Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
И след тази усмивка на Мурат няколко семейни снимки:

как е прегърнал Мурат жена си! Прегръдка ли е, опит за удушаване ли е? newsm78

Я да се пооправя, че Мурат да ме погледне... Какво се е вторачил в камерата!

и руса се направих заради те, Мурат! Харесваш ли ме? Амииииииииииииииииииииии...

Бързай, скъпа, бързай, че закъсняваме.....започва сериала на Туба.

# 617
# 618
# 619
# 620
# 621
Момичета здравейте!!  bouquet
Ринка, като съпоставя снимката на Маги, на която Мурат прегръща Туба и тази на която Мурат е прегърнал Б, мога да твърдя, че снимката с Мурат и Б е съвсем приятелска! Това си проличава от начина на прегръщане.. newsm78

# 622
Момичета здравейте!!  bouquet
Ринка, като съпоставя снимката на Маги, на която Мурат прегръща Туба и тази на която Мурат е прегърнал Б, мога да твърдя, че снимката с Мурат и Б е съвсем приятелска! Това си проличава от начина на прегръщане.. newsm78

Кайлиsmile3525 прегръдката с Бурчин може да е приятелска, но каква е прегръдката му с Туба, като не я познава добре, не знам!  newsm78 newsm78

# 623
# 624
# 625

Тук са невероятни! Първата им сватба! Толкова надежди и мечти имаха.... А така нещастно завърши този вълшебен ден!
Спомням си погледа на Демир когато видя Аси в булчинската рокля! Сякаш казваше: Тя е моя! Не мога да повярвам, че избра мен!
Цялото му същество излъчваше щастие. Не съм виждала истински младоженци, които да излъчват такава силна любов, да сияят от щастие в сватбения си ден.......

# 626
# 627
# 628
Малко от руски форум

Немецкий искусствовед, которая занимается турецким кино (в большей степени, конечно, большим кино) читала лекции в том самом университете, в котором училась Туба. И когда студенты её спросила, что она думает про их знаменитую выпускницу, ответила, что она смотрела "Аси". Ей понравился сериал, и отметила, что она просмотрела отклики в разных странах на этот сериал, где он шёл. Сказала, что такое внимание сериал привлёк потому, что с такими главными героями людям хотелось идентифицироваться, хотелось переживать то же самое. Кроме того, исполнителям удалось передать целостность своих героев. Ей задали также вопрос, нет ли ощущения, что между исполнителями что-то было. На этот вопрос она сказала, что разумеется, что была какая-то подпитка. Но такой подпиткой могло быть и чувство обиды. И добавила, что некоторые режиссёры это практикуют, вызывают своими замечаниями такие состояния, что актер, чтобы справиться с собой, начинает очень сильно концентрироваться на своей роли.

# 629

Понякога трябва да погледнеш и назад, Аси!

Оле, Сухито се вихри в ярост....

Общи условия

Активация на акаунт