Плетем задружно и през май, започнато - плети до край ...

• 77 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Маце,браво за пончото!!!!

Радвам се,че ви харесаха моите предложения,даже сега се замислям за третото,ако си харесам цвят за прежда,че аз по цвят и  на око ги харесвам преждите,възхищавам ви се,че успявате да си поръчате по интернет само по картинка подходяща.

# 31
  • София
mar4elita, Steisi, big pufana, Snejana_G, IPG благодаря за похвалите  Heart Eyes

Пуфи, разхода на прежда е добър, защото се спрях навреме. Преди прането беше с около една педя по-късо. После като го изпрах и се отпусна пое ширината и стана добре.

Само не ми харесват гънките, които прави на регланните линии, в долната част, заради плетениците. Ама няма начин. А определон държах долу да е с плетеници или нещо от сорта, защото категорично няма да го нося с ресни.

Хриси, чудесна ти е блузката   bouquet

Успех на всички със започнати проекти.
Аз снощи заплетох лятна жилетка за дребната с Джинс.

# 32
# 33
Мацата, чудесно пончо, фино и елегантно/туника съм писала, що ли/   bouquet
хриси74, ако няма да шиеш, можеш да я носиш с нещо отдолу, нали, да е за по-студен сезон.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:52 от тити

# 34
Да се запиша и аз в темата.
Мацата - хубаво пончо е станало  Hug
Хриси - поздравления за блузката.  Пробвай да я зашиеш малко, ако не стои грозно...... Мисля, че ще ти е по-приятно да я носиш, ако няма какво да те притеснява.

# 35
Момичета, за да не пропусна някоя, затова поздравявам всички с това, което сте показали. Аз току-що завърших болерцето, дето преди седмица Фифундрела също изплете. Аз обаче промених плетеницата. Употребих 250 гр прежда.

А това ми е преждата, много леко се плете.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 23:22 от temenuga2

# 36
Бравос Теменуга, както всеки път успешна! Heart Eyes

Нещо смешно, поне за мен, от света на плетивата - http://www.liveinternet.ru/showjournal.php?journalid=3291025& … keywordid=1405270

Ще се редактирам нещо ако позволите. Харесах ето този топ - http://s41.radikal.ru/i091/0903/da/c92721915176.jpg
А това е описанието и схемата на плетене - http://radikal.ru/F/s40.radikal.ru/i088/0903/bd/6701db5fad40.jpg.html Аз понеже не мога на една кука си мислех мога ли парчетата дето правят чашките да ги изплета на две куки, като разбира се да ми кажете ваши идеи как би станало евентуално.  Praynig

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 22:37 от nomadka

# 37
мимиф, аз бих я плела с 1 въздушна бримка.

Steisi, bovilowa, благодаря за обяснението. Ще опитам и по този начин, пък да видим.

Pepito21, и при мен се получава по подобен начин; краищата не са равни и изобщо не стои добре, а съм взела точно указаната прежда.

# 38
Хриси, много бързо напредваш! Блузата ти е страхотна.
Маца и Теменуга  smile3501
Аз обещавам да довърша започната блуза на една кука преди средата на тази тема. Уф, голяма дума...

# 39
big pufana, страхотно си оформила темата, благодарско!  bouquet

Браво на Теменуга, Мацата и Хриси! Hug Hug Hug

мимиф, бих плела с една синджир-бримка. Без хич ще ми е трудно "да набутам" шест стълбчета.

КатиАБВ нещо такова ли искаш за потник? От ВЕРЕНА-та е.

Успокоително е, че не съм само аз със започнати незнамколко плетки. Wink    Joy

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 23:21 от dodofit

# 40
dodofitq, всъщност, според мен е съвсем нормално да се плетат няколко неща наведнъж, за да не омръзва нито едно от тях.

# 41
dodofitq, всъщност, според мен е съвсем нормално да се плетат няколко неща наведнъж, за да не омръзва нито едно от тях.

да, да Simple Smile
май само новите плетки не ми омръзват, иначе защо не ща да ги довършвам?! Confused

# 42
  • Варна
Теменуга,страхотно болеро!!!!!!!И в моите планове е............

# 43
Тъй, тъй...хвалете ме момичета! Иначе как ще се нахъсам да плета нещо ново!? Ми въъъъ, имам и за довършване един шарен пуловер... knit

# 44
  • Варна
Показвам една туника,но плетката ми се стори по-интересна-ананаси на 2 куки:

http://club.osinka.ru/topic-77828?&start=0

Общи условия

Активация на акаунт