите от темата на ПнС - спокойно милички няма да ви крадем идеята , ако се реализира , само това , че е конкурс за мъж.Вече награди , задачи и т.н. , всичко ще си е наше! Wink

# 333

Асия къщо си почива между снимките

освен с батко Мурат си играе и с батко Сами....

# 334
# 335

Я Сами се обръснал! rotfImao rotfImao rotfImao Остава само и да се подстриже...и тогава ще му видим ИСТИНСКАТА същност! hahaha Mr. Green

# 336
До сега търсих моята любима снимка на Бурчи,  Разгледах тема 40 цялата,не открих нищо,но в т.39 има тази прословута снимка. Качена е от Ринка,пост 44. Моля,някоя от Вас момичета да я сложи тук и нека ,ако иска Наивница, Алис  или някое друго момиче да направи клип с тази снилка. Бурчи е много,, хубава ,,преди  да си направи пластична операция на носа,. Още една любима снимка. Само да не ми се разсърдят тези момичета, че се опитвам да им се бъркам.  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 08:25 от didoka45

# 337
До сега търсих моята любима снимка на Бурчи,  Разгледан тема 40 цялата,не открих нищо,но в т.39 има тази прословута снимка. Качена е от Ринка,пост 44. Моля,някоя от Вас момичета да я сложи тук и нека ,ако иска Наивница, Алис  или някое друго момиче да направи клип с тази снилка. Бурчи е много,, хубава ,,преди  да си направи пластична операция на носа,. Още една любима снимка. Само да не ми се разсърдят тези момичета, че се опитвам да им се бъркам.  newsm51 newsm51 newsm51

ето я тази снимка. Но Бурчин има и други, още по-....

# 338
Ааа, тук  е "естествена". И е да я гългаш за уплах.

# 339
# 340
Знам, че преди лягане е противопоказно, но вие го приемете от тази му страна: Това е красивата, умна, талантлива съпруга на нашия Мурат!!! 

# 341
Ринка,Ринка!!!,Благодарност от една антифенка на това лице.    Под снимката трябва да се добави,,Издирва се жива или мъртва,,  от шерифа на щата,,Хатай,, Награда.....да се докара   лично  във Forum BG-Mamma ,стая 41 .На вратата пише,,Аси и Демир-Магията продължава . Става ли за клип това лице??? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 342
# 343
Ринка,снимките на Бурчи от пост 337,пост 340 показват истинското лице на тазз особа,без грим и ретуш. Пускайте клипа момичета,ще гръмне цял Истанбул.

# 344
  • София
Момичета, едно съвсем топло, топло видео/клипче/ от преди малко! Hug ASI hasretiyle Демир savaşan 10

http://www.dailymotion.com/video/xd5v3t_asi-hasretiyle-savayan-d … mir-10_shortfilms

Общи условия

Активация на акаунт