Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
missence  мммм много сладък бонбон  Grinning  Много здраве и спокоен живот  занапред   bouquet

# 361
Да си жива  и здрава, с много щастие в сърцето и радост в душата!!!

# 362
Честит рожден ден!!
Жива и здрава, и не спирай да мечтаеш!! smile3525 newsm51

# 363
Честит рожден ден ,missence!
Бъди много щастлива майка!

[/i]

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 10:38 от _magi_

# 364
Мишенце, Честит рожден ден!
Бъди здрава и много, много щастлива!
Радвай се на синчето си!
Много цветя и усмивки да те съпътстват през целия ден!
А тези рози са за теб от мен!

и пак от мен:
Нека в живота ти има една такава всеотдайна любов!

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 10:31 от rina-rina

# 365
Честит рожден ден , Мишенце!
Да си жива и здрава , все така забавна , усмихната и позитивно настроена , да ти се осъществят най-големите мечти и да си изпълнена и обградена с любов и късмет!Пожелавам ти още много и дълги години живот!

Моят подарък е малко нетипичен , но е и с мисия.Та....

Подаръкът ми е вила в квартал Бебек (навлизам в мисията) в близост до къщите на Мурат и Туба , следователно мисията ми е като ти мине рождения ден да се поразровиш малко в мистерията!!! Sunglasses Mr. Green Joy

# 366
Наивница, прекрасен подарък! Оригинален! Peace Peace

А каква ще е мисията, я кажи?! Реших, че експедиция подготвяш ти?
В Стамбул ще се ходи май? Кога? Дано да е през месец май!

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 11:05 от rina-rina

# 367
Наивница хайде спрекни списак и конкурс за МуреатЙ.

# 368
Ринче тя е през май , а аз (може и някой друг по желание) през Октомври в Дубай.Престоя за Истанбул е уреден - къща в Бебек , за Дубай предлагам Бурж Ал Араб - Мурат и Туба долу при рибките аз (или ние) взимам 2 стаи като тази на нашите ще е между тях и рибките ще ми диктуват...Пак казвам помощ не отказвам , има за всеки - някои в ресторанта , други във фитнеса , ...

Конкурс - Бий шута на Бурчин и спечели Мурат (ВНИМАНИЕ! - За малко , след като свърши конкурса Бурчи още ще си е с шута , а Мурат отива при Туба)

Списък

1.Наивница
2.gospodinova54

# 369

Конкурс - Бий шута на Бурчин и спечели Мурат (ВНИМАНИЕ! - За малко , след като свърши конкурса Бурчи още ще си е с шута , а Мурат отива при Туба)

Списък

1.Наивница
2.gospodinova54
3.Magi

# 370
По какви условия и критерии ще се оопредели победителя?

# 371
Ами аз смятам след всяка задача , всеки един който пише в темата да даде точки за всяка една изпълнена задача от участващите по десетобалната система , та победилтелката ще е тази , която има най-много точки... Rolling Eyes Давайте и вие предложения , ако не ви харесва моето.

# 372
Браво! Да ме няма за малко и вие сте спретнали списъка!   Sick Аз им намерих стаи с обща тераса, уредих спалня, кокетна вила, а вие закъде без мен?  newsm78
Да не говорим що папарашки снимки  Joy Joyсъм направила, що вестници изчетох  hahaha hahaha  за да ви информирам....

# 373
# 374
Ринче не се сърди... Hug Mr. Green Ако искаш аз ще съм от едната страна на тяхната стая , а ти от другата (предлагам Бурж-а , за да ни диктуват рибките...).Аз ще съм после в ресторанта , ти във фитнеса... Joy

Общи условия

Активация на акаунт