Плетем задружно и през май, започнато - плети до край ...

• 78 285
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
TIHA VODA, аз го видях, ей сега като ме подсети. Радвам се, че си си намерила другарче! Party
Дано да се появят и други.

Честито, КIKI_nik!! Внучета за теб! Така ти се пада Joy

Летящата, аз само ще гледам и ще си водя записки. Нали може  Wink

Joy

# 511
  • София
Много са красиви Inok   bouquet
А схема под ръка имаш ли?

ето по тази схема е "полурокличка" http://rl.foto.radikal.ru/0708/fe/ca9dd50f1da1.jpg. Макар, че хич не ми хареса. Искам да изплета подобна, за по-голямо момиченце, и определено ще пробвам друга схема - ето тук са описания http://club.osinka.ru/topic-69041?&start=180&sid=23abb02 … 07c54ad15149907bf   bouquet
а това са сандалки http://malvinka802.blogspot.com/2008/08/blog-post.html

# 512
  • в баира

Може и някое друго клипче да направите, та да видим чалъма на вилката.  Mr. Green

# 513

Може и някое друго клипче да направите, та да видим чалъма на вилката.  Mr. Green

шЪ напрайМ, ама не знам дали ще се види добре иззад бутилките с бира Mr. Green

И ти да се снимаш как плетеш на терасата Mr. Green

# 514
Е как на терасата? Те вътре ли ще трупат празните бутилки? Що не казахте по-рано - аз може да не мога да плета кой знае колко ама поне мога да пия бира майсторски? Joy hahaha Grinning Twisted Evil

# 515
Трябваше да изберам места с интернет и да направим скайп-видео-връзка. Като някогашните теле-мостове на Кеворкян. Следващата ни сбирка ще е виртуална.

# 516
За Варна съм готова, ако организацията е за неделя.
В събота за съжаление работя.

# 517
  • София
Става дума за дните между 12 и 20 юни. Тогава е Световният ден на плетенето на открито. Измисляте си ден, място и час... и се запознавате на живо и други майсторици! Grinning
Девойките от Сф, казвайте кой е на линия, щото... подаръци от Коутс ни чакат! Mr. Green
Да знам колко да заръчам да ни предоставят.
Благодаря, за което, на слънчевите дами от маркетинговия отдел! Hug  bouquet

За сега в София на 12 юни и Русе на 13 юни.

Eто казвам!!! На линия съм!!! Най-вероятно с малкия ми мъж, но той е кротушко и няма да има проблеми Бройте ме и мен!!! Hug
Само кажете, КЪДЕ и в КОЛКО!!!

На 12 юни до Лятната естрада в Борисовата градина - начален час 10,00... и плетене безкрай:)

Летящата
ще прави демонстрация как се плете с вилка от 11,00 ч.
Други желаещи да ни светнат на майсторлъци?

Joy
Заради демонстрацията на Летящата бях решила да идвам.
Тази техника не я владея и ще ми е интересно да видя.

# 518
  • София

И аз също се навих да дойда, обаче не съм сигурна ще ме пуснат ли домашните  newsm78

# 519
big pufana, никой не твърди подобно нещо, просто са притеснителни и се крият Laughing

Абе знам си, че са слабия пол мъжовете, ама на ...  Thinking

Ако не пътувам на 12 юни, ще се вредя при Вас.  Heart Eyes

# 520
Да кажа тогава, че за вилката са подходящи по-плътните прежди. Много ми харесват кака стоят и лентовидните. Съжалявам, че роклята ми на вилка не е тук, за да ви снимам как стои плътна вискоза оплетена по този начин. Разкошно е.

Плела съм и от тази прежда- http://prejdi-edelvais.dir.bg/_files/t5_4638065.jpg
Пада тежко и елегантно.

# 521
  • София

До пенсионирането си майка ми работеше в Реанимация в една провинциална Окръжна болница и най-добрият хирург в окръга, и въобще всепризнат, си плетеше пуловерите и шиеше страхотни гоблени и казваше, че така си тренира и поддържа ръцете в отлична форма. А хич не беше дребничък и фин, напротив -  едър мъж с големи длани и ...виртуоз на плетки и шев.

# 522

Добре си дошла:)

И аз познавам неколцина от мъжкия пол, които се занимават с ръкоделие и то никак не лошо. Браво на този доктор!

За Варна съм готова, ако организацията е за неделя.
В събота за съжаление работя.

Хайде Варна! Дата 13 юни устройва ли ви?
 Hug

Inok, вземи и домочадието. Съвсем наблизо има детска площадка и капанчета с бира и скара;)

Joy

# 523
  • София

Inok, вземи и домочадието. Съвсем наблизо има детска площадка и капанчета с бира и скара;)

Joy

Joy бирата е много удачен аргумент да го подлъжа мъжо да дойде.
лошото, че снахата в Пловдив на 12-и има рожден ден и може да ни помъкне в планината да празнуваме.
Но ако никъде няма да ходим (нямаме голямо желание), то задължително ще дойда.

# 524
За уроците на вилка ще се пръсна от яд, да знаете. Направо обява ми идва да пусна във местния вестник "Търся жена-учител по плетена вилка!".

Общи условия

Активация на акаунт