МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
ох момичета направих масажа но повече няма да повторя....
първо че едва издържах да го слушам как се превива от рев,целия се изпоти и кожичката му почервеня и нищо не излезе(косъмчета).после едва го успокоих.наистина незнам вие как сте издържали да слушате как плачкат,героини сте вие-аз немога наистина Cry Cry Cry  все още ми се реве като се сетя как плачкаше и сега се обвинявам че го направих.

така ли плачкаха и вашите? Confused

# 226
Енийка, и аз опитах, но не 10 минути. И на Филип не му хареса (плачеше), освен това беше гладен и не посмях да го мачкам, че почервеня целият. Косъмчета не видях, утре ще го разглеждам. При мен е 8.40, аз си лягам. лека

# 227
Ние все още се борим с жълтеницата, пием прахчета ,и стойностите на билирубина се смъкват дано скоро да изчезне.Докторката каза да съм спряла да кърмя за 2 дена, но няма да го направя,не мисля че това има връзка, чветох достан по този повод. Иначе бебо расте , само на кърма сме и ходим по разходки Simple Smile

# 228
Последно. Много сладки снимки на бебките на Мама-Ив, Звездичка и Дидипейчева. Пу Пу Пу да са ни живи и здрави. Praynig

# 229
моон дано скоро се оправите,силни прегръдки от нас.
евче много е жалничко нали,сега го гледам на монитора на бейбифона и се чувствам адски гузно че му причиних това.извинявам се ако звуча много оплакваща се но много зле го преживях това да го гледам как плачкаше,не беше плачкал така досега Cry

дано все пак на вас ви помогне масажа,ще чакам да кажете дали помага Peace

сега спинка спокойно и нямам търпение утре да го видя как се усмихва че в съзнанието ми е само как плачкаше. Tired  аигурно няма да мога да спя(но аз съм си и такава де прекалено чувствителна и така приемам всичко,особено за бебчо)

ами аз отивам да се изцеждам мамчета и ви пожелавам лека и мека. Hug Hug Hug

# 230
Ние все още се борим с жълтеницата, пием прахчета ,и стойностите на билирубина се смъкват дано скоро да изчезне.Докторката каза да съм спряла да кърмя за 2 дена, но няма да го направя,не мисля че това има връзка, чветох достан по този повод. Иначе бебо расте , само на кърма сме и ходим по разходки Simple Smile

Моон и аз бих ти препоръчала по-скоро по-често да кърмиш отколкото по-малко... Тази докторка е за бой! Дано скоро се преборите! Hug

# 231
  Hug здравейте момичета , почетох малко и  Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked  какви са тези косми какво е туй чудо - ей я се стенете това е нормално като при маймунките все пак от том сме произлезли и няма ама няма общо с колики има общо масажа който сте направили - ей 21 век сме
ени - не се шашкай и нормално на краси да не се паявят - появяват се при по - малки бебта , а обувки намерих  на витошка страхотни маркови и с ток 11 см - е сега иво да му мисли нашето моме ще е по - високо Party
челси - размина ти се мила- няма да пращаш чепици Joy , кога ще си дойдеш да се видим
еееееееее сега лягам , че пак осъмнах  Hug Hug Hug

# 232
  • София
Здравейте, сладурани и сладуранчета.
Напоследък не успявам да пиша. Вики намали времетраенето на храненето и сега не ми остава време за всичко на компютъра.
Стелле, честито кръщене и честити 2 месеца на Алекс.   bouquet
Ения, не мога да ти кажа дали уредчето портив комари работи, защото не знам дали вече има комари. Не са ни хапали още. Родителите ми са използвали такова на ултразвук и двамата бяха на различно мение дали действа, така или иначе според мен нямаме друг начин да ги предпазим.
Мама Да, Вики също има дни, в които почти не спи. Свеки все мрънка, че трябвало да спи по цял ден, а аз съм я била заигравали и така съм я превъзбуждала. Да ама не, колкото повече играя с нея, толкова по-добре спи. Преди време казах да педиатърката, че спи по 1-2 часа на ден и тя каза да не се притеснявам, все пак спи по цяла нощ. Сега спи няколко пъти за по половин час.
sstambii, за ортопед личната дава талон за преглед в Горна баня, но той не включва ехограф. Него си го плащаш или се бориш (буквално) за талон за безплатен ехограф, тъй като записват 5 пъти повече пациенти от талоните, които имат и който стигне пръв той взима. Не се занимавай с това, отиди при д-р Алексиев, страшно съм доволна. Успя да я прегледа, да я бута, ръчка, натиска без въобще да я разплаче, дори настроението й не развали Hug. Прегледът е 40 лв., ако си платиш ехограф в Горна баня и добавиш бензина пак толкова излиза.

# 233
Здравейте и от нас, напоследък излизаме сутрин към 10.30 - 11 и се прибираме след 19 и нямам време за нищо. Митко продължава да е много кротко бебе, само дето аз още не съм почнала с масажите - може ли някой да ми даде линк защото нищо не мога да си спомня от батко му как се правеше. Да ви попитам и още нещо - Вигантол давате ли? Аз го спрях защото д-р Алексиев ми каза че ако сме по много време навън мога да го спра, вие как сте с витамина и по колко давате?

Ани, извинявай, че не ти отговорих на обаждането бях в Южния парк и много късно видях телефона и нямаше за кога да се обаждам, а след това пътувахме за Гергьовден и съвсем отече.

# 234
  • София
Здравейте и от нас, напоследък излизаме сутрин към 10.30 - 11 и се прибираме след 19 и нямам време за нищо. Митко продължава да е много кротко бебе, само дето аз още не съм почнала с масажите - може ли някой да ми даде линк защото нищо не мога да си спомня от батко му как се правеше. Да ви попитам и още нещо - Вигантол давате ли? Аз го спрях защото д-р Алексиев ми каза че ако сме по много време навън мога да го спра, вие как сте с витамина и по колко давате?

Ани, извинявай, че не ти отговорих на обаждането бях в Южния парк и много късно видях телефона и нямаше за кога да се обаждам, а след това пътувахме за Гергьовден и съвсем отече.

Тук има много информация, включително за масажи.
http://www.vbox7.com/play:28eecdd0
http://www.vbox7.com/play:7fb387c1

Давам Вигантол, д-р Алексиев на нас нищо не каза за това, дори каза, че на прегледа към 7-ми месец ще се изкаже дали да спрем вигантола или не.
Малко се бях притеснила за теб, че и тук не пишеше и ми беше неудобно да те притеснявам. Като идваш към "моя" парк свиркай, ще се радвам пак заедно да разхождаме малките.

# 235
Здравейте   Hug  

От давна не съм влизала, че почивните дни бяхме на почивка..е не беше кой знае какво почиване де..,но добре ни се отрази.

При нас всичко е наред, е Ивет понякога е голям киселяк.., но не е множго драматично. Днес сме на консултация да видим колко сме порастнали.

Връщам се да ви чета..имам цели 10 страници.

Хубав ден на всички ...целувки   Hug

# 236
delight аз също давам витамин Д, всяка сутрин..нищо че излизаме постоянно.., но и на нас Д-р Алексиев нищо не ни е казвал .

# 237
Момичета, аз съм Ahoney. Направих тема за разходките - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496470.new#new
Нека всички да напишем в кой парк се разхождаме (вкл. града). след това да обединим информацията в списък и да можем да се организираме. Ще я кача и на първа страничка.

П.С. Това е първата тема, която пускам и не съм сигурна дали всичко е ок. Моля тези които разбират да я погледнат. Приемам предложения за по-готино заглавия, че нещо мозъкът ми е изпразнен от съдържание.

# 238
  • София
Moon не спирай с кърменето. Аз така направих с каката - по препоръка на лекар специалист от Исул, защото тя имаше много силна жълтеница. ЕЕЕЕЕЕЕЕееееее със спирането на кърменето, наистина и жълтеницата мина бързо, ноооооооо кърмата вече я нямаше, а и после прочетох в интернет (тогава нямах още в къщи), че е кърмаческа жълтеница и минава по-бавно, ама кой да ми каже  Sad Затова сега с малчо бях решила на всяка цена да не слушам такива работи и наистина жълтеницата вече отшумя, какво като е по-бавно.

Така, че не слушай никого и си кърми на воля, а не после като мен да те хваща яд.
 Hug

# 239
  • Враца
Здравейте момичета.
Чета ви почти редовно,но нещо не успявам да пиша винаги Hug
Гледам,че обсъждате доктор Алексиев.Аз също мога да кажа само хубави неща за него.
С Ичка бяхме на преглед при него(той идва и във Враца),невероятен специалист и човек.И при нас също като при Ахони ни бута ,свива и ръчка и мойта кифличка не се обади освен да му гука и раздава усмивки.Тук взима по 30 лв на преглед,но си заслужава всяка една стотинка.
Аз също снощи направих този масаж,е да ви кажа няма такъв рев просто.Ичка се заласна ,едвам я успокоих.Повече няма да повтора никога.Измъчих си детето и мен покрай нея.Що ли го направих,като вече нямаме колики??? ooooh!
Ние нашите колики ги преборихме с едни италиански капки МИЛИКОН се казват ,но са просто вълшебни.Свеки ми ги изпрати от Италия две шишенца ,а ние сме изпили от първото половината и коликите спряха.Уж и те са със симетикон,са доста по силни от всички други(български Инфакол,гръцки Инфаколик,Еспумизан и т.н.).

Ами това е засега от мен момичета,нацелувайте бебчовците от мен и Ичка.
Желая ви прекрасен и слънчев ден

П.П.:Четити два месеца на всички сладуранковци  Hug Hug Hug

Ей това отдавна не го бях виждала:Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Shocked Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт