"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 264
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
4 серия ли............ малко ме съмнява

да, че сега се прибирам и не успях да я гледам
    ясно просто много се учудих че са я качили толкова бързо в нета

# 76

Mr. Green тук са вложени доста парички и не трябва да има празно  Mr. Green

# 77
Може ли да помоля някой, който е гледал промото за следващата серия, да каже за какво става въпрос. Embarassed

# 78
тая боряна ми се струва прекалено,, света вода ненапита'' аз знам че при нея има нещо гнило ама досега никакви признаци не е проявявявала че крие нещо newsm78 newsm78 smile3502

# 79

Mr. Green тук са вложени доста парички и не трябва да има празно  Mr. Green
smile3521 smile3521 newsm08 newsm62 newsm62

# 80
Може ли да помоля някой, който е гледал промото за следващата серия, да каже за какво става въпрос. Embarassed

Ами дадоха го преди малко по БТВ - дават агента от ДАНС, че говори с някой, но не разбрах какво казва, после Боряна тича, а Камен я догонва и в общи линии това. Може и да съм пропуснала нещо  newsm78

# 81

Ами дадоха го преди малко по БТВ - дават агента от ДАНС, че говори с някой, но не разбрах какво казва, после Боряна тича, а Камен я догонва и в общи линии това. Може и да съм пропуснала нещо  newsm78
уф,много е важно да разбера с кого е говорил агента, ако някой барне линк към промото, да слага тук!  Shocked

# 82
дават как николай се обажда на полициятя и как иска  да каже нещо за
убийството на митко сасабов и кас камен гича след бубето и тя му казва че той е син на мъжа й

# 83
  • София

Ами дадоха го преди малко по БТВ - дават агента от ДАНС, че говори с някой, но не разбрах какво казва, после Боряна тича, а Камен я догонва и в общи линии това. Може и да съм пропуснала нещо  newsm78
уф,много е важно да разбера с кого е говорил агента, ако някой барне линк към промото, да слага тук!  Shocked
Да, верно. Ако видите трейлъра, казвайте. Че аз ровя, ровя... няма... а ужасно искам да го видя. Simple Smile

# 84

Ами дадоха го преди малко по БТВ - дават агента от ДАНС, че говори с някой, но не разбрах какво казва, после Боряна тича, а Камен я догонва и в общи линии това. Може и да съм пропуснала нещо  newsm78
аз мисля че николай се обажда на полицията понеже е разбрал за отиванета на камен в Певците

# 85
Благодаря много на всички за информацията. Сега ще дебна по БТВ дано пак да го пуснат Simple Smile

# 86
 newsm62 newsm62 newsm08 newsm08 newsm10 newsm10
Благодаря много на всички за информацията. Сега ще дебна по БТВ дано пак да го пуснат Simple Smile
изчакай до утре......тръпката е по голяма

# 87
Емиии много хубава серия!Как може с всяка серия да става по - интересно ,даже е малко плашещо!Ама много ме кефът майтапите в сериала!Това с базика на Хари с баща му ме размаза.Мислех си ,че той ще излезе най - скучния персонаж от това семейство ама май греша. И Алекс започва ми става супер симпатична.Охх!

# 88
аре на всички bb че трябва да си лягям на даскл съм утре newsm45 newsm45 newsm45 newsm11 newsm11 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3514 smile3514 smile3512 smile3512 Banghead Rage Rage Rage tantrum tantrum cry no no box box

# 89
Емиии много хубава серия!Как може с всяка серия да става по - интересно ,даже е малко плашещо!Ама много ме кефът майтапите в сериала!Това с базика на Хари с баща му ме размаза.Мислех си ,че той ще излезе най - скучния персонаж от това семейство ама май греша. И Алекс започва ми става супер симпатична.Охх!
вярно си е особено онова с записките ,,обектът се отправя към фризьорския салон'',,фризьора е италианец а баща е му негър'' smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт