"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 273
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Леле Камен как награби Елена не е истина... И да определено спане няма да има... Laughing

# 691
  • София
Еееее... Макар че е реална ситуация, ама... не трябваше така.
За мене най-емоционална сцена в серията беше разговорът между Камен и Боряна. Rolling Eyes

# 692
  • гр. София
Разочарована съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъм Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Интересно в другата серия каква поръчка направи Елена Rolling Eyes

# 693
Ехаааа, готина серия!  Laughing
Сцените между Алекс и Хари и Камен и Елена- не знам за вас, но аз настръхнах.  BlushА Алекс ме кефи как врътка Дани, само да не страда тя накрая...
Даа  Heart Eyes
Това, което стана между Камен и Елена, се очакваше.

А гледахте ли промото за следващата серия? Май ще искат да убият и Камен..

# 694
Според мен спане няма да има  Laughing

никой не споманава спане Mr. Green

# 695
Краят ми хареса. Това е първата такава сцена в БГ филм, която не ми се струва смешна.
А Сиана не я разбирам - хем му се ядосва на Дани, хем не може да се държи на положение. В крайна сметка тя е наранената, прелъстената и изоставената.
Ваня е много истинска, много първична, много я харесвам!

# 696
И аз мисля,че ще искат да убият Камен.

# 697
Вярно са минали само 40 дни,ама Боряна бше много груба  Confused

# 698
  • КиТ
Е не Камене....не можа да удържиш обаче ooooh!.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Иначе наисна готинка серия пълна с лафове.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А Алекс и Хари пак се награбиха на дивана...тея Атанасови нямат легла Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy,то се разбра Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 699
Сигурно Елена ще хлътне по нашия, той нали е много добър във вси4ко! Crazy Crazy Crazy  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink WinkИ Николай иска да го гръмнат или по-скоро да го натопят за нещо! Thinking

# 700
Коя е майката на Сиана?

# 701
Краят ми хареса. Това е първата такава сцена в БГ филм, която не ми се струва смешна.
А Сиана не я разбирам - хем му се ядосва на Дани, хем не може да се държи на положение. В крайна сметка тя е наранената, прелъстената и изоставената.
Ваня е много истинска, много първична, много я харесвам!

Между другото съм съгласна за последната сцена. Напоследък изгледах една камара български филми и секс сцените са ужасни - или са брутални или комични. Само в "Хайка за вълци" се е получила добре.
Сиана май играе някаква игричка, но не мога точно да зацепя Grinning Иначе лафовете във филма цепят мрака.... Ставреви са ми любимци. Също така сцените между Николай и Елена са доста забавни Grinning

# 702
Сиана не ми се струва да е прелъстена. Сигурно е участвала дейно в процеса.
Сама каза ,че е била много влюбена. Да, обаче е знаела ,че и Алекс е влюбена.
Искала е и е постигнала.То при Дани ,с този негов слаб ангел не са се изисквали особени усилия Joy

# 703
Равносметката:
Само Колев и още двама в България знаят , че Касабов е жив. Единият е Премиерът, другият е Христо бе  Mr. Green
Накрая Чок Резил стана-Каменчо как награби Еленка  Peace Mr. Green Heart Eyes Много се изкефих.

През живота си съм гледала 1 серия на 1001 нощ, 1 на Гордата Аси и половин от Незабравима и Мелодия на сърцето и мога, с ръка нас ърцето, да ви призная, че този епизод беше пипнат БАШКА турско бозе  Laughing
Кумшийте могат само да ни завидят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 704

знаем само ,че е в Испания

Общи условия

Активация на акаунт