Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • морето, сините вълни...
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet Heart Eyes
Ивайло се чувства отлично!

Много вяра на Вера от София.   Hug
Успех на Виктория от София и Вера от В Търново. Heart Eyes
Много любов и светлина на всички които се нуждаят в момента. Heart Eyes Hug

# 661
# 662
Здравейте , момичета!

Искам да изкажа моето възхищение от желанието ви да правите добрини на познати и непознати!

И аз иимам молба към вас. От почти три години в моето семейство нещата не вървят. Нищо не ни се получава , мъжът ми има здравословни проблеми , с две думи такъв застой никога не е било. Искаме да продадем имот , за да можем да продължим напред. От доста време правим опити да го продадем , но не се получава и това спъва нашите планове , а и това напрежение започна да се отразява на отношенията ни. Чувствам как нещата около нас са се затлачили, буквално.
Моля , ви помогнете на мен и семейството ми нещата ни да се наредят по най - добрия за нас начин , без вреда за никого.

Предварително благодаря!

# 663
sosko, мисли позитивно! В живота на всеки има спадове и възходи, винаги се редуват. Това е период, който ще отмине, трябва само да не се отчайваш, да вярваш и да привличаш хубавите събития с оптимизъм и позитивизъм. Сигурна съм, че нещата ще се наредят, вярвай!!! Hug

# 664
  • морето, сините вълни...
 Heart Eyes sisko нека днес бъде първия от поредицата успешни дни пред теб и семейството ти!
 Hug

# 665
За Соско  Hug

# 666
Благодаря ня всички !!!Много любов и късмет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 667
# 668
Здравейте , момичета.  Аз съм Вера от Велико Търново. Много ви благодаря за пложителната енергия, която ми изпратихте. Всичко мина отлично  Hug . Отново ви моля за вашата помощ. На 28ми ми предстои трансфер. Моля ви изпратете ми положителна енергия ,за да си имаме така дълго чаканите бебенца. Praynig
 Благодаря на всички.

# 669
Вера  Hug Много вяра!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всичко,което пожелаем получаваме!!! Hug Hug Hug

# 670
Успех и  txtloves и от мен за Вера

# 671
Вера, късмет и любов и от мен!  Hug

# 672
Здравейте , момичета.  Аз съм Вера от Велико Търново. Много ви благодаря за положителната енергия, която ми изпратихте. Всичко мина отлично  Hug . Отново ви моля за вашата помощ. На 28ми ми предстои трансфер. Моля ви изпратете ми положителна енергия ,за да си имаме така дълго чаканите бебенца. Praynig
 Благодаря на всички.

newsm51  Hug за Вера с много любов.Дано всичко да мине добре.

# 673
  • Горна Оряховица
  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower за Вера ,и за тозии резултат newsm04

# 674
Вера, много любов и положителна енергия и от мен!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт