Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 32 996
  • 682
  •   1
Отговори
# 585
Сега говорят за Панега по БТВ
Както и очаквах- почесоха си езиците само.....
ами незнам точно...ама от всичко което  казаха преди останах с впечатлението
че преди да стигнат бряг пиратите-Сомалия-остров Сокотра..... няма да се свържат и да искат откупа... Thinking
този кораб определено не им харесва за "лично ползване"  както си  оставиха друг
и дано скоро  се  обадят и да кажат колко искат за него  ooooh!
единственното "успокоително" за сега е че щом не са изключили системите на кораба за проследяване значи скоро ще се свържат  Praynig

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 20:27 от ♥reni-pld♥

# 586
  • Varna
РЕНКА Hug
Това за пиратите, че не се свързват преди да стигнат бряг със похитения кораб се знае от както почнаха маймуните да пленяват. Може би за тебе това е ново, защото не си запознато със тези неща, май.
А всички кораби които са похетени се движат със помоща на екипажите си а не го управляват маймуните. И кО да им хареса корабчето ни за лично ползване, като то си отива за скраб. Те искат нови машинки, не са чак толкова прости, нищо, че са мУмУни #2gunfire
А нашите момчета са добре, няма начин да не са добре!!!

# 587
РЕНКА Hug
Това за пиратите, че не се свързват преди да стигнат бряг със похитения кораб се знае от както почнаха маймуните да пленяват. Може би за тебе това е ново, защото не си запознато със тези неща, май.
А всички кораби които са похетени се движат със помоща на екипажите си а не го управляват маймуните. И кО да им хареса корабчето ни за лично ползване, като то си отива за скраб. Те искат нови машинки, не са чак толкова прости, нищо, че са мУмУни #2gunfire
А нашите момчета са добре, няма начин да не са добре!!!
знам ДЕЛТИ..просто е въпрос на време всичко да стане както трябва Hug

# 588
  • Varna
Дано да е по бързУ това времИ, че да ми сЪ издигнат във очите ония горе.
Че е въпрос на време това може да не ни го казват- ние и това си знаем. Да плямпат еша си нямат и да се правят на важни.
Аз нали затова казах, че само си чешеха езиците.

# 589
Дано да е по бързУ това времИ, че да ми сЪ издигнат във очите ония горе.
Че е въпрос на време това може да не ни го казват- ние и това си знаем. Да плямпат еша си нямат и да се правят на важни.
ми те си знаят че ще платят парите...само да се свържат с тях Hug

# 590
УФ,не знам да се ядосвам ли или не, обаче пак нещо са ни заяли в дом и семейство... #Cussing out една пита как се издържа без секс дълго време, когато мъжът ти е далеч,а Франческа-парцалеска и дава линк към нашата тема  #2gunfire

# 591
  • Varna
Ми нека дадойдат и да гледат за какъв секс иде реч. То у главите им само това. Друго няма!!!
Много ще бъдет разочаровани, че не можем да им дадем никакъв съвет. НапраУ шЪ нЪ ожалят още повече Joy
Значи въпреки всичко надничат тука, виждат какви са ни темите, обаче карат хората да идват и да гледат. Много ще са разочаровани тези които ще дойдат тука да черпят богат опит- завилийките Joy
Аз си го знаех, това, като видях темата, и не закъсняха кукумявките. Но вие не им се връзвайте и просто си мълчете. Те просто си нямат на представа какво е нашият живот. Не искам да ги четете, за да не се ядосвате. А нали знаете със кого не може да се обясни. Ти му обясняваш човечки, той не слуша и тропа крак и казва -така е както аз искам и го виждам от моята си канбанария. Толкова много са  далече от тоя живот, че просто не могат да си го представят дори. Видяхте какво е според тях да си моряшка жена и какви са момчетата ни.
Майната им!!!

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 21:16 от DELTA_DELTA

# 592
Делта  Hug, докривя ми щото човешко е да се вълнуват хората от тези въпроси,особено ако им предстои дълга раздяла,а преди не са се разделяли...обаче оная простакеса да дава линк към нашата темичка,в която се подкрепяме в трудни моменти и споделяме щастието си във добро време;в която споделяме страховете си,тревогите си от неизвестното,от това че дълго нямаме елементарна тел.връзка с мъжете си и т.н... и тая простакеса да се заяжда и да осквернява темата ни,ами направо ми идва здраво да я наредя, но не ми се иска да и падам на нивото...

# 593
УФ,не знам да се ядосвам ли или не, обаче пак нещо са ни заяли в дом и семейство... #Cussing out една пита как се издържа без секс дълго време, когато мъжът ти е далеч,а Франческа-парцалеска и дава линк към нашата тема  #2gunfire

Joy киара як линч на тази парцалеса!

# 594
УФ,не знам да се ядосвам ли или не, обаче пак нещо са ни заяли в дом и семейство... #Cussing out една пита как се издържа без секс дълго време, когато мъжът ти е далеч,а Франческа-парцалеска и дава линк към нашата тема  #2gunfire
Пази боже сляпо да прогледа!  #2gunfire #Cussing out
Няма ли кой да й каже, че до всяка има по един студент!  Joy Да се пука от яд! Нъц!

Нещо интересно: http://www.tallshipsregatta.bg/bg/programme.php

# 595
streg Hug, ще бъде много интересно,бих отишла, но за жалост не мога Confused

# 596
  • Varna
СТРЕЙКА Hug
Ти пък, само по един студент ли бе, Душе. По двама поне на една и все отличници smile3508
КИАРЧЕ, Hug
Мила, напълно те разбирам, ама напълно. Може и да се вълнуват хората от тия въпроси при евентуална раздяла. Но не мисля, че това е точно такъв въпрос там .  А и не сме само ние които оставаме сами за дълго време. Аз прочетох във началото няколко поста, когато все още линк към нашата тема не беше давен. И там много добре някои момичета са обяснили тези неща. Ами и при нас си е същото. Няма ли го МойтУ Всичко не ме интересува ни секс, ни мекс. Но ми е неприятно и на мене да ми гледат под чаршафите, а много от ония момичета точно това съм ги чела да пишат, че не ги итересува това. А те въртят сучат и все за това говорят. А после викат, че във главите на мъжете само секс. Е да ама гледам, че и при тях така, а обвиняват мъжете.
Не искам да ходиш там и да се тровиш, чу ли Душичке Hug
Те не разбират, че ние на едни телефонни връзки се топлим.
Няма да осквернят темичката, споко. Нека си четат хората. Няма лошо. Пък нека си плюят по другите теми където обичат да се правят на всезнаещи Wink
СТРЕЙКА Hug
Много интересно това което си ни оставила да видим.
Дали ще има посещение на фрегатите да заведете и дечурлигата да видят? Дали ще пускат посетители, че аз май не видях, или те по нататъка ще го решат това. Можем да се срещтнем тогава и да си нащракаме яки снимки, момичета. Със всите дечурлиги Wink

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:03 от DELTA_DELTA

# 597
Ехо мацките кък сте бре.чита си въ аз ама нимоа седна сокойно да пиша.Киарче сиоа тряа ни пишат темата още по гореща .нека влизат и други мацки при нас бе.която от тях има акъл ши разбере за ко става дума,ако ли не жалко за тях.ще се хабим ако тряа да обясняваш напразно.свиркайте си  Grinning .ние си знаем кое как е.  Hug
  Абе мацки ,чудя се ,защо има скрити потребители.и то в нашата тема има всеки ден.кой и защо се крие  newsm78

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 23:11 от liliqn

# 598
  • Varna
ЛИЛЧЕ
Срамуват сЪ ОрЪтЪ бе, затова така надничат тайничкУ smile3503

# 599
 newsm12 smile3506 Така си е ,кат ядът л...а по наш адрес е така да се крият-кът мишоци  Joy Joy Joy.
Ощи малко и 50 страничка мацкиии ,супер сме  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт