Моята литургия ще я четат утре във Свети Никола черквата.
Да, Анди, четох го това което е писало това момче, мъжът ми ми го каза това нещо миналата година. Аз и затова писах там, че моят е минавал и без конвой, но някой вметна, че няма минавал такъв кораб на БМФ. Е, да ама има. Много добре е написало момчета точно за конвоите.
ХЕЛИНЧИ

Така е мила. Миналата година моят е във конвой и пред него един германец уловили ония маймуни.
А бях ви писала, че преди това пак минава Аденския и е на мястото където е дадено за чакане и часа спазва. Обаче няма конвой няма никой, стои и чака, обаче чартьора не иска да се чака. А много скъп товар носеха. И както някоя от вас беше казала, че капитана трябва да носи няколко чифта кафеви гащи, та моя надянал тия няколко чифта кафеви гащи и минава Аденския. И до скоро все се питаше, тоя товар да не е бил за Якудзата и да са предупредили мУмУните да не пипат товара. Щото товара беше там за ония земи където тия момчета действат- демек Якудзовите момчета. И вика Бате- На момчетата ми стресници им излязоха да им пазят товара, и да се грижат за него, а ония по една бира не ги почерпиха
БОЖЕ как си миличка ,дръж се ние сме с теб и с момчетата
да е с всички вас ,които сте с това изпитание . От снощи живеем с вашата болка и се молим за тях .....