Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
за Анджи от Варна Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 151

за Анджи и за всички, които искат изцеление!

# 152
За бащата на keitlin_  - Петко! Two Hearts
За Анджи Чобанова от Варна! Two Hearts

# 153
Ето това създание видях днес, в близост до нашата улица. Стана ми много мъчно за него!  Cry  Дано се възстанови!  Praynig Heart Eyes

# 154
За всички нуждаещи се.  txtloves Two Hearts babydust7

За птичето  babydust7 Flowers Sunflower Two Hearts

# 155
  • близо до София
Мили хора, за трети път правя инвитро. Имам едно детенце, дано да ми е живо и здраво и повече от 6 години опитваме за второ ,но не става. В момента съм 8 ден след трансфер на единственото ми ембрионче, защото не реагирам добре на стимулации и за добро или лошо все оставам с едно накрая. Но ако Господ е рекъл едно е достатъчно.
Много ме е страх дали е станало и много моля за помощ от Вас, положителна енергия за мен и моето емрионче, дано да е живичко и най-после да успея са забременея и родя живо и здраво дете. Много искам синът ми да не остава сам в този свят. Ако не стане и този път ще трябва да се откажа, защото стимулациите не ми се отразяват добре , а и няма смисъл от тях след като така и така правя по два-три фоликула. Вярвам в силата на мисълта и във Вас! Помогнете!!!
Силвия от Перник

# 156
Силвия от Перник, дано успееш този път и ембриончето да стане здраво и палаво детенце.
 Изпращам ти мноооого любов и добри мисли.
 txtloves Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Two Hearts babydust7 txtloves Two Hearts

# 157
# 158
  Силвия от Перник babydust7Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 159
  • Tам през Атлантическия океан
Силвия от Перник  babydust7

да бъде
Hug

# 160
За Силвето от Перник и за новият живот newsm51 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts babydust7 lovekiss

# 161
ПРИВЕТ !
да сте ЖИВИ и ЗДРАВИ всички
искам да помоля за помощ за майка ми Витана , която утре трябва да
мине на бронхоскопия - положението никак не е добро

благодаря

# 162
  • Костинброд
Помогнете и на Виктория Рангелова от Костинброд, с 39 градуса Т е, не се знае от какво, а и трудно спада. Във вас ми е надеждата  Hug

# 163
# 164
Привет
ако може и за утре 08.07 малко помощ за майка ми  Витана.

благодаря
 lovekiss 
за всички които имат нужда

Общи условия

Активация на акаунт