Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • на брега на морето
Момичета, наемателите ми не са платили сметки в голям размер и нещо ме лъжат. В голяма паника съм. Моля ви, пожелайте ми късмет в разговора с тях; планирам го за понеделник.

Соско, в темата за "Подсъзнанието може всичко" бяха посъветвали една съфорумка, която не можеше дълго време да си продаде колата, да я снима, да качи снимката на десктопа (за да я гледа много често) и на нея да пише "Продадена". Скоро момичето се похвали, че са продали колата. Grinning Във всеки случай ти пожелавам бързи и трайни успехи в семейството.

Вери77, пожелавам ти най-успешния трансфер.

# 676
  • Горна Оряховица
Котьо Тръмп успех, дано се разберете бързо и разговора е много ползотворен  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 677
  • на брега на морето
О, добри новини -  току-що проверих на касите - има две неплатени сметки, но са в срок. С една дума - плащала е. Сега ще мъчим парното Grinning

Благодаря ви, момичета!

# 678
Момичета, моля ви за помощ!
Майка ми е болна от май месец от пневмония и не може да се излекува, ако може малко помощ за нея  Praynig и преди малко дъщеря ми  се обади от Холандия и тя не се чувствала добре и много се притесних. Моля за вашата положителна енергия  Praynig
Благодаря на всички ви!

# 679
  • на брега на морето
Зара, изпращам огромно количество благословия към майчето ти и детенце. А ти мислено насочвай към тях думите "Обичам те" и "Благодаря", като допълваш защо ги обичаш и за какво си им благодарна. Честна дума, тези думи правят чудеса!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 680
Момичета, моля ви за помощ!
Майка ми е болна от май месец от пневмония и не може да се излекува, ако може малко помощ за нея  Praynig и преди малко дъщеря ми  се обади от Холандия и тя не се чувствала добре и много се притесних. Моля за вашата положителна енергия  Praynig
Благодаря на всички ви!

Бързо възстановяване Simple Smile и да - "Обичам те"

# 681
 Hug За Зара  Heart

# 682
Момичета Благодаря на всички от сърце!   bouquet
Благодаря за хубавите съветите!
Тази сутрин мама се чувства много по-добре има сили и ходи!
Обичам ВИ! Heart Eyes

# 683
  • София-Варна
Ще помоля отново за помощ за една добра приятелка (Даниела от София),която беше нападната,ограбена и пребита жестоко!Ужасно е депресирана и има много страхове,нека да и помогнем с положителни мисли!Благодаря ви от сърце!!!

# 684
  • на брега на морето
За Даниела - една силна, здрава,  топла прегръдка и много любов.

# 685
  • I want it all and I want it now.
Здравейте момичета. Моля ви за енергийна помощ. Свекър ми в интензивното и от вчера не му работят органите както трябва. Благодаря Ви много  Hug  bouquet

Dani Avramova  Hug?Благодаря.

Даниела  babydust7

Обичам Ви. Съжалявам. Простете. Благодаря. txtloves

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 09:25 от syn

# 686
 За Даниела и за свекъра на syn   Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 687
За Даниела бързо възстановяване и много любов  Heart Eyes

За свекъра на sun също много положителна енергия  Heart Eyes

# 688
За Даниела и свекъра на syn, много обич и сила! Two Hearts

# 689
Момичета имам страхотна нужда от вашата помощ и подкрепа. Praynig
 От две седмици съм с разстройство и ужасни гастритни и чревни болки.Въпреки усилията от моя страна и тази на лекарите съм в ужасно състояние и съм много уплашена. Cry
 Моля ви за помощ!!
 Зная,че тук в тази тема стават чудеса.Зимата бях с неспираща кашлица,заради грип,не можех въздух да поема.След като писах тук кашлицата спря за един ден! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт