Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 037
  • 682
  •   1
Отговори
# 330
Е не е истина сега страна по преговорите ли ще бъдем /казвам го с ирония ,нали така си измиха ръцете за другите отвлечени / и аз треперя ДЕЛТИ то няма край бе  #2gunfire че и много активни напоследък гадовете бе как не им видяха сметката до сега ,каква е тая политика какви са тия кървави пари и на кого се усладиха толкоз бе ма...ка му  #Cussing out Цветенце аз имам една шивашка хитринка за от сичане с метъра от земята към тавана на няколко места по стените да стане пунктир и по него е лесно до сега не ме е проваляла . ЛИЛ  Hug съжалявам за загубата ви да почива в мир бабичката ,а ти иди не е късно. АНГЕЛЧЕ  Hug бързо да се оправяте мила.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:28 от helinci

# 331
ейй тия маймуни спирка нямат бе. #Cussing out #Cussing out #Cussing out .кой тряа да ги спре бе.и аз сеа чух,че и съседи дойдоха да ме питат за на мъжо кораба .притеснени са и те

# 332
  • Varna
ХЕЛИ Hug
Представи си сестро, щом евреите не се спогодиха със ония маймуни, как нашите ще могат да го направят. Там е имало поне товар, което означава пари. А нашиа Панега ако е бил за скраб, дали е носел товар? Но и да не е носел ко им пука на ония маймуни. Е така бясна не съм била скоро, ама толкова бясна smile3511
Как ще се спогодят да върнат момчетата направо не ми се мисли.. Преди си мислех, че поне от някъде имат информация, за богати собственици-държави, ама май не е било така.
Сега слушам, за скраб е било предназначено било корабчето Мамицата им гадна. Модовете моля да ми простят Praynig.

# 333
"Панега" ОТИВАШЕ ЗА СКРАП  в Пакистан.О,Боже,какво став с този свят,че там има още един български кораб,Хемус,за там почти е стигнал и Йолдан Лютибродски.Нямам думи,не знам какво да кажа.Какво искат от този стар кораб и нашите момчета.Те са били напълно беззащитни с това старо корито.не мога повече,не мога да си спра сълзите.Бог да им е на помощ.

# 334
  • Varna
Маме, добре, че каза, че ревеш, че и аз да си призная. Незнам вече, направо незнам. Точно от нашите стари корита какво искат. Ама явно вече не подбират маймуните.  smile3518
Че те така тия мУмУни, целия ни флот шЪ приберат при тях си бе #2gunfire То кораби не ни останаха. А на моя, кораба му върви по бавно от лодките на маймуните. 8 възла- аз вървя по бързУ rotfImao

# 335
  • Brokenpromiseland
Не, не! Товара е бил скраб. В сведението пише, че на 26.05 е трябвало да тръгне от Пакистан по направлението. Кораба  не е бил за рязане.
Де що имах косми по себе си се изправиха...

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2973171

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:29 от Angel^wings

# 336
Поредният ужас с български моряци  newsm45
Господи, помогни им  Praynig Praynig Praynig

Панега и Батова са последните, които отиваха за скраб  Cry

# 337
да вземат да раздават оръжие по тия наши кораби .и да става кото ще става .поне да имат с какво да се защитават бе.незнам как да се моля вече. newsm17 Weary . Каке нали нямат оръжие на кораба  Cry

# 338
  • Varna
Момичета, вярвай те ми рева като за близки хора, а уж съм курназ. Боже милите момчета, какво са преживели.  А семействата им, направо не мога да си представя, щом аз ревЪ какво е при тях......
Лилче, преди Капитана имаше един пиклиФ пищоФ и само тава
Само на евреите е разрешено да носят оръжие

Поне повечето момчета са служили и знаят как да ползват оръжие. Незнам защо не им разрешават на останалите да не носят оръжие, незнам....

# 339
Изтръпнах след новините в 22,00 часа по БТВ.Бързах да ви пиша но вие сте се информирали.Като си представя че и моя мъж се върна наскоро от Индия .Оставиха там" Алеко Констнантинов" за скраб.
Мои приятели си правеха майтап от рода" кой ще отвлече старите кораби на БМФ?"Ето че и това се случи.
Изтръпнах и в момента направо ми се реве.Горките ни моряци.Дано Господ е с тях и дано имат  късмет да си дойдат по бързо.
Къде е целия свят ,къде са армиите от световно естество, къде е цивилизацията .
Едни маймуни да си развяват байряците и да ни поставят условия .И то не само на нас а и на целия свят.
Простете ми за грешките ама много се вълнувам.

# 340
Ох, и аз съм парализирана от ужас -  стегнато ми е гърлото, чак не мога да дишам. Какво ли преживяват в момента близките, дано всичко е наред с момчетата. и се моля бързо да реагират нашите - казаха че вече има събран кризисен щаб- това е първи кораб на БМФ, може да направят нещо с общи усилия. Не мога да мисля и да пиша свързано, ужасно се чувствам Cry.

# 341
Боже кораба на милото с 24 възела се е движил при атаката ,а тая трошка никакав шанс е нямала и момчетата какво могат да сторят и с пистолет срещу картечници ... ГОСПОД да им е на помощ и да дава сили на близките им  Praynig Е сега е момента да показват мускули господата от спец службите ,стига са дигали рейтинг с лов на крадливи свраки а да се погрижат за момчетата ,че да ги признаем

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:49 от helinci

# 342
Момичета,в морския форум има написано повече,който има възможност да чете.Не съм в състояние да го преразказвам.Чувствам се ужасно.Само като си помисля за един месец колко наши кораба отидоха в Пакистан и Индия,но все си мислех,че тези бракми никого не интересуват.А то какво се случи.

# 343
# 344

Общи условия

Активация на акаунт