Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 031
  • 682
  •   1
Отговори
# 375
  • Varna
АНДИ Hug
Моята литургия ще я четат утре във Свети Никола черквата.
Да, Анди, четох го това което е писало това момче, мъжът ми ми го каза това нещо миналата година. Аз и затова писах там, че моят е минавал и без конвой, но някой вметна, че няма минавал такъв кораб на БМФ. Е, да ама има. Много добре е написало момчета точно за конвоите.
ХЕЛИНЧИ Hug
Така е мила. Миналата година моят е във конвой и пред него един германец уловили ония маймуни.
А бях ви писала, че преди това пак минава Аденския и е на мястото където е дадено за чакане и часа спазва. Обаче няма конвой няма никой, стои и чака, обаче чартьора не иска да се чака. А много скъп товар носеха. И както някоя от вас беше казала, че капитана трябва да носи няколко чифта кафеви гащи, та моя надянал тия няколко чифта кафеви гащи и минава Аденския. И до скоро все се питаше, тоя товар да не е бил за Якудзата и да са предупредили мУмУните да не пипат товара. Щото товара беше там за ония земи където тия момчета действат- демек Якудзовите момчета. И вика Бате- На момчетата ми стресници им излязоха да им пазят товара, и да се грижат за него, а ония по една бира не ги почерпиха bash

# 376
Здравейте, чета ви непрекъснато. Интересно и приятно е при вас. Сега аз имам проблем. Съпругът ми е на "Панега". Всяка информация ще ми е полезна. Благодаря .

# 377
ВЕСЕЛАНИ  Hug  Praynig БОЖЕ как си миличка ,дръж се ние сме с теб и с момчетата

# 378
  • София
Веселани Hug Praynig

# 379
  • Варна
ВЕСЕЛАНИ, кураж! И от мен  Hug

Момичета, ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ!   Тук при вас е един друг свят-доброта, съчувствие, разбиране! Много ме зареждате! Благодаря ви! newsm51

# 380
Здравейте, чета ви непрекъснато....Съпругът ми е на "Панега". Всяка информация ще ми е полезна. Благодаря .
Veselani.... Hug Praynig От все сърце миличка кураж , спокойствие и мн.сили . Богородица   да е с всички вас ,които сте с това изпитание . От снощи живеем с вашата болка и се молим за тях ..... ще се молим  докато се върнат и си ги посрещнете  Praynig   Hug

# 381
  • Варна
Веси, кураж и много сили и вяра, мила!  Hug  Praynig
Ние сме с Вас! Молим се и вярваме, че всичко ще приключи благополучно и ще си прегърнете скоро живи и здрави момчета!

Ето ти линк към моряшкия форум, може нещо ново да излезе тук: http://www.airgroup2000.com/forum/viewtopic.php?t=227494&sta … 8c7c4390f4c30d85d

Ето още инфо от Морето.нет: http://www.moreto.net/novini.php?n=85336

От Дарик нюз- http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=527188

# 382
  • Варна
Спокойна вечер на всички и дано по-скоро да има добри новини!

# 383
  • Varna
Veselani Незнам какво да добавя към думите на момичетата. Освен и аз да добавя от цялата си душа, наистина момчетата ви да се приберат по бързо. И вашите и другите момчета  Hug

# 384
# 385
 Оказва се, че вашата подкрепа е най-важната за момента. Благодаря ви.

# 386
  • Varna
За момчетата там, за късмет!!!

# 387
Аз разчитам на информация само от BG страници, моля ви който ползва руски да каже.

# 388
Веселани присъединявам се и аз към момичетата. Дано се приберат скоро при вас. Hug
То друго може ли да кажем освен да ругаем по тези същества. #Cussing out Hug
Моля се всичко да завърши добре  Praynig

# 389
АНДИ Hug
Моята литургия ще я четат утре във Свети Никола черквата.
DELTA.....   Hug    и аз така предположих . Нека повече  Отци се помолят  за момчетата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт