МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета  Hug Нещо нямам сили дори и да мисля, но влезнах да ви почерпя за Втората месечинка на моя Никола
Да ми е жив и здрав!  

И да честитя и на всички другите празнуващи днес
Вяра на мама maimp
Мартин  на мама Blackangel
Дея на мама Kaldi
Андреас на мама Rumito-2008

Днес си имаме още един праник. С моя мил мъж правим 9 години от как сме се залюбили  Whistling Blush Heart Eyes

Ахони много хубава идея за новата тема за разходките  Peace

Хайде от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 10:22 от Щастлива съм!

# 241
Дани първия път не рева, но снощи много рева от този масаж и аз повече няма да повторя, първия път се успокои много и спа сумати часове снощи си се събуди в 1 ч както преди newsm45 newsm45 newsm45

Ние днес сме на лекар и сигурно ще ни сложат и ваксините, както и ще я питаме що за чудо е това. Дано всичко ни е наред целувам ви и ви гушкам

# 242
Здравейте мамчета, току що ходих до педиатърката да ми даде болничния, който е от нея и направо си скъсах нервите. Чаках цяла вечност, за да ми каже накрая - сори, но днес просто няма да стане. Взе ми картона и каза, че ще го напише днес по някое време и утре само да мина и да си го взема. ПОЩУРЯХ направо. Питах за ПЕНТАКСИМ - ще я има ли от здравната каса - каза ми, че вчера е излязла информация, че ще се отпуска безплатно само на родените след 1-ви април. ТОВА ЗА МЕН Е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Няма я и по аптечната мрежа. Какво ще правим мамчета? От къде ще я търсим?

# 243
Aз днес бях при нашата лична и тя пък ми каза, че ще ни е безплатен Пентаксима, но ще го получат до края на месеца. Е, на нас ни е рано за него. Днес поставихме хепатитната ваксина - беше отложена че бяхме болни.

# 244
Ох, днес направо съм пощуряла. И на разходка не можах да изляза с бебока, че нали много други работи се канех да върша и накрая НИЩО. Да видим дали поне в 15 часа ще успея да отида на контролен преглед в АГ-то, че и това още не съм правила.

# 245
Оф и нашата разходка пропадна засега..чакам педиатъра да дойде за консултация, ще й слага първия пентаксим...дано го понесе добре  Confused

# 246
Нинчу, от къде я намерихте ПЕНТАКСИМ-а?????????????????

# 247
От обикновена аптека, мисля че някъде около Мадрид я е купил мъжа ми..ако искаш ще го питам по-точно довечера. Аз разбрах,че вече няма проблем да се намери

# 248
Ами аз на няколко аптеки вече питах и ми казаха, че не я зареждат, защото здравната каса трябвало дса я осигури и те не можели да рискуват да я зареждат. Би ли го питала наистина от къде я е купил? Благодаря ти предварително Нинчу.

# 249
Здравейте,
аз редовно си ви чета, но нещо нямам време да пиша. Честита 2 ра месечинка на всички, които празнуват днес.

Виждам, че сте коментирали за Пентаксим. Миналият месец нашата педиатърка ни каза, че е за родени след 01.04 Но реших да проверя дали наистина е така- звъннах в Риокоз и от там ми казаха, че си важи и за нас -т.е полага ни се безплатно (тел е 02/9815835 - ако иска някой да звънне - да не би пук аз да не съм разбрала погрешно). Както и да е утре сме на преглед и ще видим Rolling Eyes
Иначе сме добре. Сами вече се заглежда в играчки и така им се смее и радва Grinning

# 250
Здравейте мамчета,
Влизам да ви почерпя виртуално,че и моя малък голям мъж Марти вече е на два месеца. Днес цял ден си мисля колко бързо лети времето и колко бързо растат в момена нашите бебешори.  newsm45 newsm45 newsm45 Ох извинявайте мамчета, но днес съм малко и тъжна и щастлива едновременно.
Щастлива съм благодаря ти много и честито и на твоя сладур Никола, да ти е жив и здрав и все така да растат като гъбки. Честито второ тримесечие и на другите бебоци и мамчета Вяра на мама maimp,Дея на мама Kaldi и Андреас на мама Rumito-2008.
  bigdance2 На всички останали хубав и слънчев ден целунете вашите сладурчета от мен.

# 251
Здравейте, сладуранки Simple Smile
Все по-малко време ми остава да чета и да пиша, за което моля да ме извините Embarassed
Днес бяхме на консултация, Дари е вече 58 см и 5300, на мама слончето сладко Hug Заглежда се по играчки, смее се още повече, да ми е жива и здрава. Биха ни Пентаксима, засега се чувства добре, а и лекарката каза, че няма да има проблем с нея, не била като старите ваксини.
Баща ми започва химиотерапия на 31-ви, дано да му понесе Praynig
Вчера започна да ме боли мн силно лявата гърда, поду се, зърното започна да побелява, страшна болка при сукане..Какво ли не правихме, поспадна и започна да боли като натъртено..Днес сме вече на антибиотик-дано той да поспре тази болка Rolling Eyes
Връщам се да чета и ви цункам всички Hug Hug Hug

# 252
Здравейте мартенски мами:))
Честити месечинки и 2 месеца на всички.
Ние мсе добре.Вчера за сефте возих малката в кошницата и карах аз.Досега ме беше страх. Ходихме на кафенце макар и за малко с bobita 25 в Студентски град.Имате поздрави от нея.
Иначе сме одбре.Днес сме на консултация и ще отидем малко по-късно към 5.Днес ще разберем колко сме пораснали на сантиметри и на килограмчета:)) Ще разберем и каква е ситуацията с ваксините:)
Natali Ivanova радвам се , че се завърна:))
Доскоро и лек и слънчев ден на всички.
 Hug Hug Hug Hug Hug на всички.

# 253
  • ГО
Здравейте и от нас  Hug
Днес бяхме на консултация и Еличка е станала 5кг и 57см. Heart Eyes
Сложиха й Пентаксима - не гъкна бубката ми сладка. baby_neutral
Дано да й понесе добре, че като си спомням с баткото от старите ваксини какво чудо беше.... ooooh!
От няколко дни не й стигат 120-те мл. мляко, че започнах да й давам по 150 мл. ама не ги изяжда всичките.
Личната каза, че трябвало да яде 6 пъти на ден по 130мл.
Не мога да се оплача от детето, много по-различна е за гледане от баткото.

Всички много ми липсвате, но от задачки не ми остава време за форума.

Айде, хубав ден от нас! Hug

# 254
Здравейте   love001

Гласувам с две ръце и два крака за ИТАЛИАНСКИЯ МИЛИКОН, както е казала veni_sasi страхотно лекарство ..... от един месец сме с него и животът е друг. Значи има начин да се помогне в мъките с тези колики на децата....но не и в България. Ако имате начин намерете си го за да несе мъчат дечицата ви не се лъжете да купувате и сменяте всичко което се появи против колики на българския пазар -НЕ ПОМАГАТ , защото все пак това е пазарната политика на фармацевтите.

Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт