Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
специално за Търновка и компания- Тюлай:

# 391
Тюлай имала ли е участия в друг филм или сериал след "Аси",или прави роли само в театъра?

# 392
Един от многото ми любими моменти! Peace Поне колкото съм гледала, не съм видяла друг партньор на Туба да я гледа толкова "професионално". Ама и тя него! Wink

# 393
# 394
Туба в новия сериал има страхотна визия,този път Джевдет е преценил да покаже в пълна сила красотата и,но и при нея леко се усеща /както и при Мурат в ЛиН/ ,че вече е изморена,не влага емоция с пълна сила,както в Аси.Усеща се,че играе роля,не се слива с образа си докрай.Но след няколко години само снимки е нормално да започне да ти писва и да се изморяваш.За любовните сцени нямам големи очаквания,дано ме опровергаят,и аз искам да видя нещо специално,но засега не ми се вижда реално от видяното до тук....Трудно ми е да си представя Джансел така,а и като си спомня звучната целувка със Селин Thinking

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:23 от _magi_

# 395
Напоследък терора придружен с ерор ме довежда на една тънка мисъл.
Дали Турското правителство след настояване на родата не се е обърнало към нашето правителство  за закриване на темата АСИ със Демир във форум бг мамички ?
Та да ни пратят Бурчи на очна ставка кой какво  и как писал , и тогава ще видите стрес и плюене в пазвата  newsm78

# 396
Наивница мен ме имаите в предвид за охрана в Хотела.Досто съм якичка и тренирана.Ще бия шута на Бурчин.Няма да и позволя да припари до хотела нито тя нито родата.

# 397
Мен ме бройте за съблазняване на Мурат докато Господинова охранява Бурчи.... hahaha hahaha hahaha

# 398
Честит рожден ден и от мен!
Здраве,любов и много щастливи и незабравими моменти

# 399
момичета,извинете, че така връхлитам в темата,но да ви питам кога ще са тези награди и знаете ли по коя турска телевизия ще ги дават???

# 400
СТАХОТНО КЛИПЧЕ.  БРАВО КАТИ.

# 401

Мамичко мила,помагай,
пушка в багажа ми слагай!
От бг.мама,закани пращат лудите фенки,
от мен да останат само сандалите червенки!
Една на границата щяла да ме причака,
друга в хотела ми готви кървава атака!
Щом с добро не се разбирам,
или Мурат оставам или умирам!
Трета пък Мурат ще съблазнява,
а мене кой ще ме спасява!
Докато Мурат,подготвят за Туба,
мен ще ме събирате в торба!

Дъще мила,няма страшно,ти не бой се,
татко ти добре ще ги нареди,успокой се!
Те вече усещат на Терзиоглу терора,
не могат в темата да влезат от ерора!
Я вдигни я гордо своята глава,
па вържи най-хубавата лента за коса!
Сложи си оная рокля що е като кърпа,
дето кучето ви цяла нощ я дърпа!
Най-красивата ,умна и талантлива жена,
взе Мурат единствената на света!

# 402
МИШЕ БЪДИ ЖИВА ,  ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА. bdbaloni newsm51 newsm51 newsm51

# 403
 newsm51Мишенце,Честит рожден ден!!! newsm51 Бъди  жива,здрава и много щастлива,а за своята рожба-най прекрасната майка на света. Сега искам да ме включите в списъка, да не ме пропуснете.  Имам куче,намерих го преди години на улицата. Кръстила съм го Рошко. Всеки ден му показвам снимката на Бурчи,тази която,най-много харесвам /с  цицината/Насъсквам го  яко,а  тези дни ще го водя на зъболекар ,да му изпилят зъбите. Здраво място няма да й остави,а тоалета купен от М.Й. ще стане за боклука,този марковия от втора употреба.   animal037

# 404
/Насъсквам го  яко,а  тези дни ще го водя на зъболекар ,да му изпилят зъбите. Здраво място няма да й остави
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Всеки ден му показвам снимката на Бурчи,тази която,най-много харесвам

Дидока,не плаши горката животинка!Че вместо на зъболекар ще се наложи да го водиш на психоаналитик! Joy

Общи условия

Активация на акаунт