Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 158
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Боже,боже това семейство е кълбо от нерви...Трябва да ги затворят в една стая Неджля и Лейля та да се разберат най-сетне...Сценаристите вече прекалиха знаем,че искат да ни държат в напрежение,но вече  #2gunfire Някой ще кажат,че им трябва бои ,но това нищо няма да промени,а ще ги озлоби още повече една към друга...Трябва да им наложат ако трябва да разговарят.Скритият гняв е най-опасен.

# 391
Ферхи е опасна-Трябва да се погрижа за себе си!Ми чИ тъй де-тя ако не се погрижи за нея си,кой?

Може ли от днешната серия да качите снимка на баба Джеврие в момента,когато Таксин отиваше при Рейхан?Там където стои отвън в синята пола.Много е фИешън и искам да покажа на милУтУ каква пола да ми купи. Twisted Evil Whistling

Тая Неджля много тъпа.Не трябваше да се издава пред Ферхи че ще я унищожи.Можеше да изчака малко.

Тоя Левент вярно като котарак гледа Ферху.

Много ме кефи тя как се облича.Как се беше барнала за срещата с Гюлшен.И колата беше Убава,само шофьора е малко льольо при това грозен.

Още две-три серии и ще видим Ферхи в леглото на Левент.Интересно ми е после в банята като я дават да се къпе какво си мисли. Rolling Eyes

Пуснете една анкета:Какъв според вас ще е края на филма за Ферхунде?
-ще остане сама
-ще умре
-ще стане добър човек
-ще срещне Истинската любов
...

Също и анкета за най-грозен мъж в сериала и с две-три опции за гласуване.

# 392
  • до една звездичка
Боже,боже това семейство е кълбо от нерви...Трябва да ги затворят в една стая Неджля и Лейля та да се разберат най-сетне...Сценаристите вече прекалиха знаем,че искат да ни държат в напрежение,но вече  #2gunfire

Нищо му няма на семейството, ни на сценаристите, ами на тая гад мръсна Ферхунде! *баси мръсната, долна, гнусна свиня бе! #2gunfire
Как не и омръзна да ръси отрова само от змийската си устичка! ooooh!
И колко нагла само: "Ах, сърце не ми дава да Ви оставя, г-н Али Ръза в това състояние, но се налага да излизам! Flutter" #2gunfire

# 393
Мен си ми харесва Ферхи, тя само каза истината.. Ако нямаха тайни в семейството, тя нямаше да има как да плете интригите. Тя просто попада на точното място в точния момент Crazy Flutter Peace

# 394
  • до една звездичка
Мен си ми харесва Ферхи, тя само каза истината..

Каза това, което бе подслушала (сефте! Tired) абсолютно преднамерено, с цел да предизвика отново скандал между сестрите.
Вярно, и аз я оправдавам в много случаи, разбирам я, и дори и симпатизирам чат-пат, но тази и постъпка.... Sick е, много гнусна женица, бе! Баси извратеното удоволствие дет` си го прави по тоя начин.

# 395
٠•● Dega ●•٠ съгласна съм, че беше с умисъл, но те като крият всичко от всеки.. Въобще не ги оправдавам и двете, че и Али Ръза и Хайрие. Всичко се крие от всеки, Ферхи поне казва истината /почти винаги Rolling Eyes/, макар и за да забърка скандал Wink

# 396
Мен си ми харесва Ферхи, тя само каза истината..

Каза това, което бе подслушала (сефте! Tired) абсолютно преднамерено, с цел да предизвика отново скандал между сестрите. #Cussing out
Като няма комуникация между тях и всеки малък негативен жест се трупа и трупа Sick докато накрая... #Cussing out

# 397
  • до една звездичка
٠•● Dega ●•٠ съгласна съм, че беше с умисъл, но те като крият всичко от всеки.. Въобще не ги оправдавам и двете, че и Али Ръза и Хайрие. Всичко се крие от всеки, Ферхи поне казва истината /почти винаги Rolling Eyes/, макар и за да забърка скандал Wink

Аз нямам предвид това, че се крие. Спор няма. Нито говоря за комуникацията помежду им. Stop

Но това да подслушаш поредната свинщина и да отидеш да я изтропаш там, където най-много ще заболи, с цел да предизвикаш грозен, луд скандал от който да извлечеш удоволствие?! Shocked

Е, кажете ми, моля ви се, това нормален човек ли е?!? ooooh!

# 398
Така е, грозна постъпка, но мисля, че после съжали, очите и я издадоха.. Но такава е Ферхи, няма какво да се направи Simple Smile Peace

# 399
  • София /Абсурдистан
Ферхи е на всяка манджа мерудия.
Може ли някъде да се види апартамента и, който тя купува?

# 400
Така е, грозна постъпка, но мисля, че после съжали, очите и я издадоха.. Но такава е Ферхи, няма какво да се направи Simple Smile Peace
Ферхунде да съжели за нещо  hahaha Това да го видя ще помисля,че са я обладали духове  hahaha  bouquet

# 401
Ферхунде да съжели за нещо  hahaha Това да го видя ще помисля,че са я обладали духове  hahaha  bouquet
Ами на мен често ми е правило впечатление да ти кажа. И да не го изразява с думи, жестовете и мимиките и го издават. Поне аз така ги разчитам, а смятам, че съм добра в това Laughing Sunglasses Peace

# 402
Ами на мен често ми е правило впечатление да ти кажа. И да не го изразява с думи, жестовете и мимиките и го издават. Поне аз така ги разчитам, а смятам, че съм добра в това Laughing Sunglasses Peace
E то е било в периода в които беше обладана от духове 100% hahaha

# 403
Някои знае ли тези две прости патки Лейля и Неджля дали някога се сдобряват и се заобичват пак като сестри. То тяхното бива бива гонене на мъст и карез!!! но и двете минават всякакви разумни граници. Поне за хубаво я посъветва Седефчето Лейлята, да вземат и да поговорят в нормална атмосфера че да вземат да се разберат а не да се дебнат като две усойници. Но както изглежда че томахавките не само не се ровят, а и се размахват все по заплалашително и по заплашително с тенденцията да падне нечии скалп в краката на нечия победителка.

# 404
  • Пловдив
Тази вечер проличаха напълно злобата и болните амбиции на Лейля #Crazy - с каква ненавист хвана Неджля за гушата да я души... А после като изпадна в истерия и крещеше на баща си, че и се тръшкаше на всичкото отгоре #Cussing out Направо ми идеше да и шибна два шамара и да я сваля на земята - лигла с лиглата и - все тя онеправдана, все на нея другите метани трябва да и правят... Че кой и къде я е обвинявал нея, че е виновна за всичко (както крещеше на Али Ръза)?!!  newsm78 Родителите и не даваха прашинка да падне върху нея, на пръсти и стъпваха, че уж беше болна, сума ти пари потрошиха да я водят на психиатър... а тя видите ли онеправданата, която все била виновна за всичко лошо, случващо им се... Префърцунена егоистка и глезла - трябва винаги тя да е център на вселената, баща и само на нея да обръща внимание, всички на нея да се възхищават.... Аман от тази непрекъсната надпревара и състезание за превъзходство над сестра и #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт