Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 32 997
  • 682
  •   1
Отговори
# 570
  • Varna
МАМЕЕЕЙЙЙ, Hug
Кюфтаците страОтни, направо ми потекоха лигите , и пържени картофки имаааааа-много обичам бееееййй smile3508
ЕВИТА Hug
Благодаря и на тебе за сладките нИща. Аз нарочно не си купих днеска, за наказание Joy Щото аз без една мога, ама без останалите във кутията не мога smile3538 Няма да те строяваме във ъгъла. Явно сме 1,2 които можем и при мъже да пишем- нИй сме същи героини newsm03 Абе за ъглите сте си виееееее #Cussing out JoyТвоя от къде се връща, че не разбрах? Ако е тайне не казвай!!! smile3503
СТРЕЙЧЕ Hug
Това със нара е страхотно. Ако има и нар да му изцъркаш ще е perfect. Аз като ходя у Туркията, само сок от нар си поръчвам да ми озцедят. Знам, че и за бъбреците ми е добре. Кофти си ги научила твоите да спят при тебе. Как се оправяш като дойде тате и ви се гушка хич не мога да си представя newsm78 Стрейка, като се зажени твоя син, да вземе и ти да спиш тогава във неговата стая където ще е със жена си бе...... Joy Да го питам аз тогава него  Joy

# 571
ДЕЛТИ,да знаеш и на мен ми се приядоха,че даже прочетох рецептата.И стига smile3538 - две тренировки и все едно че не си яла сладко.Ти поне спортуваш newsm68 newsm44
А направо щях  Joy Joy,когато прочетох какво си писала на мамите,дето дечицата им спят при тях.Аз щях да питам,но ме  Embarassed
Но да става весело-живи и здрави да са ,ще му намерят колая.Децата smile3513, а мама и тати luvbed
 Hugи приятен следобед.

# 572
  • София
Децата smile3513направо ме разби Маме Joy

# 573
bambi2009 благодаря за разказчето Simple Smile
Памполина добре дошла
Делтичка пускай музичка, че снощи доакто я слушах забелязах че и на мъника му хареса, доста се разигра, явно ще е с вашите музикални предпочитание хихихи Ти сериозно ли се мажеш със зехтин.. аз преди си помислих че щом яйцата придобиват блясък като се намажат с олио, значи и косата ще е по същия начин, е, да ама.. не ме питай как го мих после, оттогава не съм си и помисляла да правя такава щуротия  Joy
shanika да, точно такова, става на голямо легло, бюро и отделно се сваля шкафчето, което отврътре е ракла..Мебели Кирев е това. Повечето такива са с размер на кошарата до 130 дължина, това специално е 140, защото аз исках да е от големите, от Бургас аз съм си го поръчала заедно с матрака за 415 лв./моето е круша/
http://qualityfashioninvarna.blogspot.com/2009/03/blog-post_3437.html
http://www.mebelikirev.com/
Ако случайно поръчате подобна с удоволствие ще ти напиша как да се справите благополучно и бързо със сглобяването че ние доста се иззорихме, че инструкциите са 5 картинки без надписи без нищо..
Благодаря на всички за прекрасните думи за кошарката!
Само това пусто гърло и днес ме мъчи, а аз така се надявах да спре да ме боли  Sad
evita83 весели ти очички и благодаря за почерпката!
streg твоичките много послушни още от преди раждането  Simple Smile  Дано бързо се оправи детенце и да не вдига темп.
 Hug Hug Hug
ама как ги строихте децата, надявам се моето да си ползва легълцето иначе аз се мятам вътре  Joy

# 574
  • София
Много ми харесва леглото и на такова съм се спряла, ще се радвам да помагаш като му дойде време за сглобяването. В тези 415 лв. влиза ли матрачето или не?
Питам защото в един магазин до нас бяха 343лв. преди месец, а сега 378лв гледам, но не съм питала за матрак, че е рано още. Обаче ако така вдигат цените всеки месец почвам да се замислям.
Ама съм заплес-ти си написала, че е заедно с матрака. Въпроса ми тогава е колко пари е матрачето или комплект ги продават? извинявай за любопитството, ама скоро ще ми дойде до главата

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 14:50 от shanika

# 575
  • Varna
Шъ ги строявамИ децата я. Какви кошарки какви красоти, те ще ми се излягат във моето леглооо, я де си вземат мечетата и да си Одят по кошаркитеееее smile3513 tooth
ФЛОВЕРЧЕ Hug
Значи аз вече не си слагам яйце във зехтине. Само го стоплям на водна баня. Яйцето ми изсушава косъма на мене. А зехтина много лесно ми се отмива. Незнам при тебе защо така е станало и се мъчила със отмиването. Даже  мога да мина само със едно отмиване, но аз слагам след като съм я ошампанила първия път и съм я измила, още съвсем малко шампоан втори път, за всеки случай. Но много лесно ми се отмива на мене зехтина. Иначе аз пляскам от готовите масла също. Отдавна не съм си слагала зехтин. Иначе два пъти във седмицата си играя със маслата, защото косит ми изсъхват заради боядисването. А и не ми е много дебел косъма . Та затова явно изсъхва. По финна структура е и трябва да се грижа, защото иначе става една такава накъсана. А не обичам неподдържана коса.

# 576
Това със строяването беше майтап,да става весело.
Вече сериозно:хубаво е да се научат да спят отделно.То е много хубаво да си го гушкаш при теб,но после не мож го накара да си иде в хубавото легло.
Права е Делти,такива хубави и удобни легла  newsm07
Чао! Аз си тръгвам вече,днес работим до 15 часа,че в понеделник бяхме до 19ч.То аз следобед не съм се озорила,но до тогава ми дойде малко нанагорно.Ех,като бях като вас млада,никакви корабни стълби не ми се опираха,а сега докато изляза от хамбара,спирам два пъти да почивам.Но пък поддържам тонус и форма.

# 577
Я да покажа че как`ви систър ви наблюдава...  Shocked

Делти от швабско се завърна милУтУ.

Брагодаря ви момичета!

За капак пък днес ми е адски кофти. И мен ме мъчи гърло и ми е едно омекнало, като дроб на ченгел съм  Sick Точно сега намерих и аз да се болея много ме е яд на мене си.....

# 578
  • Varna
Ееее, явно има вирус newsm78
И от други теми които навестявам, се оплакват девойките #Crazy

# 579
shanika да, цената е с матрака, но доколкото разбрах вече щели да ги доставят без матрак.. Легълцето си е скъпичко, не е от най-евтините, но пък е с опции да се използва и за юношеско легло, и живот и здраве като дойде време за второ бебче кошарката пак ще си я ползваме, доста е практично според мен. Мисля, че без матрак беше с около 30 лв по-евтино. Зависи и какви легла си гледала – като марка и размери. Не се притеснявай за въпросите, щом мога да ти отговоря нямаш грижи! Wink
Делтичка, аз просто взех шишето с олиото и поливах в/у себе си  Joy
evita83 аз действам с гулиа актив, най ми помага!
Тихо Делта, че не ми е нужен никакъв вирус на мене, все си мисля аз че се осладоледих много, дано утре сутрин всичко е наред!  Praynig

# 580
  • Varna
ФЛОВЕРЧЕ Hug
Споко, това е от времето да ти кажа. Ей, сега една позната ми каза, че барометъра пада и може и буря да имаме довечера. Така се получава като иде буря. На мене  ми се е случвало- вие ми се свят, повръща ми се. Е гърло не ме е боляло но се чувствам като парцал.

Хайде на следобедното кафенце Дружинка

# 581
И такова нещо се случва  ooooh!
Изоставиха наши моряци в Малта

Привет, девойки!
Весели очички на Евита!
Добре дошла на Памполина!
Болничките, бързо оздравявайте, нимой така да се разболявате  Hug
flower, споко, бебо си знае кога да се роди! Аз имам опит с две бебета, дето им беше уютно и не искаха да се раждат Joy Не ги интерисуваше определиния термин, като им дойде времето си се родиха нормално....

# 582
  • Varna
Ей, че кофти новина бееее.
Каква е тази фирма, нищо не разбрах от прочетеното?

# 583
# 584
  • Varna
Сега говорят за Панега по БТВ
Както и очаквах- почесоха си езиците само.....

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 18:59 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт