"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 317
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Слънце, клипчето ти е чудесно както винаги  Hug  Hug  Hug Имаш прекрасни идеи   bouquet

# 646

Мерси ,но наистина не е нищо особено. newsm03

# 647
  • КиТ
Слънце добро е  Hug Hug Hug Hug може да се сложи на първа страница,да се вмъкне някъде,щото е обощващо хем геройте хем общта сюжетна линия до сега!!! Wink Peace

# 648
Без да задълбавам темата за Яна Маринова, искам само да вметна,че съм я гледала в Сървайвър и беше една от любимките ми. Сега обаче оставам с други впечатления относно нейната личност, но най-важното е да си играе добре ролята, защото без лош герой няма как да е интересно.

# 649
Не мога да ви разбера, що сте толкова предубедени към жената.
Много си е готина.  Peace
Това, че не е перфектна майка според представите ви и защото е двеста пъти по- хубава и чаровна от Борянче?  Shocked
Детето каза, че много я обича, а не: "Ти си лоша майка,защото не си постоянно над мен като сокол- птица. да ме целунеш,когато падна на пода, или се спъна в играчката си"  Mr. Green Laughing Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 23:53 от slashwoman

# 650
  • Велико Търново
На страницата на в.Труд, където е публикувано интервюто със Стефан Данаилов, са дадени линкове и към други материали около сериала, около актьорите.
Та един от тях е и интервю с Вергов. За "Мисия Лондон" е, но има въпроси и от друг характер. Като този, например:
Цитат
- Вие сте от най-актуалните актьори на Народния. Готов ли сте и за титлата най-касов?
- Ще се почувствам касов актьор, ако сутрин си отворя вратата и видя трима продуценти, които плачат за мен на стълбите, и седем режисьори, които са ми легнали под гумите на колата и не ме пускат да тръгна, за да снимам при тях. А аз не мога да си върна заемите още.
Ще бъда много щастлив, ако ми се отворят вратите да снимам в Щатите и в Европа. Работи ми се с чужди режисьори в Русия, във Франция, Италия, в Англия. Въпреки акцента, който имам, мисля, че може да се изиграе нещо там, като руснака в “Гепи”, защо пък и аз да не вляза в нещо такова.
Който иска, може да надникне - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=449388 Wink
Извинявам се, ако линкът е даван в предишни мнения, но не съм го засичала.

# 651
 Mr. Green
иии..кажете нещо, бе хора! Какво ще се случи в днешният епизод? Давайте идеи!  Crazy

# 652
Не знам какво ще стане днес, главата ми ще гръмне от ханове, войни, въстания, дати и години и не ми се мислят предположения, но смятам, че Димитър знае за игричките на Николай или поне за част от тях. Вероятно знае за далаверките в прословутото село Певците. Сигурно точно за това е отведен в Лондон и го пазят, нещо като защита за свидетелите  Grinning Любопитно ми е как Сиянчето ще разбере за съветите на Николай към Дани, както и какво толкова има в това село. Разбира се големият ми въпрос е дали Камен ще се напие достатъчно, за да спи с Елена и как ще се отнася към Боряна след целувката и евентуалната нощ с Елена.

# 653

Надявам се ,че ще има нещо такова.
Дано не е с Елена.

# 654
И аз не знам каккво ще се случи .но чакам с нетърпение епизода . Предполагам ,че ще има някой разговор между Боряна и Камен. И този разговор ще е причината той да се напие

xux4eto ,предполагам ,че по история ти е втората матура. ще стискам палци и ти пожелавам успех

# 655
  • КиТ
Mr. Green
иии..кажете нещо, бе хора! Какво ще се случи в днешният епизод? Давайте идеи!  Crazy

Аз лично съм блукаж Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Thinking
Чакам с нетърпение 8 часа и ще се включа с коментар Wink Peace

Хихче...стискам палци,утре!!! Успех!!!!
Hug Hug Hug Hug Hug

# 656
  • София
Хухи, ти пък с история. Аз съм утре с английски, ама вече се отказах. Колкото досега съм учила, толкова. Стискам ти палци! Peace Peace

# 657
Слаш, ти си по сценариите  Laughing

Иначе днес няма да мога да го гледам директно, след това в сайта веднага, като се прибера ще зяпам!

# 658
Хухи, ти пък с история. Аз съм утре с английски, ама вече се отказах. Колкото досега съм учила, толкова. Стискам ти палци! Peace Peace
Ти си добре. Мен как ме е яд, че се прецаках с тази матура не е истина. Но както и да е. Успех и на теб! Simple Smile
А ние стига сме гадали Grinning Не остана време, след час и малко ще видим Simple Smile Тъкмо да преговоря Възраждането набързо Grinning

# 659
Не мога да ви разбера, що сте толкова предубедени към жената.
Много си е готина.  Peace
Това, че не е перфектна майка според представите ви и защото е двеста пъти по- хубава и чаровна от БорянчеShocked
Детето каза, че много я обича, а не: "Ти си лоша майка,защото не си постоянно над мен като сокол- птица. да ме целунеш,когато падна на пода, или се спъна в играчката си"  Mr. Green Laughing Mr. Green

Aaaa, недей сега така! По вкус и по цвет товарищи нет, нали знаеш Wink
За мен лично Боряна (Елена) е по-симпатичната от двете. Като излъчване някак-си тъй по ми е симпатична. Wink

Общи условия

Активация на акаунт