Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
За всички поискали помощ!

Моля, когато някой иска помощ за друг човек да е с изрично негово/нейно разрешение - в противен случай излиза, че е възможно да се намесим и без да е искана помощ от получателя, което не е добре.

# 166
  • Пловдив
А когато става дума за бебе?  newsm78

# 167
 Two Hearts  Two Hearts babydust7 newsm51 За вички поискали помощ

# 168
А когато става дума за бебе?  newsm78

За бебета и деца до определена възраст си се подразбира, че отговорността да се направи или пропусне нещо е изцяло на родителите им. Проблем може да има понеже в критичен момент родителите са силно емоционално обвързани със случващото се с най-любимите им същества и не винаги успяват да реагират трезво и адекватно на ситуацията. Просто е нужно да седнем, да се отпуснем и успокоим за минута, да се отърсим от паниката, страховете и тревогите и да попитаме вътрешния си глас (Създателя, духовни водачи, ангели хранители, архангели... нещо свято в което силно вярваме) какво да направим. Сигурен съм, че винаги ще получим подкрепа и отговор под формата на мисъл, импулс да направим нещо, да потърсим помощ от някого... винаги съм знаел че в такива моменти не сме сами и Някой ни помага.

# 169
Здравейте, Моля за помощ за синът ми Братан от Варна. На три години и половина е и още не говори.Психолозите казват че причината е хиперактивност. О два дни е на градина, госпожата не го прие добре и се страхувам да не се задълбочи проблема. Моля ви помолете се за нас Praynig Praynig Praynig Praynig Най-голямата ми мечта е моето слънце да проговори Praynig

# 170
 Heart   За детенцето с любов  Simple Smile

# 171
За Братан от Варна  Two Hearts Two Hearts lovekissЩе проговори слънчицето  ти много скоро newsm51 newsm51

# 172
За Братанчо от Варна. Както е казано, така да бъде!  babydust7

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 173
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Благодаря ви от цялото си сърце, Много ви благодаря че се отзовахте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имах нужда от подкрепа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 174
За всеки,който има нужда!С любов!
bela За детенцето ти с любов!Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 175
  • у дома
bela, само за сведение.. Айнщайн е проговорил на 4 години, една моя много приказлива съседка с разкошна душа също.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 176
Момичета,здравейте!Имам нужда от помощ,започнах нова работа а се чувствам страшно неуверена.Всичко ми е до болка познато,мога да я върша а все се страхувам от грешки.Благодаря предварително.  bouquet

# 177
Florentina стискам ти палци мила Heart Eyes Вярвай в себе си, всичко ще се подреди  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 178
Florentina ,   bouquet 

# 179
Момичета, имам нужда от помощ. Имам кондиломи, мазах се с какво ли не, пих какво ли не, но няма ефект. Моля, за помощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт