"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 283
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
И Ставрев към Камен: Сега щяхме да ходим бавно след теб hahaha А любовницата на Хари.. Бирата, по която страдал hahaha А Сиана как врътка Дани, това заслужава Mr. Green Twisted Evil

# 676
ех , тая Ванче , няма равна . Мъжа е този ,който трябва да се бори. Само така ,Ванче !

# 677
Егасиму , кво стана #2gunfire

# 678
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Crazy Crazy Crazy Crazy  Close Close Close Close Close Close Close Close Close Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
  • София
Момичета какво стана в последната минута, че изпуснах? Praynig

# 680
Мхммммммммммм........... Wink На мен пък ми харесва, че Камен спа с Елена, много по-реална ситуация ми се струва Rolling Eyes

# 681
Ехаааа, готина серия!  Laughing
Сцените между Алекс и Хари и Камен и Елена- не знам за вас, но аз настръхнах.  Blush
А Алекс ме кефи как врътка Дани, само да не страда тя накрая...

# 682

Стана тя каквато стана... Камен свали чорапогащника на Елена...

П. С. Сори за двойния пост...

# 683
Камен награби оная кобра Елена!!! Close Close Close Close Close Close Close

# 684
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 685
Според мен спане няма да има  Laughing

# 686

Стана тя каквато стана... Камен свали чорапогащника на Елена...

П. С. Сори за двойния пост...

и на бюрото

# 687
Дадоха промото за следващия епизод Crazy Димитър се обажда на някой Flutter Елена дава някакви пари на някой и казва на Николай, че това е твърде брутално. А той я пита: Това проява на някакви чувства ли е? Party

# 688
  • Бургас
Кое ли е прекалено жестокото нещо? Дали Камен е мишената им? Или пък Дани?

# 689
Серията разкри наистина много , ама сега пък видях и промото какво ли иска Николай от Елена  

Общи условия

Активация на акаунт