Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • нейде там, където ....
.....
Благодаря ви, но ... закъснях ...  Flowers Rose

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:19 от jd

# 586

Всичката положителна енергия и молитви за Ива и детето й! Hug

# 587
  bouquet За Ива и детенце   bouquet

# 588
За Ива!  babydust7

# 589
  • в резерват
Дано всичко се разреши по най-добрият начин Praynig  Hug
И от мен-  Рейки за Ива!

# 590
# 591
Може ли да ми изпратите положителна енергия за мен и детенцето ми-Радослав... Heart Eyes Болничък е, искам да оздравява вече, а аз съм се отчаяла, защото не мога да си намеря подходящата работа... Sad
Благодаря ви!  bouquet

# 592
Може ли да ми изпратите положителна енергия за мен и детенцето ми-Радослав... Heart Eyes Болничък е, искам да оздравява вече, а аз съм се отчаяла, защото не мога да си намеря подходящата работа... Sad
Благодаря ви!  bouquet

Много любов и светлина за Радослав.  Two Hearts  Бързо да оздравява. А мама скоро да започне подходащата работа!

# 593
  • Добрич
Нинчето, за теб и Радослав.

# 594
  • в резерват
И от мен  Рейки за Нинчето и Радослав.  С  пожелание всичко да се нареди по най-добрият начин за тях  Peace  Hug

# 595
  • Universe
За Нинчето и Радослав, с  пожелание всичко да се нареди по най-добрия за тях начин и без вреда за никого   Praynig

# 596
  • Добрич
Здравейте!

Отправям към вас зов за помощ. Нужна ми много положителна енергия, за да се справя със служебен ангажимент.  Налага се да помогна при решаването на конфликта между двама човека и техните родители по най-добрия за всички начин. Днес успяхме да ги убедим да се споразумеят извънсъдебно, но все още не всичко е окончателно. Затова ви моля - изпратете положителна енергия за Кишан и Иван и близките им. Без да искам служебно съм намесена в отношенията между тях.

Благодаря ви на всички!

Да бъде най-доброто за всички страни, замесени в ситуацията!

# 597
  • Варна
Да бъде най-доброто!За Кишан,Иван и близките му.
Flowers Four Leaf Clover babydust7

# 598

Вела, за теб, Кишан, Иван, близките им и ситуацията - Хо'опонопоно и Рейки

# 599
  • Добрич
Момичета, благодаря на всички, които изпратиха енергия за уреждане на служебния ми въпрос.
Нещата действително се нареждат по най-добрия начин и в интерес на всички заинтересовани страни. Само дето не зная кога точно ще приключи окончателно всичко, но съм позитивно настроена и очаквам най-подходящата развръзка, за благото на всички, до които се отнася.

Общи условия

Активация на акаунт