МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
здравейте,честити месечинки на всики бебченца днес.
вени страхотни снимчици
синева и аз мисля че не е проблем да не го къпеш,те не се запат толкова много,пък и дупенцето като му измиеш,може да го намажеш с олио и да си спинка сладко.
тинчето,толкова добре те разбирам мила.на мен това ми е болна тема от както се е родило мойто мишле.все се чудя какви неща да предприемам за да имам кърма а накрая се оказва след един пробен ден,че краско просто си яде по по малко.засищща се от 80,90мл и незнам вече.след това като меря памперсите за едно денонощие излиза че е хапвал малко.а кърма имам Thinking  и аз се чудя как да го накарам да яде по повечко,знам ли.
диди #Crazy миличката,предполагам как си се уплашила,дано всичко е наред Hug
бесс добре дошла в компанийката ни  bouquet
ето и дилл77се появи  bouquet
челси огромни целувки за мъничките ми сладурчета Hug Hug Hug  няммам търпение да ги видя smile3521 smile3504 smile3504
а ние като сме свикнали да се кърмим легнали и сега краско неиска по друг начин да цоцка.днес като бяхме навън реших да не му взимам мляко и влязох на едно място да го накърмя,еми като писна това дете,неще и неще.прибрахме се се набързо легнахме си и си се напапка спокойно,ех леле това диване ще ме побърка baby_neutral
снощи и той изкара бая време без да папка учудих се.като запа в 8.30 и се събуди чаак в 4.30 да папка.е сигурно е инцидентно но поне си поспахме. Crazy
мама ив Hug

# 76
Мовичета, благодаря Ви   bouquet     bouquet      bouquet
Сигурно ще се наложи поне един ден в седмицата да прпускаме къпане, но това ще е само до края на месеца - после си отивам на село при мама и тате  Peace

Евче Hug Hug Hug аз съм Дари - тук съм! Направих си "пластична операция" във форума  Joy Joy Joy Цункай малките мишки от мене!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние с мама Петяя се намерихме и днес се разхождахме заедно.

Много целувки на всички!!!

# 77
Здравейте и от мен
Аз докато кърмя Ичка искам да питам Бу, Елсе или Смин нормално ли е беба да се нахранва само от едната гърда и да и стига.защото тя яде на едно хранене само от едната и е видимо заситена и паузата е от около 2.30 часа.Аз предлагам и втората, но тя само захапва и започва да се усмихва и да си играе,но не суче.Благодаря предварително

П.П. Забравих да спомена,че първия месец е качила 1700 гр за един месец

veni_sasi, много бебета се засищат само от една гърда и евентуално сучат от двете при скокове в растежа. Така, че е нормално Simple Smile  Няма причина да се притесняваш особено щом е качила 1700 гр по този начин  Grinning

# 78
Ени, Янинче, благодаря ви за подкрепата.Обаждах се да питам педиатърката какво да правя и тя ми каза да храня 10 мин. от едната и после 10 от другата и сслед това да цедя и ако е по-малко от 20мл. изцеденото значи не й стигало.Ако е така значи наистина не й стига понеже изцедих няма и 10мл.По кантарчетоо ми показа, че е изяла 110гр., ама.........Оф, много ми е мъчно с това кърмене.Сега се тъпча със сурови ядки и се чудя какво друго да предприемам, за да увелича кърмата.А най-тъпото е, че вчера сутринта преливаха, а от следобед нищо.Бих искала да помоля Бу, Елсе или някой друг от консултантите каквоо мога да направя, за да избегна включването на адаптирано мляко

# 79
Здравейте,милички Simple Smile
Още не съм успяла да изчета всичко, така че дано сте добре и честито на всички малчовци , които стават на 2 и 3 месеца Hug Hug Hug
Дари, и според мен не е проблем да пропуснеш къпане Flutter
Относно нощното хранене- ние не сме хранили Дари от болницата през нощта, защото там ги бяха свикали така и ние само го продължихме Heart Eyes
Обичкам виииии Hug

# 80
Здравейте  Heart Eyes
Ние започнахме да спинкаме повече и коликите ни намаляха Whistling
Надявам се да продължим така.
Диди, дано всичко да е наред с малката. Praynig
Синева, изобщо не се притеснявай, просто по-лесно запсиват след топлата вана, но така или иначе ще си заспи бебчо Hug
Янинчето, ние не го залъгвахме с водичка , а и той изобщо не я признава водата, така че по-добре изчакай и той сам ще започне да си нагласява режима и да спинка повече.

гергана К, ваксината може да се съхранява в хладилник без проблем, аз си купх за два приема и там я държа.

# 81
Здравейте, мами! Съжалявам, че нахлувам в темата ви и съжалявам ако е против правилата на форума, но продавам ваксина Пентаксим, която предстои да се постави на бебчето ми чак в края на май месец, но педиатърката ни ме заблуди и ме накара да я купя още от сега. От София съм  Peace

GerganaK, защо не съхраниш ваксината в хладилник, щом ще я слагате този месец? Мисля, че се съхранява при температура между 2 и 8 градуса.

# 82
опитах се да чета ама-------------------- сега търся обувки бордо и помощщ момичета че се озориих с абитурентката  -искаом абувки бордо реве големота , биберон реве малкото купон   -----------лягам дано никой не реве

# 83
  • Сред обкръжението
feniks10 При теб нещата стават все по-напрегнати!  spoko Съжалявам, но не мога да помогна за обувките!

# 84
  • Варна
Здравейте мами и бебчета Hug,
не съм писала много отдавна, ви чета редовно.
Мама Ив Hug, отново си се сетила за всички.
Честити 2 и 3 месеца на нашите прекрасни бебчета, да ни растат здравички и щастливи.  Hug
Ние сме добре, Бобчо вече наддава нормално, последно за 9 дена беше качил 420 гр, дано така да продължава детето Praynig. Давам Инфаколо редовно и успяваме да се справим с коликите. Имам обаче друг проблем и ще се радвам да чуя вашето мнение. Случва се вече няколко пъти малкия да хапва и след половин или един час да иска отново. Слагам го на гърдата хапва малко, успокоява се и след един час или по-малко иска отново #Crazy. Кажете ми какво мислите, дали просто иска да се успокой на гърдата или не му стига кърмата? Според мен трябва да му стига защото след като се нахрани и стисна гърдата имам още кърма, пък и това не е постоянно, значи другите пъти като се храни му стига.
 Hug Hug Hug на всички и един прекрасен ден.

# 85
Привет, да се разпиша и тук, докато спи дребното.
И той се храни нощем, няма изгледи да се откаже скоро. Общо взето има добър апетит. Много обича разходките навън, най-вече да спи в количката. Обаче! Трябва да се поддържа постоянно темпо забързан ход и потрусквания от неравните плочки, иначе се събужда. bowuu
За разлика от батко си сам се приспива в леглото с пеещата въртележка ( да е жива и здрава!) и бибероната. От няколко дни се опитва да си лапа палеца и си плюе бибката като излезна от стаята. Нощем го чувам как примлясква в леглото сладко-сладко и ставам да го разтървавам. hahaha
Коликите понамаляват, поне не са толкова болезнени като преди. Лекарства за тях отдавна не давам, вече май стана месец.
п.с. Качих и аз снимки на моя бебешор.

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 10:17 от Памполина

# 86
Бих искала да помоля Бу, Елсе или някой друг от консултантите каквоо мога да направя, за да избегна включването на адаптирано мляко

Тинчето, пиша ти на лични тъй като имам няколко въпроса Simple Smile

# 87
  • Враца
Добро утро от мен мами
Аз докато храня Ичка седнах да ви прочета,че после изчезваме на разходки Grinning
Честити 2 и 3 месеца на всички бебешорчета
dinapd не се притеснявай мила и ние сме так.Ако сте само на кърма и не пиете и вода ,то Боби ще те търси винаги когато иска вода или е гладен или просто иска да си посуче и успокои
Хайде  оставям ви ,желая ви прекрасен и слънчев ден

# 88
Здравейте, аз пак съм в шаш и паника оставих я на майка ми за 30мин да отида до университета че и за там ме дърпат тя да вземе да й натика капкомера с Вигантола в устата вместо Инфакола направо пощурях като чух. Днес цял ден спи вярно бяхме навън ама не се и буди сама за ядене направо не знам да не би да й е станало нещо.............иначе яде по 120мл. Много съм притеснена.......
Цял капкомер ли?!!
Втрещих се, като го прочетох! Стискам палци всичко с малката да е наред! И задължително се чуй с лекар!

На моя приятелка майка и беше направила същото Simple Smile , педиатърката и казала да спре за седмица Вигантола.Но ти се чуй с твоята за всеки случай.

# 89
За пишката и ние я държим на долу , но още не я забелваме, а сме вече на 2 месеца.Нашата педиатърка каза на миналия преглед  ( преди месец ) ч било рано.В понеделник сме пак и ще я питам , защото знам , че другите от по рано забелват.Нека другите мами споделят  те какво правят...А и друго питане имам ..Нашия "голям човек " не може сам да си държи бибата в устата..все му пада .а много я обича ..и някой трябва да му я придържа , което не ми допада:) .Дали е от бибата или? Дайте съвет newsm78

Общи условия

Активация на акаунт