Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Двата сериала Аси и ПС са коренно различни и като жанр и като визия
Не може механично да се пренасят еротичните сцени от единия в другия сериал.
Туба затова е добра актриса защото влиза в различни образи и ги защитава
перфектно.Разликата между нея и Мурат Й е точно тази че той се опитва да
пренесе в образа на Саваш познатите вече приьоми.Дори и най големите
професионалисти не могат да изпълнят по еднакъв начин един и същ кадър.
А колкото до това  дали МЙ ще се разведе  или не  за Туба вече няма никакво значение.
Тя е уверена млада дама която знае цената си и върви смело напред.

# 407
Конкурс - Бий шута на Бурчин и спечели Мурат (ВНИМАНИЕ! - За малко , след като свърши конкурса Бурчи още ще си е с шута , а Мурат отива при Туба)

Списък

1.Наивница
2.gospodinova54
3.Magi
4.Evich74
5.Didoka45

# 408

Мурат/Саваш за всички дами в темичката!

# 409
А колкото до това  дали МЙ ще се разведе  или не  за Туба вече няма никакво значение.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Много ми харесаха тези думи! Туба не е резервен вариант! И няма да се съгласи да бъде!

# 410

Тази публикация е от пост във една от първите теми!Може и да е от жълт вестник ,може и да е лъжа,но пък е музика за ушите ни!Позволих си да я пусна отново,защото е КРАСОТА!!!!

# 411
Евич,вярно е,много  си талантлива,ама можеше да бъдеш ти пета,а аз четвърта,ама нейсе.Доволна съм и на това.Момичета,забелязвате ли,че без да се усетим,започнахме да използваме много думи на турски. Още едно хубаво нещо има в  това,че гледаме Аси. Освен положителните  емоции и малко чужд език да се научи ,никък не е лошо.

# 412

Тази публикация е от пост във една от първите теми!Може и да е от жълт вестник ,може и да е лъжа,но пък е музика за ушите ни!Позволих си да я пусна отново,защото е КРАСОТА!!!!

Щом е от първите теми вестникът сигурно не се е позовал на инфо от бг-мама , а е взел информация от турските сайтове....
Защото сега вече ние сме по-достоверен източник на информация! hahaha hahaha hahaha
Разследвали сме ги до девето коляно!!!! Joy Joy Joy Joy

# 413

Ако някога видя такава папарашка снимка на двамата,все едно съм спечелила шестица от тото. Песента на Богрдана Карадочева звучи в ушите ми. Дано,дано,дано. До всяко добро същество/Туба/,застане още  още едно/Мурат/,само се съмнявам,че М.Й. е добро същество. Нека по скоро  ни опровергае. Two Hearts

# 414
Чао за сега. Довечера съм на линия.

# 415
# 416
Тази статия е уникална....де да беше истина....ехххх мечти....

# 417

Туба с пратньорите си от "Под липите"
Бюлент също я пренебрегна и след този съвместен филм не е направил нищо впечатляващо... newsm78

# 418
А колкото до това  дали МЙ ще се разведе  или не  за Туба вече няма никакво значение.

Туба нека си върви напред,тя не е единствената,Мурат може да срещне също толкова красива и достойна като нея.....
В крайна сметка никой не знае каква е била истината....само гатанки,с времето все повече се убеждавам ,че всичко се интерпретира погрешно и сехващаме за сламката само и само Туба да излезне чиста,а Мурат виновен...
Мурат ще си е много добре,ще си снима филмчета за милиони за арабските старни и пет пари не дава какво приказват феновете ....той си е преценил приоритетите според неговите критерии

А относно еротичните сцени за всеки сериал е важно да има такива и те бъдат КАЧЕСТВЕНИ ....а пренасянето повярвай ще е много печелившо,но Туба сама не може да ги пренесе,просто е невъзможно...един сериал има нужда от двама силни актьори,които влизат в роля с поглед .След Аси трудно нещо ще ме впечатли за съжаление

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 17:21 от _magi_

# 419

Ако някога видя такава папарашка снимка на двамата,все едно съм спечелила шестица от тото. Песента на Богрдана Карадочева звучи в ушите ми. Дано,дано,дано. До всяко добро същество/Туба/,застане още  още едно/Мурат/,само се съмнявам,че М.Й. е добро същество. Нека по скоро  ни опровергае. Two Hearts
[/quote
ЕВИЧ, В НЯКОИ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ БРОЕВЕ ИМАШЕ ПАПАРАШКА СНИМКА НА ТУБА И МУРАТ .  АКО МОЖЕШ ДА Я НАМЕРИШ МОЛЯТЕ ДА Я ПУБЛИКУВАШ.

Общи условия

Активация на акаунт