Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Наивница и аз съм твърдо за МуратЙ.Не признавам Джансел.Подкрепям идеята ти.

# 346
# 347
Момичета, едно съвсем топло, топло видео/клипче/ от преди малко! Hug ASI hasretiyle Демир savaşan 10

http://www.dailymotion.com/video/xd5v3t_asi-hasretiyle-savayan-d … mir-10_shortfilms

Кати , много красиви са гифчетата. newsm10

А клипчето е страхотно! smile3501

Защо се ядосва  smile3511Мурат, че Туба е заедно с Джансел.
Той изпусна питомното, сега да живее с дивото. newsm62 newsm62

# 348
# 349
Момичета, едно съвсем топло, топло видео/клипче/ от преди малко! Hug ASI hasretiyle Демир savaşan 10

http://www.dailymotion.com/video/xd5v3t_asi-hasretiyle-savayan-d … mir-10_shortfilms

Kati52, разкошно клипче, добре, че го пусна! Благодаря ти!   bouquet

# 350
Добре,че  му е  къса косата та не може да я скубе.Иначе отиде му цялото очарование на нашето момче.А са то-о-лкова сладки с Туба...Направо ти се надига  нещо в корема/както казва Хасрет/!

# 351
Момичета, да ви пусна и аз едно много интересно направено клипче със Зафер
Не го гледайте по късна доба обаче Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=BDi1Ex2zRKM

# 352
Коментара ти е изцяло на място!Заставам зад всяка твоя дума! Peace Hug

Знам , че въпроса ми не е за тук , но някой знае ли дали излъчването на Стъклен дом в Турция вече е започнало и ако "Да" по коя телевизия и добри ли са отзивите??? Rolling Eyes
Стъклен дом ще започне по Канал Д след като тук бъде излъчена серия 10.
Чудя се как ли ще го възприемат там и на мен ми е много любопитно това.
Аз си го харесвам сериала, но определено не е като турските сериали.

# 353

Добро утро и честит понеделник! JoyДа ви е успешна седмицата!Всеки ден да е изпълнен с нова приятна емоция,много усмивки и добро настроение

# 354
Добре,че  му е  къса косата та не може да я скубе.Иначе отиде му цялото очарование на нашето момче.А са то-о-лкова сладки с Туба...Направо ти се надига  нещо в корема/както казва Хасрет/!

Мила,защо мислиш,че косата му е къса?!Тя от скубане не може да порасне! hahaha

# 355
Наивница,каква е тази идея за Мурат?Казвай и тука ако трябва бой в калта ще си организираме за него! JoyЛошото е ,че голямата награда,върви с бонус-мравояда Бурчин! JoyНо ще се справим и с нея-ще извикаме някоя еко-организация да си прибере застрашения вид,че ще изгуби и този екземпляр hahahaСамо да не се окаже,че и там не я искат! Joy

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 08:34 от evich74

# 356
Добро утро!!!. Кати,благодаря за клипчето. Така му се пада на М.Й. Да си скубе косите,да изпрати Бурчи да пасе козите. newsm11 Друго не му остава на това много сплотено семейство/само зад идеята,  да не се говори  за Аси/Туба/,а  за прекрасната свинарка.  За тяхно огромно съжаление,става точно обратното.Като бумеранг ще се връща в живата и на двамата  .Сън да не ги хваща. Мурат,заради спомена за прекрасната Аси,която остави  в Антакия.Тъпата му и грозна съпруга за всичко,което има Туба-красота,чар,,огромно и любящо сърце и талант и не на последно място,любовта на хората newsm10.Там сме и ние ,феновете от България и най-вече от BG-Mamma.   newsm51

# 357
Успешна седмица и от мен!

# 358
Добро утро и от мен!
Нека денят ни започне с нещо красиво:

Евич, Маги, благодаря за красивите снимки!

# 359
  • София
момичета,

добро утро!
Да ви почерпя, днес имам рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт