Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Защото виждам как я гледа biskit. И точи лиги по нея като тя не го гледа.  Mr. Green
ББ: Значи да не губя надежда за Неджлята.  Grinning

# 271
Не отричам-но той освен,че гледа-и мисли.....  Naughty

# 272
Добро утро и от "нас"  Ето произведението ми изненада днес за вас

# 273
biskit аз мисля същото!  Hug
Не виждам кое и е трудното на Ферхунде?! Може би е тръгнала да работи на 2 места за да помага на семейството да изплаща заема или даде парите, които взе от Оуз да погаси дълга на мъжа си. Като се женят нали се казва в добро и лошо? Но то не е лесно и по цяла нощ по заведенията да стоиш  Mr. Green и да се чудиш кой богаташ да оплетеш... И по телефона само лъжеше Шефкет, а Седеф (много сте против нея) му каза, че се тревожат за него..

# 274
biskit нали знаеш, че мъжете мислят с две глави. Ще видим още колко време ще взима надмощие горната глава.  hahaha Joy Joy Joy
sinite o4i аз имах предвид близките на Шефкет. Майка му, баща му, сестрите му. Ферхи е такъв човек, че може да оцелее при всякакви условия. Ама на семейството на Али Ръза, което малко се е сблъсквало с лошата страна на живота ще им е много трудно.  Peace

# 275
Да,на добрите хора и м е трудно-те сами падат в капана,защото мислят,че всички са като тях.Такива като Ферхунде ,които се безскрупулни и нагли,"оцеляват" за сметка на първите.....   Thinking
Шефкет ,разбира се ,че не се обади на Ферхунде,защото му е мъчно-той искаше истината.
На Седеф обаче се обади,защото имаше нужда от частица нежност,внимание и топлота....

# 276
За сега се държи Левент, но каквото и да се случи между него и Ферхи важното е, че накрая ще я разкара.
Cheburashka Ферхунде   оцелява при всякаквки условия, но винаги на гърба на някой. Не я видях сама, на работа, на квартира, без богат мъж до себе си и да се справя. Аз това разбирам за справяне. Наистина и като нея всеки не може - да изнудва и т.н., но не мисля, че това е начина. Ми то, ако всички бяха като нея.... Само едно и признавам, че във всеки момент се сеща какво да излъже! И това не всеки го може.

# 277
То и в джунглата оцеляват по-силните. Ферхи знае как да оцелява и го прави умело. Измъква се от всяка ситуация. Не пада духом и търси нови алтернативи дори и да не се харесват на околните и обществото.

# 278
Не мисля, че Шефкет се присети за чувствата си към Ферхи. Зор му беше да разбере за парите.  Mr. Green
А и забравяш собственическия му инстинкт.Той можа да я зареже да се оправя сама,но тя му принадлежи телом,духом и финансово.Особено ако се стабилизира Ферхи,няма да може да се отърве от Шефкет.
Ако беше мъж,и да знае за парите,щеше да махне с ръка-като той не можа да й осигури живота,който искаше,с тези пари,които тя сама си изкара да живее както иска.Жива и здрава.Но мухльото веднага заплака на баща си-пълно падение.
Ферхи допусна грешка,че остана с компанията на Левент.По-класно щеше да е да си тръгне с Яман.Не смятам,че Левент я постави на място на другата сутрин.По-скоро той изигра ход в една игра и сега чака нейния отговор.
Друга нейна грешка е,че не се маха от къщата.Добре пързаля Лейля,но подценява лудата(или злата,не знам точно).Току виж освен в слухтене,се специализирала и в пребъркване.
Абсолютно права е като каза на Седеф,че това нейното е болест,даже прояви грубо,но все пак съчувствие-старият "враг" е почти приятел.Неадекватната реакция на Седеф да реве,че Ферх не обича Шефкет и болнавият й вид доказват,че наистина момичето си пати от тази зависимост.Пък да разбере Нехир,ще я изпати здраво.

# 279
То и в джунглата оцеляват по-силните. Ферхи знае как да оцелява и го прави умело. Измъква се от всяка ситуация. Не пада духом и търси нови алтернативи дори и да не се харесват на околните и обществото.
Това ли е начина според теб-да оцеляваш за сметка на всички останали-това мисля,че се казваше.....ТОТАЛЕН ЕГОИЗЪМ!

Лилак-Защо-слухтенето и ровенето по чуждите джобове запазена територия само за Ферхунде ли са?Ми то май има полза повече от такива като Седеф-те поне са хора и не вредят на никой....

# 280
Аз не бих постъпила като Ферхунде, ама мисля, че в този живот е нужен и малко егоизъм, за да вземеш от живота това, което искаш. Иначе като все се раздаваш за останалите като Фикрет, никой не го оценява и все се намира някоя Джаврие, която да се възползва от добрината ти и да те мачка.  ooooh!
Не мислиш ли сам за себе си, не очаквай и другите да го направят.  Peace
biskit Седеф вреди най-вече на себе си така. Вместо да си намери мъж и да изгради нормална връзка, да създаде семейство и деца тя седи и въздиша по мъж, който не си струва. Поне според мен.  Flutter

# 281
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2
Мисля си че Левент изобщо не е безразличен към Ферхунде, само се прави на недостъпен, но ще видим до кога Mr. Green

Ето и една лентичка на Ферхунде и Левент  Peace

# 282
Това ли е начина според теб-да оцеляваш за сметка на всички останали-това мисля,че се казваше.....ТОТАЛЕН ЕГОИЗЪМ!]

Не съм казала, че това е начина . Все пак обсъждаме филма не личния живот. Но дори и в реалния живот много хора успяват по този начин. За съжаление това е реалната действителност   колкото и да си затваряме очите я има и доста хора мислят и постъпват по този начин. Не всички са ангели и мислят праволинейно.

# 283
Здравейте милички Hug!
Чудя се,какво още задържа Ферхунде в това семейство,в тази къща Thinking,има си парички,има си и работа....А да,сетих се,там й слугуват-мият,чистят,перат,готвят....тя е на хотел,за който навярно плаща почти нищо Mr. Green.
Много ми е сладка Седеф,с тази нейна огромна любов,дълбока,истинска.Няма по-хубаво нещо,от това любимият да ти звънне през ноща и да ти каже,че се е обадил просто така.Тя ще го обича винаги,каквото и да направи той,знащото умее,способна е да обича,а Ферхундата не е.
Джем и тази негова гордост,най-вече на баща му.Вярно е,че Неджля много ги нарани,но когато човек обича,прощава.Както казва една моя любимка-гордостта не може нито да те помилва,нито да те прегърне...
Джем е по-красив,а Левент е по-мъжествен,според мен.Констатирах,че на Левент му е най-хубава устата Laughing,особено с наболата около нея брада.Но ме разочарова,много скоро се поддаде на флирта на Ферхунде,очаквах че повече ще се държи ooooh!.Много красива била  Whistling.

# 284
Не мисля, че Левент е поставил Ферхунде на мястото й или , че е смачкал самочувствието й .По-скоро е силно заинтригуван , но не иска всички  в холдинга да разберат за това, опитва се да разграничи работата от личния си живот.

Общи условия

Активация на акаунт