Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
За Лени  Two Hearts Two Hearts newsm76

# 31
Моля за енергийна помощ от вас. Загубих се....имам нужда от помощ.

Благодаря ви!

# 32
  • Universe
zoh

П.П. Благодаря на тези, които пратиха на мен - по-добре съм, но все още не е 100%  

# 33
# 34
zoh,за теб babydust7 babydust7 babydust7

# 35
Hug PraynigЗа Лени от Пловдив Praynig Two Hearts Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover babydust7 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 36
  • Варна
zoh ,

Лени ,за теб

# 37
  • Universe
   АЗ СЪМ ДОБРЕ и изказвам благодарност, на всички, които ми помогнаха  

Изпращам енергия на тези, които я поискаха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
Лени,много се радвам за теб миличка! Hug newsm51 Two Hearts
Успешен ден на всичкиbouquet

# 39
Много интересна тема! Поздравления! Това е може би най-хубавото нещо,което някога съм срещала в "нета" .
И аз мисля,че човек е способен да излъчва енергия,нека е повече положитална и по-малко завист.Желая най-вече здраве и удовлетвореност!
 Hug  newsm10

# 40
Zoh  Two Hearts

И за всички, които желаят енергийна помощ!  Two Hearts

keitlin, опитай да поговориш с майка си, какво я вълнува, какво я е тревожило, има ли нещо, за което не може да си прости... Възможно е да не желае да сподели с теб, но се опитай да разбереш какво може да е довело до това състояние, както и да й вдъхнеш някакъв стимул за живот... Да й отвлечеш вниманието от болестта. Ти я познаваш най-добре и най-добре ще се справиш с това да вникнеш в душата й, какво точно я тревожи и не й дава мира, за да се стигне до тук.
Можеш да положиш ръце върху нея, където според теб ти се струва най-правилно и на ум да си кажеш колко много я обичаш и как искаш да оздравее... Доста често телепатията е по-силна от думите!
Пожелавам бързо да оздравее!    Two Hearts  Но това трябва силно да го пожелае и майка ти! Помисли си какво обича, на какво би се зарадвала...
Ти най-добре знаеш и съм сигурна, че ще й помогнеш да се възстанови, трябва огромни усилия, постоянство и силна Любов, а от публикациите ти виждам, че ти притежаваш всичко това!
Успех, мила!  Hug

п.п. От прочетеното от ГНМ съм запомнила, че повръщането е симптом на "не мога да преглътна ..." Но за по-задълбочен анализ можеш да се обърнеш към хората в темата за ГНМ. Моите познания в тази насока са много повърхностни.

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 16:55 от Passiflora

# 41
Здравейте.Моля за помощ на вуйчо ми,който е в тежко физическо състояние.Не ми казват какво му е точно,но зная,че нещата са критични.Димитър от Аксаково.
Светлина и любов на всички,които имат нужда. Two Hearts newsm76 babydust7
Благодаря ви момичета  bouquet

# 42
За Димитър от Аксаково!  Two Hearts

tenderseducer  Hug !

# 43
  • Tам през Атлантическия океан
Вълшебни момичета , нека се опитаме да помогнем  Praynig

За 7  годишния Веселин Димитров Игнатов  Praynig да е жив  и здрав и скоро да прегърне своите родители
Praynig

Имах само няколко останали листовки и днес попитах да залепя в една частна детска болница ... но отговорът ме накара да плача....

За съжаление все още има нужда от лепене на листовки.

Мислите ли че бихме могли да се концентрираме и с цялата си майчина интуиция да вдъхнем на детето сила и мъдрост да излезе от ситуацията?

След разочарованията на родителите от врачки (които експлоатират дарбите си срещу пари), бихме ли могли ние, без заплащане, да  фокусираме безмерната обич към нашите деца в едно чуждо и да го върнем на родителите му?
Толкова ли нямаме какво още да направим?

Ако ви харесва идеята, моля да уточним часа. Нека всеки даде  всичко от себе си и в един миг преобърнем света и намерим това дете... Може и да не се нарича Молитва, но не знам как да се нарече...

предлагам утре, вторник, в 09.30 ч. за да прочетат повече хора, но и да е максимално рано.

ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=493924.615

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 19:06 от Desss

# 44
Голямата ми дъщеря донесе гълъб с пробито крило. Помогнете на гълъбчето, което е на терасата в кашон.
Средната ми дъщеря цял ден я боли корема. Казва се Теосвета от Велико Търново. След моята помощ се успокои и заспа, но ви моля да изпратите и на нея помощ.
Благодаря ви!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт