Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 113
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Много ми харесва как са се изразили Ледената кралица и H0uSse_Baby за Шевкет, всяка думичка  bouquet

# 256
Днес 133 и 134 епизод  ли даваха?

# 257
  • У ДОМА
Познавате ли мъже като Джем?  newsm78

Този Джем е луд направо  Crazy, Неджля го изостави, избяга с женен мъж и вместо тя да му се извинява, той тръгнал да се извинява от името на майка си. Thinking

луд! луд! Ама любовта не пита !Това е то мелодията на сърцето! Любовта не прощава никому!
Даже да знеш че ти вреди и че не трябва в глава ти ти бушуват страсти, емоции които не можеш да контролираш!

гледам че укорявате Али Ръза за лъжите му!Е да! ама той лъже за да успокои Шефкет
просто това са едни наивни лъжи от които няма да има последствия!

днеска страхотно впечатление ми направи Ферхунде-като актьорска игра и като визия! Невероятна беше просто ! Върха!А колко е хитра думи нямам!
За хубавите жени не е никакъв проблем да свалят някой лапнишаран.А Ферхунде просто ще се изяде от яд че Левент не и обръща внимание!Засега удря на камък но ббняма да е задълго!

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 01:28 от АЛИ РЪЗА

# 258
  • Пловдив
Днес 133 и 134 епизод  ли даваха?
Не, даваха 132 и 133 Peace. И не забравяйте, че утре също ще са две серии... Лека нощ!  smile3524

# 259
И на мен ми направи впечатление това глезотене на Шефкет- то баница ли да му носят, дрехите му ли да перат... Laughing Не му е толкоз зле... И почтен- непочтен, отстрани погледнато, успя за първите два дни да се сбие и да говори по телефон "под наем"... Похвално!
Баба Джеврие днес особено много ми приличаше на таласъм, който ходи тайно по нощите... Направо нямам думи за спокойствието на всички останали в къщата!

# 260
Последните два епизода ги изтървах,но благодарение на вас успях да видя Ферхи с вечерния тоалет,беше блестяща наистина  Heart Eyes,макар че не вдявам от тyрски,но само по погледите,които и мятаха ми е ясна развръзката,все пак сто долара и хубава жена никога не остават на пътя,а Шефкет доколкото вдянах се сети да я обича,когато вече не е около него,но проблема според мен е,че той просто не може да изрази чувствата си.Затова и май призвънка на резервния вариант,защото доколкото съм разбрал Ферхи го отряза през кръста.Ако може някой да ми каже по-подробно за какво си говореха в ресторанта ще съм gracias предварително)  Flowers RoseИначе гласувах за Нехир и Ахмет,тяхната любов ми се струва най-първична и най-истинска,в смисъл първична,защото е съвсем непредубедена,без "едното на ум",както при останалите.Поздрав за всички фенове на Ферхито от мъжката част)  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=UPPfmk-uZIY

# 261
# 262
Добро утро.
Да ви почерпя.

Не успях да гледам вчерашните епизоди. Като наваксам, ще коментирам. Wink

# 263
  • ES
Момичета, знаете ли от къде мога да си сваля снощните епизоди. Преди ги свалях от нитробг, но от една седмица сайта е в ремонт.В торент мастерс-а още не са качени. Ако вие знаете друг, в който може да се влиза от чужбина, разбира се.
Поздрави на всички върли фенове на Листопад.

# 264
Ледената кралица-Много точни думи за Шефкет.Ама след гафовете на Лейля и Неджля,прекалената загриженост на Али Ръза към Шефкет дразни.  #Cussing out
Къщата им "замина",той тръгнал с баница да го черпи.Поне досега сме свикнали с характера и реакциите на Али Ръза-трябваше да прояви повече твърдост.Буквално му прости за има-няма  24 часа.  ooooh!
А Левент ме изкефи-костелив орех се оказа.  Stop  Думите му бяха много смислени....    bouquet
Наш*та маймуна си помисли,че с една усмивка и разголен бедър ще и падне в краката..........  #2gunfire
Заслужава да я поставят по-често там където и е мястото.

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 09:28 от biskit

# 265
Али Ръза:
- Ферхунде постоянно пита за теб, тайно от майка ти. Когато я попитах за парите не можеше да повярва и се обиди. Чак се почувствах виновно, не трябваше да я питам.
Шевкет:
- Оуз си призна, че ме е излъгал. И ми се извини. Даже искаше да ми целуне ръка, но не му позволих!...
 Joy hahaha newsm62

# 266
  • София
Добро утро момичетаа Simple Smile)) как сте в последния работен ден....а днес е моя ден за филма...нали всяка сряда го давата Simple Smile)
ББ Неджля наистина не заобичва Джем...самата тя казва, че се е опитала, но не е успяла да му даде толкова, колкото той на нея!

# 267
Добро утро и от мен  Hug
Snejkata мерси за чайчето.  Flutter
biskit един мъж може да откаже на хубава жена само при две положения. Когато е лудо влюбен в някоя друга или когато е гей. Левент не е нито едното, нито другото. Така, че скоро и за него ще хлопне капана на Ферхунде. Може да е всякаква, ама не може да и се отрече, че използва чара и красотата си много добре.  Peace
За Шефкет една позната има един израз, че "някои хора си минават през живота по терлици" в смисъл, че където и да са, каквото и да правят винаги успяват да намерят лекото и мекото на ситуацията и да го използват. С него е същата работа. То неговото не прилича на наказание вече, а на почивка. За това съм съгласна с Ферхи, че на тях отвън им е много по-трудно, отколкото на него вътре.   Crossing Arms
Не мисля, че Шефкет се присети за чувствата си към Ферхи. Зор му беше да разбере за парите.  Mr. Green
А това дето бащата лъже, пък сина маже беше върха на сладоледа. Аз не приемам, че Али Ръза е искал да предпази сина си. Шефкет не е от стъкло, че да се счупи. Нищо нямаше да му стане, ако му беше казал, че не е успял да говори с Ферхи предишната вечер.  Naughty
Снощи се замислих, че или ние сме станали много добри психолози или актьорите играят прекрасно, защото това, което гледах в оригинал напълно се припокри с българската версия. Почнали сме само по израженията на героите да разпознаваме за какво става въпрос.  Party
mery popins ББ: А поне Али успява ли да спечели сърцето й. Или и там е връзка по разум не по сърце.  newsm78

# 268
Чебурашка,а защо отхвърляш варианта,че в момента Левент просто не се интересува от нея.Явно не е от онези,които мислят с онова между краката си.А тя наистина му събуди съмненията с тези подозрителни типове и телефонни разговори.
Лично аз ако бях мъж никога нямаше да ми повлияе с "чара" си.Ама Левент не е льольото Шефкет с когото тя е свикнала.Сега си има работа с по-обигран младеж,който не е раснал в саксия....
А въпросът на кой му е по-трудно също е спорен.На семейството-да!Но не и на нея.Да не би да има намерение тя да отделя от залъка си заради Шефкет?Дълбоко се съмнявам..... Ама какъвто и да е Шефкет,Ферхунде отдавна е загубила правото си той да я обича.
А по въпроса за Джем-типичен пример на лудо влюбен човек.Разбирам го от личен опит.Мозъка ти разбира абсурдността на ситуацията,но сърцето отказва да се подчини.....  Twisted EvilЛюбовта може да донесе най-голямото щастие,но и много мъка.И Джем го доказва.....

# 269
  • София
а аз се чудя защо Ферхи все още не е отишла на свиждане на Шефкет  Sunglasses
ББ и когато най накрая ще отиде да го види, ще види че Седеф разговаря с него, и тогава ще отиде в къщата на Левент и ще преспи с него! А иначе Неджля се влюбва в Али, и най накрая открива себе си според мен...и за първи път не слуша приказките на Хайрието и казва, че не иска никой да й дава тон в живота!

Общи условия

Активация на акаунт