Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Има ли знаещи немски език?
Един материал в немската преса за Мурат:

http://www.vip-chicks.de/2010/stars-sternchen/murat-yildirim-tue … bische-kinos.html

# 376
и преведения 17 епизод на ЛиН:

http://vbox7.com/user:popokatepetal?p=allvideos

# 377

от в-к "Sabah"

# 378
Ринка преди време съм учила немски , но не си спомням почти нищо.Ще го прегледам пък каквото мога ще преведа!А някой разбиращ турски може ли да преведе тази статия.. Rolling Eyes

За конкурса
http://docs.google.com/document/pub?id=1p-_yOB9OjtcQigXMXvgxJwVU … 6dq8MDzlDH8-F2-Sk

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 20:31 от Наивница

# 379
  • София
Има ли знаещи немски език?
Един материал в немската преса за Мурат:

http://www.vip-chicks.de/2010/stars-sternchen/murat-yildirim-tue … bische-kinos.html

Турска звезда завладява арабското кино

Стана ясно, че турската звезда М.Й. познат като Демир от сериала "Аси" няма да участва повече в сериали след края на снимките на новия му сериал ЛиН. Решението му е продиктувано от желанието му да уаства в кинопродукции вместо в сериали. Макар че с ролята си на Демир от сериала "Аси" М.Й. постигна огромен успех не само в ТР, но и в арабските страни, се разбра, че той по-скоро желае да се развива в игралното кино.
М.Й. обяви, че ще участва в нов арабски филм, който ще започне да се излъчва не само в ТР, но и в 22 арабски страни това лято.
Това значи, че страни като Йордания, Сирия, Египет, Либия могат да се радват на предстоящи филми с М.Й., чиято майка говори перфектно арабски, а и той самият в сериала "Аси" каза няколко реплики на оригинален арабски.
Той самият чувства арабската култура много близка, въпреки, че в къщи не е говорел на арабски с майка си. Кога Лин ще се излъчи в арабските страни не е много ясно.
Дали М.Й. ще се наложи в египетското и като цяло в арабското кино е въпрос, който не буди съмнение, тъй като той беше заобичан от много арабски фенове като Демир от "Аси".

бел. на прев. ЛиН е даден с арабско заглавие “Al Hob W Al Ikab”, което незнам как се превежда и дали е точно ЛиН.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 11:45 от missence

# 380
  • София
благодаря за пожеланията, днес синът ми ми наорави голям подарък- проходи  Laughing

заповядайте превода. Дойде и моят ред да ви бъда полезна, че с ТР хич ме няма и само консумирам Embarassed

# 381
Вие дръжте Мурат,прогонете овците,говедата,патките и всички видове екзотични животни  и чайкайте сигнал от мен.
Аз отивам при Туба,щото момичето ще иска доста убеждаване да доближи пак до тоя говедар Grinning  Невъзможното е само трудно,затова ще приложа всякакви хватки момичето ни да тръпне пак по Мурат  Hug

И друго да кажа,Мурат задника да си сдере от работа,всички ще го запомнят с ролята му на ДЕМИР.

# 382
Мишенце, благодаря за превода.  bouquet  bouquet  bouquet Дали Мурат ще удържи на думата си да не участва в сериали.  newsm78

вижте резултата от анкетата  на Сабах от днес:

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 12:20 от rina-rina

# 383
един нов клип с любими моменти от Аси:

http://www.youtube.com/watch?v=hW0xLPLo3ok&translated=1

# 384

Честит Рожден ден МИШЕНЦЕ!!!

От цялото си сърце ти желая да бъдеш обичана съпруга и горда майка!
Бъди жива и здрава и много,много щастлива!!!

# 385
благодаря за пожеланията, днес синът ми ми наорави голям подарък- проходи  Laughing

заповядайте превода. Дойде и моят ред да ви бъда полезна, че с ТР хич ме няма и само консумирам Embarassed

missence, честит рожден ден! Синчето наистина страхотен подарък ти е направило, пожелавам му здрави и пъргави крачета!  bouquet

Цитат
Макар че с ролята си на Демир от сериала "Аси" М.Й. постигна огромен успех не само в ТР, но и в арабските страни, се разбра, че той по-скоро желае да се развива в игралното кино.

Постигнал, щото имаше с кого, хайде да видим ЛиН как ще се приеме в арабските страни. Wink

# 386
Конкурс - Бий шута на Бурчин и спечели Мурат (ВНИМАНИЕ! - За малко , след като свърши конкурса Бурчи още ще си е с шута , а Мурат отива при Туба)

Списък

1.Наивница
2.gospodinova54
3.Magi
4.Evich74

На къде без мене!Включвам се във мача като централен нападател! hahaha hahaha

# 387

Виждам,че има нещо за превод! hahaha

Разгневен Мурат Й. позвъня в продуцентската къща "Терзиоглу":
-Алооо,тате,нали обеща,че ще ме изстреляш на върха с Нургюла!Уж рейтинга щяхме да запишем във Гинес?!И дъщеря ти взех заради тая пуста слава,пък Джани и Туба ни издухаха като вятър глухарче!
Гневната реакция е провокирана от пълната зрителска апатия към новото творение на Сабанджъ"А V C"-"Aрабка Вари Царевица с ориз"Бившите ортаци Мурат и Туба,вече са конкуренти!Ама докато  гюзелата люби,дурака губи!

# 388
Момичета, едно съвсем топло, топло видео/клипче/ от преди малко! Hug ASI hasretiyle Демир savaşan 10

http://www.dailymotion.com/video/xd5v3t_asi-hasretiyle-savayan-d … mir-10_shortfilms

Феновете няма да забравят никога Демир и Аси! МураТуба манията,изглежда не е просто мания,а си има логичното обяснение!Във нашето съзнание винаги ще са един до друг и винаги ще търсим начини да ги събираме!Макар и разделени физически,те са свързани с много по-здрава и силна връзка!И никакви Бурчинки и Саминци не могат да застанат между тях!Каквито и нови роли да играят,ние винаги ще търсиме и намираме връзката между тях!

# 389
Коментара ти е изцяло на място!Заставам зад всяка твоя дума! Peace Hug

Знам , че въпроса ми не е за тук , но някой знае ли дали излъчването на Стъклен дом в Турция вече е започнало и ако "Да" по коя телевизия и добри ли са отзивите??? Rolling Eyes
Стъклен дом ще започне по Канал Д след като тук бъде излъчена серия 10.
Чудя се как ли ще го възприемат там и на мен ми е много любопитно това.
Аз си го харесвам сериала, но определено не е като турските сериали.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт