Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Моля,за помощ за СТОЯН от Граф Игнатиево да се възтанови здравословно.Предварително Ви благодаря.

# 601
Моля,за помощ за СТОЯН от Граф Игнатиево да се възтанови здравословно.Предварително Ви благодаря.

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  За Стоян

# 602
  • Добрич
За Стоян!

# 603
 Flowers Sunflower  Flowers Sunflower  Flowers Sunflower За Стоян от Граф Игнатиево, бързо и леко възстановяване!

# 604
Момичета, здравейте!
Изключително ми е приятно да се запиша в прекрасната ви тема, макар и само с молба Blush
Възхищавам се на чистото ви желание да помогнете на всеки, който се нуждае от подкрепа  bouquet

Моята молба е да стиснете по едно енергийно палче за мен и семейството ми - от няколко месеца имаме трудност с продажбата на имот, а това спъва много наши бъдещи планове Confused Чувствам как нещата около нас са се затлачили, буквално. Сякаш нещата не са се наредили по правилния начин, и трябва да чакам да се наредят от самосебе си (защото аз направих всичко възможно вече). Ще ви бъда благодарна от сърце, ако ми изпратите малко енергийна помощ, за да се развият нещата по благоприятен за нас начин, такъв, какъвто ни е отредила Съдбата   Praynig

# 605
За Stef и семейството и. Нека нещата се развият по благоприятен за тях начин. За най-висшето благо на всички и без вреда за никого!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 606
  • Добрич
 За .:.Stef.:. и семейството и.

# 607
За Стоян!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

За .:.Stef.:. и семейството ѝ!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 608
  • Universe

За Стоян
и за  .:.Stef.:. и семейството ѝ 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
Моля ви да помогнем на Лили от Пловдив, която има разсейки в черния дроб и от утре(най-вероятно) започва химиотерапия! Благодаря на всички предварително, пращам и на Вас любов и светлина! Hug

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:38 от calopsita

# 610
  • София
Моля ви за много енергия и помощ на едно малко детенце на 5 г. Казва се Деница Томова и е в болница във Варна в момента. Беше нахапана до смърт от питбул и все още се бори за живота си! Кучето е смъкнало скалпа на детенце от челото до вратлето ... Praynig Praynig Praynig

# 611
  • в резерват
 Praynig Praynig Praynig Praynig

Рейки за Деница

........ и много кураж за Лили от Пловдив.

Дано всичко се развие по-най-добрият за тях начин

# 612
За Лили и Деница- с много любов  Heart

# 613
Реики за Деница и Лили, за най-висшето им благо!   babydust7  Flowers Four Leaf Clover

# 614
  • Добрич
За Лили и Деница.

Общи условия

Активация на акаунт