Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 135
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Здрвейте аз също съм голям фен на сериала и ви поздравявам за хубавата тема и прекрасното оформление-може би от всички сериали само на "Листопад" е толкова хубава началната страница.
Мн.сте готини всички и чета коментарите ви с голям интерес.

# 406
Тази вечер проличаха напълно злобата и болните амбиции на Лейля #Crazy - с каква ненавист хвана Неджля за гушата да я души... А после като изпадна в истерия и крещеше на баща си, че и се тръшкаше на всичкото отгоре #Cussing out Направо ми идеше да и шибна два шамара и да я сваля на земята - лигла с лиглата и - все тя онеправдана, все на нея другите метани трябва да и правят... Че кой и къде я е обвинявал нея, че е виновна за всичко (както крещеше на Али Ръза)?!!  newsm78 Родителите и не даваха прашинка да падне върху нея, на пръсти и стъпваха, че уж беше болна, сума ти пари потрошиха да я водят на психиатър... а тя видите ли онеправданата, която все била виновна за всичко лошо, случващо им се... Префърцунена егоистка и глезла - трябва винаги тя да е център на вселената, баща и само на нея да обръща внимание, всички на нея да се възхищават.... Аман от тази непрекъсната надпревара и състезание за превъзходство над сестра и #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не Лейля започна всичко тя я подмина е Неджля я хвана за ръката,но се видя,че на актьорите не им беше приятна точно тази сцена и попаднах на едно интервю в което пишеше,че били неразделни Peace
senim.ankara Чака ме всеки момент злополуката която ще ги свести

# 407
borovinka123,кои са любимите ти герои?И кои са ти неприятни?

# 408
  • София
   Тая вечер и Лейля и Неджля ме ядосаха!Лейля,че пак истеряса, а Неджля, че не каза за Ферхунде!

# 409
Ледената кралица   smile3501 Браво! Толкова добре си описала Лейля!!! Аз ако бях щях да сложа по-обидни епитети. newsm78 И като не се владее да ходи пак на психолог, ама ха....
А за Ферхунде - не знам дали съжалява (което се виждало в погледа и), защото толкова се ядосвам като я гледам, че не виждам съжалението и, но няма такава интригантка и егоистка като нея, която лъже така както диша!!!  #2gunfire #2gunfire

# 410
  • София /Абсурдистан
Хехе, баба ви Джаврие как дойде да замлати любовницата на Тахсин с бастуна  hahaha мацката едвам се отърва  Mr. Green Ето тук към края http://www.youtube.com/watch?v=ywCQoXYDhDQ&feature=related

# 411
Хехе, баба ви Джаврие как дойде да замлати любовницата на Тахсин с бастуна  hahaha мацката едвам се отърва  Mr. Green Ето тук към края http://www.youtube.com/watch?v=ywCQoXYDhDQ&feature=related
MОЛЯТЕ ПИШИ ПРЕДХОДНИТЕ СЪБИТИЯ С БЕЛИ БУКВИ

# 412
  • Стара Загора

Любимите ми герои са Фикрет,Неджля,Ферхунде също ми харесва ,а не ми допадат Лейля ,Джан иОуз.
А напълно съм съгласна с мнението на Ледена Кралица за Лейля

# 413

Любимите ми герои са Фикрет,Неджля,Ферхунде също ми харесва ,а не ми допадат Лейля ,Джан иОуз.
А напълно съм съгласна с мнението на Ледена Кралица за Лейля
Боровинке,пиши повече! И добре дошла!

# 414
borovinka123 Добре дошла и от мен.Семейство Листопад се разраства всеки ден,което само може да ни радва. Hug  bouquet

# 415
  • Стара Загора
Благодаря ви за гостоприемството,мн.сте мили.

# 416
И аз да поздравя новия член! Добре дошла, borovinka123!!!   Hug   newsm51  Hug  Надяваме се, че ще ти е приятна нашата компания!!!  Аз също съм новичка и много се радвам, че попаднах съвсем случайно на форума  Party

# 417
Фикрет колко добре се държа с Тахсин, предложи му помощта си. Това е добра жена и съпруга според мен, а не като Ферхунде.
А Джеврието  Joy пак сама щеше да се издаде добре, че Фикрет замаза положението. Това бабе няма спирачка - наела е скорост иииии ...Много е лоша.

П.п. Али Ръза не си радвал скоро с някой колаж. Много работа ли имаш?
 и soya-fen липсва днес  Sad

Добре дошли на новодошлите!   bouquet

# 418
   Тая вечер и Лейля и Неджля ме ядосаха!Лейля,че пак истеряса, а Неджля, че не каза за Ферхунде!

Според мен Неджля прояви едновременно егоизъм и чувство за самосъхранение.
Поне така я усетих, като Ферхунде я нападне по натам тя да има с какво да се защити !
Ох Джеврие, не ще ме умори  Joy
Лъже и после сама се издава без да се усеща, добре че е Фикрет.

# 419
До скоро симпатизирах  на Лейля ( до голяма степен е заради самата актриса, много добричка ми изглежда, въобще не й отива да злобее), но днес мина всякакви граници! То бива- бива да злобее и да се глези... Реагира като малко, глупаво момиченце, на което му липсват възпитание и здрава ръка Laughing Много ме издразни... Да се държи малко на ниво, да се контролира! Вече се подиграва сама със себе си според мен... Станала голяма жена...  Срам и ужас! Али Ръза уж ги е възпитавал, пък то... Embarassed Ей това е да стнеш за срам- да нямаш мяра и да не проявяваш уважение поне към родителите си, които са направили за теб, каквото могат!
На Неджля вината верно е голяма, но тя се държи по- достойно и зряло. Сигурно и заради това не дразни толкова много...
Седеф е мило създание и успява да погледне на нещата обективно. Харесвам я, на никого зло не би сторила, точно както каза! Peace
Хайрие ме дразни с нейните замазвания на положението... Ми да иде и да й целува краката на ферхунде още малко! Много глупава жена, просто устроена... И това клето нейно малко чадо- Айше... То няма ли връстници?! Милото... Само му нареждат от едно място на другото да иде... Това е най- неоправданият герой, казвам ви! В реални условия, би пораснало голям психар... Shocked (не знам как е според филма)
За ферхунде вече съм съвсем объркана... Нито бих я защитила, нито бих я обвинила напълно... Винаги кто се възмущавам на нахалството, на алчността и интриганството й, си припомням, че и ако аз живеех в същата къща, бих си дигнала чукалата с най- голямо удоволствие! То ми стига само да ме питат всеки път: " С кого говориш?", да ме чакат струпани на вратата или да ги видя как подслушват... Това ме влудява! #Cussing out
А Шефкет много взеха да го жалят... Нанесе им най- големи щети, а в момента всеки мисли какво да му спести... Въпреки че не намирам логика, Неджля вече да има доказателство що за стока е жена му и да мълчи... Ама филм да става, както често отбелязвам! Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 00:35 от Lazureni kosi

Общи условия

Активация на акаунт