Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 229
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте милички Hug!
Чудя се,какво още задържа Ферхунде в това семейство,в тази къща Thinking,има си парички,има си и работа....А да,сетих се,там й слугуват-мият,чистят,перат,готвят....тя е на хотел,за който навярно плаща почти нищо Mr. Green.
Много ми е сладка Седеф,с тази нейна огромна любов,дълбока,истинска.Няма по-хубаво нещо,от това любимият да ти звънне през ноща и да ти каже,че се е обадил просто така.Тя ще го обича винаги,каквото и да направи той,знащото умее,способна е да обича,а Ферхундата не е.
newsm10  Много точно казано и за двете!!!!
И аз се чудех, дали поне ще помогне Ферхунде с изплащането на дълга на Шевкет ББ моля?

# 286
Рози-макси,браво за поста!   bouquet

# 287
  • София
ББ разбира се че няма да помогне в изплащането на дълга...нима сте го очаквали...напротив с тези пари нашето момиче ще си купи апартамент, и като я хванат че изневерява на Шефкет и я изгонят ще си купи дом и ще се измести там да живее...а после батко Левент и джип ще й купи Crazy
Мдаа в лентичката Ферхи е много красива  Wink

# 288
Само на мен ли ми харесва Левент?

# 289

Е,всички го харесваме Laughing,ама като си помисля,че тези хубави устни ще целуват грозните джуки на Ферхунделата ... Sick  Mr. Green.

# 290
Аз моментално се цепя от колектива и си правя опозиция срещу Левент.   hahaha Joy Joy Joy
На мен не ми харесва като визия, а като поведение засега съм му дала кредит на доверие пък ще видим дали ще го оправдае.   Mr. Green

# 291
  • София
мнеее, Левент е и мой любимец  Heart Eyes

# 292
и аз го харесвм, но пък такова име са му избрали  ooooh! ...Левент

# 293
  • София
И на мен! Peace

# 294
И аз го харесвам Heart Eyes Браво на Ферхи, че ББ: ще си купи апартамент с парите Grinning
За сега се държи Левент, но каквото и да се случи между него и Ферхи важното е, че накрая ще я разкара.
Cheburashka Ферхунде   оцелява при всякаквки условия, но винаги на гърба на някой. Не я видях сама, на работа, на квартира, без богат мъж до себе си и да се справя. Аз това разбирам за справяне. Наистина и като нея всеки не може - да изнудва и т.н., но не мисля, че това е начина. Ми то, ако всички бяха като нея.... Само едно и признавам, че във всеки момент се сеща какво да излъже! И това не всеки го може.
Аз никой не съм видяла да се справя сам в този филм newsm78 На фона на всички останали заблудени овчички тя винаги има план /даже и да не е най-моралния/. Честно да ви кажа и аз не бих си дала парите за да се погаси на Шефкет дълга, а и аз не разбирам защо трябваше да го погасяват като той така или иначе ще лежи в затвора, даже не му намалиха престоя. Аз разбирам, че Али Ръза е горд, но на каква цена?!?  Много бих се дразнила ако някоя като Седеф се навърта край мъжа ми /предполагам и всяка от вас/ - знаете, че е по-добра от вас, знаете, че мъжа ви си подхожда повече с нея, виждате какви погледи си разменят, виждате рисунки на мъжа ви, правени от нея.. Е аз бих умряла от ревност.. А ако Ферхи разбере, че Шефкет е звъннал на Седеф.. Гледай какво става Mr. Green Ясно е, че ББ: след като отиде при Шефкет и завари Седеф там окончателно ще "скъса" с Шефкет и семейство Текин, и тогава ще преспи с Левент, но не и преди това Naughty Peace

# 295
Гледах първото клипче-наистина Ферхи е много хубава.  bowuu

Гледах и второто.Постничко си беше.И левент-колкото повече косми толкова повече мъж. SickИ той има ртатуировка-направете я снимка.

От второто клипче ми е втората картинка в подписа. Stuck Out Tongue  Flutter http://www.youtube.com/watch?v=mqKSxhE7KBc минути 9:06

Поздрав за всички фенове на Ферхито от мъжката част)  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=UPPfmk-uZIY
Егати и клипчето  Crazy клатещи се цици.

Ето един красив поздрав за феновете и антифеновете на Ферхи.
http://failo.bg/Yaprak%20D%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC%20%20Ferhunde%20D … video/AGoKUaydrYY

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 12:31 от Естел

# 296
  • Варна
Не знам дали е показвано ,но това е приятеля на Лейля в живота.

На мен лично ми прилича на терорист.  Sick Забранил е на Лейля да се целува с Оуз в 4 сезон.  ooooh!

# 297
Тя Лейлята май и в живота попада на едни мъЖе с главно Ж като животно.  Sick

# 298
  • Варна
Ето и друга снимка по отблизо  http://www.sresim.com/data/media/35/ali-sunal-5.jpg Казва се Ali Sunal и той бил артист.

# 299
  • У ДОМА
Не знам дали е показвано ,но това е приятеля на Лейля в живота.

На мен лично ми прилича на терорист.  Sick Забранил е на Лейля да се целува с Оуз в 4 сезон.  ooooh!

Ами важното че тя си го харесва ! На мен пък ми харесва.Че какво му е! даже според мен има приятна визия
Тя Лейля да не би да перфектната красавица?!
Ами то не може всички да са красавци .
Пък като се харесват нека се вземат дето се вика newsm62

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 13:07 от АЛИ РЪЗА

Общи условия

Активация на акаунт