Според мен всички кораби трябва да ги оборудват с картечници и да видим тогава кой ще успее да се качи.

Не мога да разбера и забраната за оръжие на корабите,ами че как да се предпазят моряците от тях.
Офф ама много много ме е яд.

и аз неможах да спя още ми е прясно след инцидента с милото и това ми дойде в повече ,каква ли нощса изкарали близките
господ да им даде сили и дано чуе молитвите

а покрай тях и "световните" сили дето трябва да се борят с тях.
.
Дано да не съм права и всичко да има добър край. 

след многочасов полет. Ако е тоя за когото мисля де, знам ли дали го държат още, ама знам, че е там но дали още той се занимава със полетите незнам. Но тоз който аз знам, той моряк не е бил. Ко шИ ги мисли моряците той. Ми те отиват на разходка и романтика и във каютите ги чакат по няколко каки. Та почват да нижат направо стихотворението за Хаджи Димитър и самодивите
Как да не им завиждат ОрЪта и ония кокошки със които до скоро имахме джафкане. То щом хората които работят със тях щом не мислят и да ги защитават, кой да мисли.....
Шани не съм прочела за гръцкия кораб.АААА направо взех да гледам и аз така
а човешкия живот ?! ...
, благодаря от сърце
за подкрепата . И аз пуснах за Светата Литургия утре молитва за екипажа на "Панега"в Малката Богородица при чудотворната икона. Приятеля ни ,за когото се моля е чудесен приятел ,на когото винаги можеш да разчиташ и грижовен баща на 3 макар и порастнали деца . Милостиви - Бог
и Св.Никола
да чуят молитвите ни
и ги върнат по-бързо живи и здрави при семействата им !!! /Утре е Спасов ден -
Възнесение Господне /