Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Ms. M Two Hearts  Ще се справиш  Simple Smile

# 181
  • Варна
За Братан с много любов  newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Florentina  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
Ms.M  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 182
За всички който имат нужда от подкрепа newsm51 Two Hearts Two Hearts Heart Eyes

# 183
  • Варна
Здравейте Мили хора Hug

Имам нужда от вашата помощ. Praynig
Бременна съм,а имам проблеми с бебчето.Моля ви,дайде вашата енергия на малкото същество,да се развива и да се задържи.Моля ви от сърце Hug Hug Hug
Казвам се Мария,от Варна съм.
Благодаря ви от сърце,Бог да ви пази всички Praynig  bouquet

# 184
Мария, от Варна  Two Hearts Heart Eyes Praynig

# 185
За Мария от Варна и бебчето и  txtloves newsm76 Flowers Sunflower

# 186
  • Костинброд
За Мария от Варна и бебенцето  babydust7

# 187
 newsm76 За Мария   bouquet

# 188
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМиме знаеш колко много те обичам. За това ти изпращам цялата си обич и положителна енергия и се моля за теб  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
  • Шотландия
За Братан с много любов  newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Florentina  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76
Ms.M  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
За Мария от Варна и бебчето й и всички други, които поискаха помощ в тази тема и извън нея!!!  Hug Praynig  party006 baloni Kissing Heart Two Hearts lovekiss
Момичета, моля за помощ за моята мама, Дима от Пловдив, открит е тумор на пикочния мехур, още не се знае какъв е точно. Има нужда от цялата положителна енергия, която може да получи - моля и за Рейки, предупредена е, ще приеме. С огромна благодарност  bouquet

# 190
Момичета писала съм в първата тема, давала съм помощ много пъти, но ви моля сега наистина за голяма подкрепа предстои ни ужасно важна стъпка утре в 10:00 . Покупка на имот. Пратете ми малко положителна енергия, понеже до сега имахме малко проблеми. Благодаря ви  Hug

# 191
  • София
Честито да ви е!  Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

И утре да се похвалиш!  Hug

# 192

# 193
# 194
  • Варна
Благодаря на всички за положителната енергия Hug Heart Eyes

За Дима от Пловдив, и за ♥VIKI♥    babydust7 Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт